Šildymo Kojinių Trys Režimai, Elastinga, Patogus, Atsparus Vandeniui, Elektros Šiltų Kojinių Rinkinys

Šildymo Kojinių Trys Režimai, Elastinga, Patogus, Atsparus Vandeniui, Elektros Šiltų Kojinių Rinkinys

Nauja prekė

€14.12

€17.23

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

73935 KARŠTO PARDAVIMO

Savybės:

1. Ilgai šildymo laikas: Įkrovimo šildomos kojinės yra įrengta su didelės talpos bateriją, suteikti jums su iki 10 valandų patvarus šiluma.

2. Keli Šildymo Būdai: šildomos kojinės yra skirtos su 3 šilumos nustatymai, įskaitant didelės šilumos(155-160℉, 6 val.), vidutinės ugnies(140-150℉, 8 val.), ir mažai šilumos(115-120℉, 10 val.), kad šie elektriniai veidrodėliai kojinės idealiai tinka Medžioklė, Žvejyba, Kempingas, Žygiai, ir darbo ne.

3. Modernizuotos Šildymo Projektavimu: šildymas dalys pora kojinių buvo modernizuotos, kad anglies pluošto linija šildymo dalys ir šildymo linija buvo paslėptas, todėl, kad jūsų pirštai bus greitai pajusti šiltas ir tu jau nebe bijo šalčio.

4. Grynos Medvilnės Medžiagos: Šį šildymo kojinės yra pagamintas iš grynos medvilnės medžiagos.Kartu su ergonomiškos konstrukcijos, o kojinės turi gerą vėdinimą ir puikų prakaito prakaito poveikis, ir jums bus jaustis labai patogiai.

5. Valymas Priežiūra: Ši baterija-šildomos kojinės gali būti mašiną nusiplauti ir rankas plauti, nepamirškite išimti bateriją, prieš skalbiant.

Aprašymas:

Šildomos kojines laikykite savo kojų visą dieną, šiltas ir patogus, idealus, žygiai, medžioklės, ledo žvejyba, slidinėjimas ir kitų patalpų ar lauko veikla žiemą.

Techniniai duomenys:

Baterija: 2200mah, 4000mah (pasirinktinai)

Medžiaga: gryna medvilnė

Temperatūros nustatymo lygis: lhigh šilumos(155-160℉, 6 val.), vidutinės ugnies(140-150℉, 8 val.), ir mažai šilumos(115-120℉, 10 val.)

Svoris: 260g

Produktą įtampa: 5V

Akumuliatoriaus įtampa: 3.7 V

Produkto šiluminės energijos: 35-55°C

Pakuotė:

1pair * šildymo kojinės

2vnt* įkraunamas akumuliatorius

1pc* įkrovimo kabelis

Pastabos:

1. Prašome leisti 0-1 colių klaidų dėl rankinis matavimas.Ačiū už jūsų supratimą.

2. Monitoriai yra ne kalibruotas pat, prekę spalvos rodomos nuotraukos gali būti rodomi šiek tiek skiriasi nuo realaus objekto.

Žymos: reduktorius žoliapjovės, šilumos atšilimo kojinės, baterija kojinių, nominali elektros kojinės, moterų elektra šildomas kojinės, elektrinės sienų šildomos kojinės, žalios elektros kojinės, elektros kojinės moterims, dviračių kojinės spezelite, kuro bake vejapjovės.

Charakteristikos

type7
type4
Kilmės KN(Kilmės)
Type1
Žarna Aukštis Kojinės
type5
type6
Lytis VYRAI
Type3
Type2
Sportas Tipas Kempingas & Žygiai
Pirštu-atskirti No

Parašyti atsiliepimą

Šildymo Kojinių Trys Režimai, Elastinga, Patogus, Atsparus Vandeniui, Elektros Šiltų Kojinių Rinkinys

Šildymo Kojinių Trys Režimai, Elastinga, Patogus, Atsparus Vandeniui, Elektros Šiltų Kojinių Rinkinys

73935 KARŠTO PARDAVIMO Savybės: 1. Ilgai šildymo laikas: Įkrovimo šildomos kojinės yra įrengta su didelės talpos bateriją, suteikti jums su iki 10 valandų patvarus šiluma. 2. Keli Šildymo Būdai: šildomos kojinės yra skirtos su 3 šilumos nustatymai, įskaitant didelės šilumos(155-160℉,

Panašūs produktai: