1Pair Elektra Šildomas Kojinės Reguliuojamas Trijų Režimas Patogus Elastingas Atsparus Žiemą Šiltas Kojines Lauke, išvykos Pėsčiomis, Slidinėjimas, Sporto

1Pair Elektra Šildomas Kojinės Reguliuojamas Trijų Režimas Patogus Elastingas Atsparus Žiemą Šiltas Kojines Lauke, išvykos Pėsčiomis, Slidinėjimas, Sporto

Nauja prekė

€21.33

€41.83

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Specifikacija:

produkto pavadinimas:Elektros Šildomos Kojinės

medžiaga: medvilnė

dydis: vienas dydis

Produktą įtampa: 5V

Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Produkto šiluminės energijos: 40-60 laipsnių

Akumuliatoriaus talpa: 2200 mA

Nurodymai naudojimui: Prieš naudojimą, prašau pilnai įkrauti bateriją, prijunkite akumuliatoriaus kroviklį, akumuliatoriaus indikatoriaus lemputė rodo, kad jis yra įkraunamas, ir šviesa yra visada rodo, ji yra visiškai įkrautas.Po to, kai baterija yra visiškai įkrauta, įdėkite DC vadovas šildymo kojinių į DC uosto baterijos ir paspauskite baterijos įkrovimas 3 sekundes, kad įjungtumėte kojinių.Kojinių pradeda kaisti ir baterija yra koreguojami, kad trys lygiai.

Svarbu:

1. Prieš valant, prašome išimkite baterijas ir įdėkite bateriją, kabelį į baterijos krepšys (atkreipkite dėmesį, kad baterija negali būti valomi).

2. Tik plauti rankomis, ne skalbimo mašina.

3. Negalite naudoti drabužių džiovintuvas ar aukštos temperatūros džiovinant.

4. Nenaudokite geležies, ir vandens temperatūra negali viršyti 50°C.

5. Tai nėra žaislas.Siekiant išvengti pavojaus uždusti, prašome laikyti šį maišelį, saugokite nuo vaikų.Nenaudokite jį į lovelę, lova, vežimo ar playpen.Šis krepšys yra ne žaislas.

6. Baterija neturi būti arti elektros energijos šaltinio arba šalia aukštos temperatūros objektai, mirkyti, ne sumažėjo, arba išmontuoti.

Pakavimo sąrašas:

kojinių porą

Pora baterijų

Ypatybė:

1.Atnaujinti anglies pluošto šildymo kojinės: anglies pluošto šildymo elementais, mūsų elektros šildymo kojinės koncentratas raminančią šilumą ant rankų ir kojų pirštai, kuris gali stimuliuoti kraujotaką, todėl pagerėja kraujo tekėjimą į galūnes, ir padeda apsaugoti kojas nuo šalčio, siekiant suteikti jums su šiluma Žiemą ir sveiką gyvenimą.

2.Aukštos kokybės medžiagos: Mūsų šildymo kojinės yra pasirinktas iš aukštos kokybės medvilnės medžiaga, jie yra minkštas ir švelnus, jaukus ir šiltas, stiprus oro laidumą, elastingumą, ir patogūs dėvėti.Ilgas vamzdis medvilnės kojinės yra rankomis siuvami, rafinuotas kūrinys, taip pat gali apimti blauzdos, šviesos ir ne patinę, plačiai pritaikyti, yra pirmasis pasirinkimas, šiluma ir mados.

3.Trijų pavarų protingas temperatūros kontrolė: Mūsų vyrų ir moterų šildymo kojinės yra trijų pavarų protingas temperatūros kontrolė, greitas šildymas, ilgalaikis šilumos išsaugojimas, siekiant patenkinti skirtingų žmonių poreikius.Žemas 40 laipsnių, vidutinio 50 laipsnių, aukštos 60 laipsnių, baterijos talpa 2200 mAh gali šildyti jums nepertraukiamai daugiau kaip 8 valandas.Saugumo sumetimais, temperatūra mūsų šildomos kojinės gali būti šiek tiek mažesnė nei faktinė temperatūra.

4.Didelis šildymo plotas nuo srovės apsauga: Mūsų šildymo kojinių įkroviklio buvo atnaujinta su per-įkrovimo ir nuo srovės apsauga.Šis USB skalbti šildymo kojinių buvo modernizuotos, kad naudoti daug infraraudonųjų spindulių šildymo elementus, kurie gali būti šildomas greitai.Šildymo elementas apima priekinių kulniukų zona, šildymas, yra saugus ir patikimas, net ir stabilus.

5.Vienas dydis tinka visiems: tai šildomos kojinės yra geriausias pasirinkimas, vyrų ir moterų žiemą, vienas dydis, baterijomis, koja šilčiau.Būtinai perskaitykite funkcijas šį produktą atsargiai.Kojų šilčiau gali suteikti jums su šiluma ir komfortas visą dieną.Šiltos kojinės idealiai tinka žiemos sportas, kempingas, alpinizmas, žygiai, medžioklės, žvejybai ant ledo, sniego shoveling ir žiemą, ir kiti vidaus/lauko veikla.Žiema yra ideali dovana šeimai ir draugams.

6.Geriausia dovana šaltą žiemą-suteiks jums nuostabų kelionę patirtis-grožėkis žiemą!Vyriški šildymo kojinės, moterims pareikšti šiluma žmonėms, atšiaurios žiemos!Šiltas kojas ir širdį!Mėgautis grožio žiemą-mūsų patobulinta anglies pluošto šildymo kojinės!

7.Atnaujinti šildymo plokšte, šiltas kojų: Mūsų vyrai ir moterys, šildymo kojinės yra trijų pavarų protingas temperatūros reguliatoriai

8.Aukštos kokybės medvilnės, patogus ir minkštas: mūsų šildymo kojinės yra švelnus, lygus ir patogus nešioti.

9.Tvirtas siūlių ir išskirtinį apvadu: rankomis siuvami, rafinuotas kūrinys, šviesos ir ne patinę, šiltas ir stilingas.

10.Aukštos kokybės medžiagos-baterijos šildymo kojinės pagamintos iš aukštos kokybės medvilnės medžiagos yra odos draugiškas ir švelnus, kad jūsų kojos gali būti geriau prižiūrimi, ir jūs galite dėvėti juos, įvairių lauko veikla.

11.Kaitinimo elementas-šildymo zoną sudaro vėjo sluoksnis, šildymo sluoksnis, šiluminės izoliacijos sluoksnis ir šilumos išsaugojimo sluoksnis.Šildymo elementas gali įkaitinti kraują į keltį, taip atšilimo visą koją.

12.Lengva mokestis-naujai modernizuotas šildymo žiedo, šildomas plotas yra didelis, USB prievadas gali būti lengvai įkrauta, ir 2200 mAh akumuliatoriaus talpa gali nuolat šilumos jums jau daugiau nei 10 valandų.

Žymos: kawasaki mulas, pro slidinėjimas, parko moteris, kojinių moterims, tema kūdikių kojinės, Joga, trek kojinės moterims, kojų šildytuvus pou, gt sijonas, salomon batų.

Charakteristikos

Type3
Pirštu-atskirti No
Kilmės KN(Kilmės)
šiluminės energijos 40-60 laipsnių
type7
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai
terminės kojinės Šildomos Kojinės
Akumuliatoriaus Įtampa 3.7 V
Įtampa 5V
Įkrovimo Šildymo Kojinės Elektros Šiltos Kojinės
Type1
Type2
Žarna Aukštis Kojinės
Lytis VYRAI
type5
Baterijos talpa 2200 mA
Pėdų Šildytuvams Elektra Šildomas Kojinės
Medžiaga Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

1Pair Elektra Šildomas Kojinės Reguliuojamas Trijų Režimas Patogus Elastingas Atsparus Žiemą Šiltas Kojines Lauke, išvykos Pėsčiomis, Slidinėjimas, Sporto

1Pair Elektra Šildomas Kojinės Reguliuojamas Trijų Režimas Patogus Elastingas Atsparus Žiemą Šiltas Kojines Lauke, išvykos Pėsčiomis, Slidinėjimas, Sporto

Specifikacija: produkto pavadinimas:Elektros Šildomos Kojinės medžiaga: medvilnė dydis: vienas dydis Produktą įtampa: 5V Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V Produkto šiluminės energijos: 40-60 laipsnių Akumuliatoriaus talpa: 2200 mA Nurodymai

Panašūs produktai: