2020 nauja siunta Extra Large mikrobangų krosnį lydyto stiklo big skatinimo didelis mikrobangų krosnies

2020 nauja siunta Extra Large mikrobangų krosnį lydyto stiklo big skatinimo didelis mikrobangų krosnies

Nauja prekė

€16.78

Apie prekę

Aprašymas mikrobangų krosnies:

Mikrobangų krosnies yra naujo tipo aukštos temperatūros įkaitintoje orkaitėje stiklo lydymas, arba minkštinimo, kuris yra populiarus Europoje ir jav srityse.Jis yra kompaktiškas, saugus, patogus, energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir didelio efektyvumo, viduje krosnies temperatūra gali siekti iki 900℃ (1650 ℉), kai veikia.Tai yra geras įrankis, stiklo terminio apdorojimo.

Saugos Patarimai:

1. Naudodami, padėkite į apatinę dalį su gabalas non-stick aukštai temperatūrai atsparaus popieriaus namuose ir naudoti mikrobangų krosnelė plokštelę; po to sujungiant dvi ar daugiau mažų stiklo gabaliukų kartu kaip pageidavimus.

2. Jei mikrobangų krosnies yra šlapias, krosnies knyga yra juoda ir geltona, o ne balta.Taigi, mikrobangų krosnies saugojimo būti drėgmei atsparus gydymui.

3. Nedėkite karšto mikrobangų krosnyje, mikrobangų krosnelė, medienos gaminiai, plastiko aušinimo.

4. Neatidarykite mikrobangų krosnį, kai šaldymo, šalto oro iš karto į mikrobangų krosnį aukštos šilumos aplinkai, tai gali pakenkti mikrobangų krosnį.

Privalumai Produktai:

Saugai: mikrobangų krosnies medžiagos aukštos temperatūros karščiui atsparaus pluošto, nors maksimali temperatūra viduje krosnies iki 900°C, o paviršiaus temperatūra yra tik apie 70°C, tol, kol veikti tinkamai nebus jokio pavojaus.

Patogumui: Kaip ilgai, kaip mikrobangų krosnies rinkinių ir namų mikrobangų krosnelė, jūs galite tapti juvelyrika dizaineris.Paprasta operacija, tiesiog keletą minučių meno kūrinį.

Pasiekimas : Pradedantieji gali pradėti greitai ir lengvai.Sukurti papuošalai, butelių kamščiai, stalčių rankenėles ir skulptūrinių meno.jums reikia padaryti spalvingas stiklo papuošalai, rankenėlės ir puošmenų, ne kartą!

Komplektą Sudaro :

1 Gabalas Didelis, mikrobangų Krosnis

Mokėjimo

1.Mes siūlome atlikti mokėjimą per sąlyginio DEPONAVIMO, kuris yra saugus būdas jums.Iki mokėjimo, prašome įsitikinkite, kad pristatymo adresą,pašto kodą ir Pasakyti numeris yra teisingas,Ačiū.

2.Mūsų kaina neapima mokesčius,PVM ar kitų paslėptų mokesčių.Siekiant užtikrinti, kad mokate minimalų mokestį,mes deklaruoja kaip "dovana"ar "pavyzdys" su mažos vertės.

Vežimas

Visi nemokamas pristatymas prekės bus vežamos HK post oro pašto,paprastai laivybos laikas yra 10-20days.Jei jums reikia kitų vežimo būdą, galite pasirinkti ji pagal save, pavyzdžiui, EMS,UPS,FEDEX,DHL, ir pan, mes taip pat turime nuolaida tai laivybos bendrovė.Taigi pls siųsti žinutę arba susisiekite su mumis TradeManager, kai jums, kad prieš jums mokama ir mes pasikeis kaina atitinkamai.Ačiū.

Grįžti

1. Dėl bet kokios priežasties jūs nesate patenkintas elementus,mes priimame grąžinimas ir mainai per 7 dienas po to, kai gavote jūsų prekė ir jums bus įsipareigoja grąžinti laivybos kaina.Mes apdoroti jūsų grąžinimo prašymą per 2-5 darbo dienas po to, kai gausime grąžinama prekė.

2. Jei prekė yra su trūkumais, prašome mums pasakyti iš karto, kad pakeitimas ar remontas.Jei pakeitimas nėra, tada grąžinti pinigus bus iškelta originalus mokėjimo būdą.

Atsiliepimai

Jeigu esate patenkinti elementus ir mūsų paslaugos,prašome imtis minutę palikite mums 5stars teigiamų atsiliepimų, mes mielai jums padaryti tą patį už jus.Tačiau, jei turite kokių nors abejonių, ar problbem,p nuomos susisiekti su mumis prieš paliekant

neutralus (3 žvaigždučių) arba neigiamas (1-2 žvaigždučių) atsiliepimus.Mes stengiamės išspręsti problemą ir palikti jus laimingą prekybos nuotaika.Padėkoti jums už didelę paramą!

Žymos: paukščių medienos pjovimas lazeriu, krosnies, stiklo keramikos krosnies, mikrobangų krosnys, keramikos elektrinė krosnis, keramikos krosnis, mikrobangų stiklo krosnies didelis, laboratorinė krosnis, mikrobangų krosnies, stiklo kaitinimo krosnies pardavimas.

Charakteristikos

krosnys mikrobangų krosnys
lydyto stiklo stiklo kaitinimo krosnies
krosnies mikrobangų krosnies
Kilmės KN(Kilmės)
Stiklas stiklo degimo krosnies
įranga stiklo papuošalų įranga
Įrankiai stiklo papuošalų priėmimo
pigūs krosnies Pigūs krosnies baldai
priemonė stiklo formavimo priemonės
Medžiaga Keramikos
stiklo papuošalai Keramikos
Modelio Numeris MAB1000
stiklo įrankiai stiklo degimo krosnys

Parašyti atsiliepimą

2020 nauja siunta Extra Large mikrobangų krosnį lydyto stiklo big skatinimo didelis mikrobangų krosnies

2020 nauja siunta Extra Large mikrobangų krosnį lydyto stiklo big skatinimo didelis mikrobangų krosnies

Aprašymas mikrobangų krosnies: Mikrobangų krosnies yra naujo tipo aukštos temperatūros įkaitintoje orkaitėje stiklo lydymas, arba minkštinimo, kuris yra populiarus Europoje ir jav srityse.Jis yra kompaktiškas, saugus, patogus, energijos taupymo, aplinkos apsaugos ir didelio efektyvumo, viduje

Panašūs produktai: