Garsiakalbis Garsiakalbis Nešiojamos Belaidžio ryšio Garso Garsiakalbis Balso Stiprintuvo Su Mp3 Grotuvas FM Radijas Mokytojai, Jogos Instruktorius

Garsiakalbis Garsiakalbis Nešiojamos Belaidžio ryšio Garso Garsiakalbis Balso Stiprintuvo Su Mp3 Grotuvas FM Radijas Mokytojai, Jogos Instruktorius

Nauja prekė

€7.24

€7.70

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pastaba!!!

Diffence iš K5 AR K5 Upgarde Versija:

K5 Upgarde Tik su "Bluetooth" Imtuvo.

Aprašymas: 1. Daugiafunkcinis balso stiprintuvas: voice stiprintuvas su laisvų rankų įrangos mikrofonu, ir ji gali būti naudojama kaip radio, diktofonas, kompiuterio ir telefono garsiakalbiai, TF kortelė, MP3 grotuvas, aukštos kokybės baterija, USB ir kt.

2. Ilgos darbo valandos: nešiojamų įkrovimo balso stiprintuvas yra pastatytas 7,4 V/3000mAh didelis ličio baterija su didelės saugumo indeksas ir ilgą tarnavimo laiką.Pilnai įkrauta baterija gali būti naudojamas 24 val. (mic režimas) ir 10 val. (muzikos režimas).Ji trunka 2 valandas imti stiprintuvą.

3. Padidinti jūsų balsas: garso stiprintuvo su mikrofonu ausinės ne tik taupo garso, bet taip pat saugo jūsų balso didžiausią stiprus ir aiškus garsas (5W).Jūs galite jį naudoti klasėse, metro ir pan.

4. Bluetooth voice stiprintuvas: nešiojamų balso stiprintuvo su ausinėmis, yra stiprintuvas ir nešiojama "Bluetooth" garsiakalbį.Galite transliuoti savo mėgstamos muzikos iš bet "Bluetooth" -mobiliojo prietaiso, esančio iki 10 metrų atstumu.

5. Parama muzikos atkūrimas: Šis mini balso stiprintuvo su mikrofonu gali būti naudojamas kaip MP3 grotuvas, kuris palaiko TF kortelę (micro SD max 64GB) ir U disko, arba kaip garsiakalbį, kad galite pakartoti asmeninį muzikos.

Specifikacija:

Galia: 5W

Išplėsti apimtis: apie 1000 kvadratinių metrų

Play mode: parama USB "flash" diską atkūrimo ir TF kortelę peržiūros

Ekranas: daugiafunkcinis skaitmeninis ekranas

Pareigos: support MP3 ir FM radijas

Maitinimas: USB/DC 5V-0.5 A

Baterija: 3.7 V 3000mAh (darbo laikas 24 valandos, baterija laiko 2 val.)

Darbo laikas: 24 val.

Įkrovimo laikas: apie 3-5 val.

Spalva: juoda, balta

Pakavimo Sąrašas:

Balso Stiprintuvas*1

Mikrofonas*1

Įkrovimo Kabelis*1

Diržo*1

Instrukcija*1

Mokėjimo būdai:

Jums gali sumokėti per visus pirmiau išvardytus metodus ir pls atsiskaityti per 3 dienas, kai jūsų užsakymas pateikiamas.

Jūsų mokėjimas bus patikrintos Senamiescioarka.lt per 24h ir mes apdoroti jūsų užsakymą kartą, kad jau baigta.

Jei jūsų užsakymas yra uždaryta dėl saugumo priežasčių, jums reikės pateikti pretenziją Senamiescioarka.lt.

Grąžinimo sukelia įsakymo panaikinimo, grąžinimo sutartį arba tarpininkavimo bus tvarkomi greitai ir paprastai trunka apie 7-10 darbo dienų pasieks jūsų sąskaitą.

Laivybos ir paketas: Visi daiktai bus patikrinti ir gerai supakuoti prieš pristatymas.Užsakymai bus išsiųsti per 2-5 darbo dienas po apmokėjimo bus baigtas.

Svoris sklypas per įprastu paštu yra tik 2kg.Mes atsiųsime atskirai, jei svoris yra virš 2kg.

Paprastai ji trunka apie 15 - 60 dienų ir gali būti šiek tiek ilgesnė, kai nuotolinio srityje.Galite pasirinkti greitas pristatymas metodas, jei norite gauti sklype anksčiau, ir už tai jums reikės sumokėti siuntimo mokestį.

Siųsti ir grąžinimas:

Mes bus išsiųsti ar grąžinti, jei sklypas bus prarastas, sugadintas tranzito metu arba gauti

neteisingas straipsnis.Prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes mielai jums padėti.

Atsiliepimai: Jei jūs patenkinti mūsų produktų ir paslaugų, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, būsime labai dėkingi.

Jei yra kažkas negerai, prašome susisiekti su mumis pirmą kartą prieš jums palikti atsiliepimą, ir mes stengiamės jums padėti, kol viskas yra gerai.

Žymos: bluetooth, fm, mp3, usb garsiakalbis, mikrofonas atsparus vandeniui, kampe garsiakalbis, belaidis garsiakalbis, audio labs grynas, "bluetooth" garsiakalbis, shidu nešiojamų voice stiprintuvas, laikrodis garsiakalbis, garsiakalbis, žadintuvas, mp3 žaislas.

Charakteristikos

Atkūrimo Funkcija Radijas
Funkcija NĖRA
Balso kontrolė Taip
Atsparus vandeniui No
Nuotolinio Valdymo Pultas Taip
Komunikacijos "Bluetooth"
Paramos Apt-x No
Parama Atminties Kortelės No
Dažnio Diapazonas Kita
Paramos PROGRAMĄ No
Varža 4 Ohm
Prekės Pavadinimas Rondaful
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
"Bluetooth" Versija 5.0
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
Pažangi Asmeninis Asistentas Kita
Kilmės AE(Kilmės)
Kanalai 1
Maitinimo Šaltinis Baterija
Išėjimo Galia Kita
Akustinis talpyklos Uždaromos
Garsiakalbio Tipas Kita
Garso Crossover Visą Asortimentą
Sensivity -dB
Medžiaga Plastikiniai
Įvesties Galia(W) 200-299W
Modelio Numeris Mikrofonas
Bendras Harmoninis Iškraipymas -%
Ekranas Taip
Įmontuotas Mikrofonas Taip
PMPO Kita
Baterija No

Parašyti atsiliepimą

Garsiakalbis Garsiakalbis Nešiojamos Belaidžio ryšio Garso Garsiakalbis Balso Stiprintuvo Su Mp3 Grotuvas FM Radijas Mokytojai, Jogos Instruktorius

Garsiakalbis Garsiakalbis Nešiojamos Belaidžio ryšio Garso Garsiakalbis Balso Stiprintuvo Su Mp3 Grotuvas FM Radijas Mokytojai, Jogos Instruktorius

Pastaba!!! Diffence iš K5 AR K5 Upgarde Versija: K5 Upgarde Tik su Bluetooth Imtuvo. Aprašymas: 1. Daugiafunkcinis balso stiprintuvas: voice stiprintuvas su laisvų rankų įrangos mikrofonu, ir ji gali būti naudojama kaip radio, diktofonas, kompiuterio ir telefono garsiakalbiai, TF

Panašūs produktai: