Stiprintuvai JBL DSP4086 Automobilių Dalys, Reikmenys, Automobilių Elektronika, Garso muzikos 1000W 1 KW 8 kanalų Daugiakanalis JBL DSP STIPRINTUVO DSP 4086

Stiprintuvai JBL DSP4086 Automobilių Dalys, Reikmenys, Automobilių Elektronika, Garso muzikos 1000W 1 KW 8 kanalų Daugiakanalis JBL DSP STIPRINTUVO DSP 4086

Nauja prekė

€243.59

Apie prekę

SPECIFIKACIJOS

Stiprintuvas JBL DSP-garso procesorius tiksliai koreguoti bet kokios garso sistemos.

Tai yra savarankiška garso sistema su 6 kanalų garso įvesties, 8-channel galingas garso išvesties, patogus konfigūruoti sąsaja, aišku, pradedantiesiems, ir funkcijas tikslius parametrus, kurie patenkins net labiausiai patyrusiems vartotojams.

Per USB ryšio su "Windows" KOMPIUTERIO konfigūraciją, sąsają, galite valdyti visiškai reguliuojamas crossover, pasirinkimas vėsa charakteristikos atskyrimo filtrą nuo 0 iki 48 dB, laiko atidėjimas, patikslinimas vieno parametro ar grafinę эквалайзером kontroliuoja įvesties-išvesties maišytuvas su sumavimo įvesties kanalą, armatūros kanalų, pagrindinis garso valdymas, iškreipta indikatorius garantija normalizavimo signalas ne įvesties ir sutaupyti iki 10 preliminarūs parametrai.

Savybės ir privalumai:

• Kompaktiškas, universalus stiprintuvo klasė D su DSP valdymo

Į JBL DSP stiprintuvo, ten yra viskas, ko jums reikia sukurti profesionalią garso sistema su aukštos kokybės garsas; galima nustatyti ribotą erdvę.

• Viskas, ką jums reikia pradėti dirbti

Su JBL DSP stiprintuvas turi viską, ko reikia, kad sukurti naują arba išplėsti esamą garso sistemą.Tai taip pat pridėti galios, kai naudojamas kaip linijinis stiprintuvas.

• Paprastas konfigūracijos, sąsajos su sudėtingų funkcijų

Patogus ir aišku, visi konfigūravimo sąsaja, kuri yra lengva išmokti ir naudoti, ir energijos yra pakankamai, kad patenkintų patyrusiems vartotojams.Windows PC vartotojo sąsaja apima pilnai reguliuojama viadukų, pasirinkimas įdomių funkcijų atskyrimo filtrą nuo 0 iki 48 dB, patikslinimas 31-band parametrų ar grafinę эквалайзером, laiko atidėjimas, įvesties iškraipymo rodiklis, Kontroliuoja įvesties-išvesties maišytuvas su sumavimo įvesties kanalą, stiprinimo išėjimo signalo kanalus, pagrindinis tomas kontrolės ir galimybe sutaupyti iki 10 preliminarūs parametrai.

• Universalus saitą

Stiprintuvas yra įrengta su subalansuota blokatorius įėjimai optimalią garso kokybę ir triukšmo mažinimo, palaiko RCA įėjimai ar aukšto lygio įėjimai, ir todėl veikia su beveik bet kokia sistema.

Į komplektą įeina RCA adapteriai aukšto lygio signalo laidai.

Be to, visi laidiniai sujungimai yra patogiai pažymėti, kad tai bus labai lengva juos įdiegti.

• Patogus žemo dažnio kontrolė

Laidinis nuotolinio valdymo pultas leidžia greitai reguliuoti žemų dažnių išėjimo intervalą nuo-30 iki + 6 dB tiesiai iš vairuotojo sėdynės.

• Spausdintinių plokščių su conformal coating

Su JBL DSP stiprintuvas yra suprojektuotos veikti atšiauriomis sąlygomis.Norėdami tai padaryti, jis naudoja spausdintinių plokščių su conformal coating, iš metų į metus teikti nepriekaištingos elektros energijos tiekimas.

• Standartinis Harman patikimumo tyrimas

JBL yra vienas iš geriausių prekinių ženklų, akustinių sistemų pasaulyje.Ir tai ne dėl nelaimingo atsitikimo, jei jūs atsižvelgti į griežtus bandymus ir kokybės kontrolės.Mes rimtai apie mūsų produktų kokybę ir norime, kad visi vartotojai galėtų mėgautis visur ir visada.

• JBL pramoninis dizainas

Mes didžiuojamės legendinis paveldo JBL dizainas.Mūsų dizaineriai dėti visas pastangas, kad JBL DSP stiprintuvo atrodo nuostabus, kai visur.Klasikinis, modernus ir ateities dizaino su aukščiausios klasės elementai yra sklandžiai kontūrų stiprintuvo įstaiga, kampinis pabaigos žvakės ir suskaitmenintų JBL logotipas.

Galia 1000 W maks., 2 ohm: 60 W x 8 kanalų skaičius 8 Dažnių diapazonas 10Hz-kHz при-3 DB Priedą įtrauktos Stiprintuvas ca, laidynas, USB diskas su programinė įranga, pritaikyti, USB kabelis tiuningo, laidinis nuotolinis valdymas žemų dažnių kontrolė, tvirtinimo detalės, 6 Aukšto įėjimo signalo lygis, adapteriai, atsarginės saugiklis, 4 vielos ryšius, 2 JBL aplinkosaugos ¾enklelis, trumpas Vartotojo Instrukcija Garantija 1 metai

IŠVAIZDA KODAS

Žymos: apec, didelės galios stiprintuvas, integruotas didelės galios stiprintuvas, headphon jbl, garso dsp procesorius, dsp procesorius, amplifi garso, malachit sst, super mini garso stiprintuvas, gryno garso stiprintuvas.

Charakteristikos

Galia 1000 W maks., 2 ohm
Modelio Pavadinimas JBL DSP STIPRINTUVAS
Kilmės CH(Kilmės)
Garso Kodavimo Daugiakanalis
Garantija 1 Metai
Prekės Pavadinimas jbl
Kanalų skaičius 8
Dažnio atsakas 10Hz-kHz при-3 DB

Parašyti atsiliepimą

Stiprintuvai JBL DSP4086 Automobilių Dalys, Reikmenys, Automobilių Elektronika, Garso muzikos 1000W 1 KW 8 kanalų Daugiakanalis JBL DSP STIPRINTUVO DSP 4086

Stiprintuvai JBL DSP4086 Automobilių Dalys, Reikmenys, Automobilių Elektronika, Garso muzikos 1000W 1 KW 8 kanalų Daugiakanalis JBL DSP STIPRINTUVO DSP 4086

SPECIFIKACIJOS Stiprintuvas JBL DSP-garso procesorius tiksliai koreguoti bet kokios garso sistemos. Tai yra savarankiška garso sistema su 6 kanalų garso įvesties, 8-channel galingas garso išvesties, patogus konfigūruoti sąsaja, aišku, pradedantiesiems, ir funkcijas tikslius parametrus, kurie

Panašūs produktai: