Lenovo HF150 Laidinio Pusę-į laisvų Rankų įrangą Universali Kompiuterį, Mobilųjį Telefoną, vivio "Huawei" kolega "Apple"

Lenovo HF150 Laidinio Pusę-į laisvų Rankų įrangą Universali Kompiuterį, Mobilųjį Telefoną, vivio "Huawei" kolega "Apple"

Nauja prekė

€4.53

€6.38

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

Laisvų rankų įranga yra suderinamas su dauguma 3.5 mm jack elektronikos ir yra lengva nešiotis ir naudoti.Ergonomiškas dizainas, lengva mesti, kai dėvėti, stabilus perdavimo.Odos draugiškas medžiagos, patogūs nešioti.

Ypatybė:

3.5 mm kištuku, suderinamas su dauguma 3.5 mm, apvali skylė lizdas elektroninė įranga.Nešiojamojo kompiuterio, mobiliojo telefono, MP3, ir kt. [Tilt-in-ear] Tilt-in-ear dizainas, 60 laipsnių pakrypimo dizainas, 6mm in-ear skersmuo, supjaustyti pagal auricle lanko kampine kampas izoliuoja aplinkos triukšmą.Patogūs dėvėti. [One-button control] Vieno mygtuko dizainas gali suprasti, muzikos atkūrimas / pauzė, ir perjungti galite klausytis dainų ir priimti skambučius laisvai. [Mikrofonas] Su mikrofonu, jis gali įgyvendinti pagrindines funkcijas skambinti telefonu ir balso ir vaizdo pokalbių. 12mm garsiakalbis, aišku, skambinkite. [Aukštos kokybės medžiaga] ausinių laidas yra pagamintas iš TPE, kuris nėra lengva mazgas, nėra lengva ašarų, ir viela yra minkštas ir kietas.Specifikacijos: Gamintojas: Lenovo Modelio Numeris: HF150 Ausinių Tipas: In-ear Spalva: Juoda Komunikacijos: Laidinio Su Mikrofonas: Taip Mikrofonas: 40db ± 4db Garsiakalbis: 12mm garsiakalbis Ausinių jautrumas: 105±5dB Dažnių diapazonas: 20-2000Hz Garsiakalbio pilnutinė varža: 32±3Ω Pakuotės dydis: Apytiksl. 18.7 * 9.8 * 2.6 cm / 7.36 * 3.86 * 1.02 Pakuotėje svoris: Apytiksl. 54g / 1.9 oz Paketą, įskaitant: 1 * Ausinės 2 poros * ausų

Žymos: rasti x kolega, didelis ekranas, "Huawei", 150mm drone rėmelį, ausinės lenovo, garbė, kolega telefonas, t6 tws, earphon, "lenovo" laisvų rankų įranga.

Charakteristikos

Vairuotojas Skersmuo 14.2 mm
Jungtys 3.5 mm
Linijos Ilgis 1.2 m
Valdymo Mygtukas Taip
Atsparus vandeniui No
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Garso Valdymas Taip
Kištuko Tipas 3.5 mm
Jautrumas 201451072dB
Modelio Numeris HF150
Dažnių Diapazonas Diapazonas 20 - 20000Hz
Galia 3MW
Vocalism Principas Dinamiškas
Paramos PROGRAMĄ Taip
Su Mikrofonu No
Funkcija Sportas
Skaičius Vairuotojai 2
Prekės Pavadinimas Lenovo
Komunikacijos Laidiniu
Stilius Ausis
Yra bevielis No
Parama Atminties Kortelės No

Parašyti atsiliepimą

Lenovo HF150 Laidinio Pusę-į laisvų Rankų įrangą Universali Kompiuterį, Mobilųjį Telefoną, vivio

Lenovo HF150 Laidinio Pusę-į laisvų Rankų įrangą Universali Kompiuterį, Mobilųjį Telefoną, vivio "Huawei" kolega "Apple"

Aprašymas: Laisvų rankų įranga yra suderinamas su dauguma 3.5 mm jack elektronikos ir yra lengva nešiotis ir naudoti.Ergonomiškas dizainas, lengva mesti, kai dėvėti, stabilus perdavimo.Odos draugiškas medžiagos, patogūs nešioti. Ypatybė: 3.5 mm kištuku, suderinamas su dauguma

Panašūs produktai: