Sennuopu Automobilių DSP Stiprintuvo Garsiakalbius 6 Kanalų Garso Sistema, "Bluetooth" Žaisti Garso Procesorius Paieška pagal PROGRAMĄ Aukštos Kokybės

Sennuopu Automobilių DSP Stiprintuvo Garsiakalbius 6 Kanalų Garso Sistema, "Bluetooth" Žaisti Garso Procesorius Paieška pagal PROGRAMĄ Aukštos Kokybės

Nauja prekė

€86.94

€124.20

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

DSP SQ-8 Aprašymas:

Aukšta Garso Kokybė SQ Serijos-8, Kaip aukštos kokybės garso procesorius su didelės išlaidos, veiklos, jos apdorojimo pajėgumai gali pasiekti 147.456 MHZ.Jis yra puikus išsamiai apdorojimo ir analizės pajėgumą, su aiškus ir ryškus didelis žingsnis ir pilnas, ir suapvalinta viduryje aikštėje.Garso balansą, veiklos rezultatų yra labai geras, žemas dažnis yra giliai, turi kiekis jausmas, buvimas jausmas efektas yra realus. 4-channel stiprintuvas su 6-kanalų DSP,didinant garso, originalaus garso sistema tiesiog nėra gauti lengviau, nei tai.

Specifikacija

1. Darbinė įtampa 10V~17V 2. Budėjimo maitinimas: 100dB 4. Signalo ir triukšmo santykis: >94dB 5. Atskyrimo laipsnis: >70dB 6. THD+N:

Pagrindiniai konkurencingumą

1.Vokietijos markės Raudonos WIMA Kondensatorius Didelis greitis, mažas nuostolis, natūralią pusiausvyrą garso kokybė,garsas yra aiškesnis, aukšto dažnio yra švarus, vidutinio ir aukšto dažnio yra daugiau išsamios, lygis yra aiškesnis. 2.Veiksmingas OP NE5532 - MVP technologija Mažiau triukšmo, didesnę išėjimo srovę, ir mažiau nuostolių, NE veiklos stiprintuvo X6 aukšto ir žemo dažnio talpa 3.DSP procesorius :ADAU1450 sustiprinto garso signalo apdorojimo, stipresnis anti-trukdžių gebėjimas,EQ geriau expansibility 4.TDA7850 Stiprintuvas Didelės išėjimo Galios pajėgumą, 4X50W,HIFI klasės iškraipymo,Maža išėjimo triukšmo,Viduje fiksuotas pelnas(26dB)

Įrengimas

1.Greitai ir lengvai neardomieji įrengimas Naudojant specialius laidus pajungti iš specialių automobilių greitai dangos. (Specialių automobilių elektros instaliacijos, reikia papildomai įsigyti)

Tiuningo Programa

KOMPIUTERIO Programinę įrangą ir Telefoną App --- DSP parametrus ir patikslinimai su windows PC per USB,taip pat "android" telefono per "bluetooth", Daugiafunkcį ir Tiksliai sureguliuota --- HD "Bluetooth" signalo jungtis groti muziką. 31-band EQ , pasirenkami filtrų šlaitai (12, 24, 36, 48 dB/oktavos), Pasirenkami filtrų tipai (Butterworth, Beselio, ir Link), Nedelsiant: 0-20 milisekundžių (0-273") ir kt.

Žymos: v vamzdis stiprintuvas, DSP, hifi fet stiprintuvas, garso dsp, amplifi garso, portabl garsiakalbis, automobilių garso garsiakalbis, mod vape, gryno garso stiprintuvas, garsiakalbių sistema.

Charakteristikos

Modelio Pavadinimas SQ-8-B
Garso Kodavimo Daugiakanalis
Specialios Funkcijos EQ
Kilmės KN(Kilmės)
Medžiagos Tipas Aliuminio Lydinys
Spalvos Pavadinimas juoda
Signalo triukšmo santykis >94dB
Garso Jautrumas >94dB
Elemento Tipas Stiprintuvai
Elemento Dydis 160*120*45
Prekės Pavadinimas SENNUOPU
Dažnių Diapazonas (Hz) 15Hz-22KHz
Varža 4
Sertifikavimo NĖRA
Galia 4X50W
Prekės Svoris 2kg

Parašyti atsiliepimą

Sennuopu Automobilių DSP Stiprintuvo Garsiakalbius 6 Kanalų Garso Sistema,

Sennuopu Automobilių DSP Stiprintuvo Garsiakalbius 6 Kanalų Garso Sistema, "Bluetooth" Žaisti Garso Procesorius Paieška pagal PROGRAMĄ Aukštos Kokybės

DSP SQ-8 Aprašymas: Aukšta Garso Kokybė SQ Serijos-8, Kaip aukštos kokybės garso procesorius su didelės išlaidos, veiklos, jos apdorojimo pajėgumai gali pasiekti 147.456 MHZ.Jis yra puikus išsamiai apdorojimo ir analizės pajėgumą, su aiškus ir ryškus didelis žingsnis ir pilnas, ir suapvalinta

Panašūs produktai: