Na ir Saugiai Supakuota TLC6000 Dinaminis 12 Sukelti EKG Holter Sistemų,48 Valandų Įrašymo Diktofonu ir Analizės Programinė įranga

Na ir Saugiai Supakuota TLC6000 Dinaminis 12 Sukelti EKG Holter Sistemų,48 Valandų Įrašymo Diktofonu ir Analizės Programinė įranga

Nauja prekė

€418.76

Apie prekę

Contec TLC6000 Dinaminis 12 Sukelti EKG Holter Sistemos

48 Valandų Įrašymas, Programinės Įrangos Analizė

Įžanga

Dinaminis EKG Sistemų priimti 12-švino sistema, tarptautinis standartas, kuris gali nepertraukiamai registruoti EKG signalo 48 valandų ir analizuoti EKG signalo, kurį KOMPIUTERIO programinė įranga.Ji tinka naudojimui medicinos įstaigos ir bendruomenės.

Pagrindinės Savybės

1)Priimti 12-švino sistema, tarptautinis standartas, nuolat registruoti EKG signalo iki 48 valandų.

2)Sinchronizuoti analizės 12-švino, ir visi kanalai gali būti pasirinktas kaip pagrindinis analizės kanalo, kuris užtikrina, kad QRS signalo, galima rasti tiksliai, ir be iškraipymų.

3)Su daugiau nei 10 šablonai(pavyzdžiui, prieširdžių ankstyvos ritmas, skilvelių anksti įveikti, ilgas intervalas, prieširdžių virpėjimą ir kt.) ir daug vartotojo nustatytus modulius, kurie gali beveik atskirti bet kokį pathologic signalų.

4)Lankstus prieširdžių virpėjimas analizė, kuri užtikrina, kad gydytojai gali naudoti visą ar segmentuoti AUTO/rankinis analizę, tiksliau, į prieširdžių virpėjimas analizė.

5)Visos širdies ritmo(pvz. AAI, VVI, DDD ir pan.) gali būti analizuojamos galingas širdies ritmo reguliatorius, analizės funkcija.

6)Vienas ar pilna-EKG derivacijų bet kuriuo kibiras gali būti peržiūrimi greitai peržiūros analizės funkcija.

7)Su analizės funkcijas už 5 minučių, 1-valandą ir visą heart rate variability.

8)Vieną mygtuką spausdinti, patogus ir greitas spausdinti ataskaitas.

9)mirties rizikos pacientams, sergantiems miokardo infarktu, galima prognozuoti, kad "HRT" analizės funkcija.

10)"T-Wave pakaitomis" yra svarbus indeksas prognozuoti piktybinė aritmija ir staigi širdies mirtis.

11)Su QTD(QT intervalo dispersija), VCG(vektorius cardiogram), VLP(skilvelių vėlai potencialą) ir TVCG(laiko vektoriaus cardiogram) analizės moduliai, daugiau vertingos analizės ataskaita.

Garantija

HaiMaiYi Medicinos garantijos brandnew įranga, defektų laikotarpis 24 mėnesių (6 mėnesių, atsarginės dalys) nuo vežimo data normaliomis naudojimo ir techninės priežiūros.Mūsų kompanijos įsipareigojimas pagal šią garantiją apsiriboja remontas, mūsų įmonės variantas, bet dalis, kuri nuo mūsų įmonės tyrimas įrodo, su defektais.

Jei turite garantija, remonto ar keitimo klausimas susijęs su produktu, kuriuos įsigijote iš Globos Pasidalinti Medicinos, prašome susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba jūsų anksčiau patogumui.

Grįžta

Grąžinimas ir mainai turi būti leista iš anksto Rūpintis, Dalintis Medicinos.Prašome patikrinti visus pirkimus, iš karto po pristatymo.Grąžina yra priimama per 15 dienų nuo gaminio pirkimo datos.Jei dėl kokių nors priežasčių esate nepatenkinti su jūsų gaminio, mes priimti grąžintas pagal šias sąlygas:

* Produktai turi būti nenaudota, švarus, jų originalioje pakuotėje su visais iš pradžių buvo įtraukti elementus.

* Jūs būsite atsakingas už mokėjimo visi pristatymas ir išteklių atkūrimui mokestis, išskyrus atvejus, kai produktas buvo vežamos ne tas pats, kaip užsisakyti arba jei jis buvo pažeistas siuntų.

* Siuntos, turėtų būti atsisakyta, jei pažeista ir pranešė, kad siuntėjas ir Priežiūros Pasidalinti Medicinos.

* A išteklių atkūrimui mokestis 15%, bus taikoma klientų pasirinktų grįžta.Laivybos išlaidos yra išskaičiuojamos iš bet kokios kredito arba mainų, nebent produktas buvo sugedęs ar sugadintas siuntą.

Techninė Parama

Jei turite klausimų apie techninės priežiūros, techninės specifikacijos ar gedimų prietaisų, nedvejodami susisiekti su mumis iš karto.

Mokėjimo Terminai

* Priimame Alipay, "Western Union", T/T. Visomis pagrindinėmis kredito kortelėmis, per saugų mokėjimo būdą, sąlyginio DEPONAVIMO.

* Visi mokėjimai yra tikimasi, kad bus padaryta per 7 dienas po paskutinio laimėti aukcione, yra uždarytas, brangūs, vertingi klientas jei jums reikia daugiau laiko, prašome mus informuoti iš anksto.

Atsiliepimai

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų didžiausias tikslas, mes branginame kiekvieną klientą ir stengiamės pasiūlyti puikų aptarnavimą, kai jums reikia mūsų pagalbos.Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Jei turite kokių nors problemų, naudojant vaistą, prašome susisiekti su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą grįžtamąjį ryšį, mes išspręsti problemą už jus ir suteikti jums priimtino sprendimo nedelsiant.Neigiamas grįžtamasis ryšys be ryšio nepadės išspręsti jokių problemų.

Pranešimas

Importuojančios muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą arba frachto išlaidos.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

Susisiekite su mumis

Kviečiame susisiekti su mumis, bet kada, su bet kokius klausimus, kurie jums gali turėti dėl savo produktus ar bendrovės, mes visada stengiamės padėti ir siekiama atsakyti į visus klausimus per 24 valandas.

Žymos: ekg holter, ekg monitorius, nešiojamų, holter stebėti mortara, vyrų jėga, dalytuvai dantų, ekg 12 švino, monitorius aoc 144hz 1ms, anglies pluošto mini cooper, ekg holter, contec tlc 6000.

Charakteristikos

Elemento Tipas Buitinių Sveikatos Monitorių Priedai
Prekių Kokybės Sertifikavimo 3C
Modelio Numeris TLC6000
Prašymas palmių
Dydis 24 hours recording
Medžiaga holter
Prekės Pavadinimas HaiMaiYi

Parašyti atsiliepimą

Na ir Saugiai Supakuota TLC6000 Dinaminis 12 Sukelti EKG Holter Sistemų,48 Valandų Įrašymo Diktofonu ir Analizės Programinė įranga

Na ir Saugiai Supakuota TLC6000 Dinaminis 12 Sukelti EKG Holter Sistemų,48 Valandų Įrašymo Diktofonu ir Analizės Programinė įranga

Contec TLC6000 Dinaminis 12 Sukelti EKG Holter Sistemos 48 Valandų Įrašymas, Programinės Įrangos Analizė Įžanga Dinaminis EKG Sistemų priimti 12-švino sistema, tarptautinis standartas, kuris gali nepertraukiamai registruoti EKG signalo 48 valandų ir analizuoti EKG signalo, kurį

Panašūs produktai: