HiFi Berilio, Diafragma, In-Ear Ausinės 130 Omų High-Res Ausinių Puiki Garso Dinaminės Ausinės VPK Mobile

HiFi Berilio, Diafragma, In-Ear Ausinės 130 Omų High-Res Ausinių Puiki Garso Dinaminės Ausinės VPK Mobile

Nauja prekė

€40.70

Apie prekę

******* ******* ******

HiFi Berilio, Diafragma, In-Ear Ausinės 130 Omų High-Res Ausinių Puiki Garso Dinaminės Ausinės VPK Mobile

Diafragma yra pagamintas iš gryno berilio medžiagos, Aukščiausios kokybės garsą su puikiais turtingas informacija

130 Omų didelės varžos atneša increditable didžiosios scenos, scena ir makro dinaminis

Tik specialus pasiūlymas, nepraleisk progos !Didelis Šviesos EP5 earphons yra pagrįstas 130 Omų didelės varžos 15.4 mm dinaminis vairuotojas, vairuotojas vienetas turi ruošiniai, pagaminti su ypač plonas izoliuotų vario laidų, todėl varža gali būti 130 Omų,, Kaip mes žinome, didžiausia advantges didelės varžos yra ratai yra daugiau geriau, analizės ir informacijos, Labai skaidri ir oro garso pateikimas, taip Pat daug labiau didesnis/giliau ir nekilnojamojo arenoje arenoje.Berilis yra labiausiai medžiaga idealiai tinka diafragma garsiakalbių ar ragų suspaudimo vairuotojo,Jis yra brangiausias medžiaga garsiakalbiai, ragų suspaudimo vairuotojo įrengta berilis yra labai brangus, TAD pora 4001 vairuotojo, kainuos apie $3000! Dinaminis garsiakalbis vienetas dabartinė nuostabi pločio scena, kurios neįmanoma gauti su žemos varžos ausinės, Ji specialiai pritaikyta pagal save daugiau didesnis etape scenos,Jūs negalite rasti tos puiki garso kitose pardavėjo produktą. Garsas yra labai pilnas ir pobūdį, o Ne didinama arba spalvos, Vienodo dažnio atsakas Hi-Fi programas.Labai gera ir tamsus fonas, Greita reakcija ne bosas,garsas yra puikus everyway. Garso kokybė yra net geresnė nei daug, daug brangesni produktai, Mes paskelbė, kad po daug tyrimų ir eksperimentų buvo atlikta, Mes užsispyręs teikiant tobulas ausines vyresnysis audiophiles.Aukštos kokybės 5N OFC viela su skiedra padengti, Tai yra labai flexiable ir storas, Labai geri anti-streching ir anti-lenkimo, Darbo, patvari ir ilgai Pease sušilti earphons už 50 ar daugiau valandų, taigi gali dainuoti ne geriausios būklės.

Specifikacijos: Modelis: EP5 Vairuotojas: Didelės varžos 15.4 mm didelis dinaminis Jungtis : 3.5 mm TRS L kampas paauksuoti lizdo su labai anti-oksiduotas rezultatus.Ryšio Tipas: Vielos, Skiedra, padengtą 5N OFC storas kabelis,Labai patvarus Varža: 130 Omų Jautrumas: 107dB±2dB Dažnių diapazonas: 20Hz į 20Kh

Pakavimo Sąrašas Viena EP4 ausines.Vienas nešiotis maišelį po Vieną sponge mygtukai (8pcs,yra tik 4 foto,Mes atsiųsime 8pcs)

1 .Mes laivas visame pasaulyje per Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.Tai trunka apie 10-39 darbo dienų daugelyje šalių, labiausiai aplinkybė,Bet ji gali skirtis dėl tarptautinio pristatymas yra labai unpreditable, Jūsų supratimo ir kantrybės yra apprciated. 2. Mes laivas visame pasaulyje, išskyrus GOA/FPO adresą.Visi daiktai bus surengtas pristatymas per Dvi darbo dieną po apmokėjimo, išvalytas. 3. Laivas " Standard Flat Rate Shipping Service, įprastomis aplinkybėmis .Daugeliu atvejų, tarptautinės laivybos trunka apie 10-39 darbo dienų (apie 1 mėnesio).Mes stengiamės suteikti jums labiausiai patikimu būdu, laivybos paslaugas.Bet kartais tarptautinio pristatymo yra labai priklausė nuo vietos muitinės ir pašto paslaugų.Jei nenorite gauti jūsų prekė laiku, prašau susisiekite su mumis iš karto dėl papildomos pagalbos.Mes bus atsakingas už bet kokią žalą ar nuostolius, patirtus laivybos procesą. 1. Jei esate nepatenkinti mūsų prekę ar paslaugą, tada prašome susisiekti su mumis siunčiant pranešimą prieš paliekant visus atsiliepimus.Esame pasirengę išspręsti visas problemas, draugiškas ir patenkinamai. 2. Mes visada atsakyti pranešimų per 1-2 darbo dienas.Jei jūs negaunate atsakymo iš mūsų, tada prašome patikrinti savo pranešimą.ir prašome siųsti. 3. Originalus ir grąžinimas prekių mokestis nebus grąžinamas ar grąžinamos pagal visas aplinkybes.Jūs privalote sutikti ir pripažinti šio termino, jeigu jums pasiūlymą šią prekę.Todėl, prašome nesiskundžia atsižvelgdamas į laivą atgal savo sąskaita. 1. Jei turite klausimų, Prašome susisiekti su mumis žinute. 2. Mums rūpi mūsų vertinami pirkėjų, jei turite kokių nors klausimų, mūsų Klientų Aptarnavimo darbuotojai bus labai malonu jums padėti.Mes stengiamės atsakyti į jūsų laiškus kaip įmanoma greičiau, tačiau dėl didelės apimties, kasdien gaunamus laiškus ir laiko juostų skirtumas, mes negali būti galėtų atsakyti į jūsų laiškus iš karto.Prašome leisti 24 darbo valandas, mums atsako.Gerbiami pirkėjai, mes vertiname jūsų verslą, jei jūs patenkinti mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų ir įvertinti informaciją apie sandorį (Detaliai Pardavėjo Reitingus), o "PUIKUS penkių ŽVAIGŽDUČIŲ". [Kai jūs norma laivybos laiko dalį skirkite tarptautinio tranzito į atlygį.] Jūsų pripažinimą, padės mums labiau pasitikintys kurti verslą ir tarnauti jums geriau.Mūsų tikslas yra įsitikinti, kad jūs esate laimingas ir pirkėjo malonią su mumis.Prašome pateikti mums pranešimą prieš paliekant bet 1 ar 2 reitingus, neutralus, neigiamas grįžtamasis ryšys arba atidaryti bet kokį ginčą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, ir padarysime stengiasi išspręsti problemas.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti bet kokią problemą.

Žymos: laisvų rankų įranga dacom l05, ca01, blitzwolf hl3, audio dac, ak4493, iem ausinių, diafragma tweeter, fiio ausinių, kabelio fiio, berilio ausinių.

Charakteristikos

Atsparumas 130Ω
Su Mikrofonu No
Skaičius Vairuotojai 2
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20Hz
Stilius Ausis
Kištuko Tipas Linijos Tipas
Garso Valdymas No
Valdymo Mygtukas No
Yra bevielis No
Vocalism Principas Dinamiškas
Modelio Numeris ep5
Vairuotojas Skersmuo 15.4 mm
Bendras Harmoninis Iškraipymas 0.01%
Kilmės KN(Kilmės)
Jungtys 3.5 mm
Prekės Pavadinimas INNTAKHIFI
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Linijos Ilgis 1.2 m
Varžos Diapazonas daugiau nei 100 Ω
Komunikacijos Laidiniu
Jautrumas 107dB

Parašyti atsiliepimą

HiFi Berilio, Diafragma, In-Ear Ausinės 130 Omų High-Res Ausinių Puiki Garso Dinaminės Ausinės VPK Mobile

HiFi Berilio, Diafragma, In-Ear Ausinės 130 Omų High-Res Ausinių Puiki Garso Dinaminės Ausinės VPK Mobile

******* ******* ****** HiFi Berilio, Diafragma, In-Ear Ausinės 130 Omų High-Res Ausinių Puiki Garso Dinaminės Ausinės VPK Mobile Diafragma yra pagamintas iš gryno berilio medžiagos, Aukščiausios kokybės garsą su puikiais turtingas informacija 130 Omų didelės varžos atneša

Panašūs produktai: