12 Spalvų Nešiojamų Blizgučiai Akvarelės Dažų Rinkinys, Metalo, Aukso Pigmentas Dažų Priemonės "PASIDARYK pats" Piešimo KQS8

12 Spalvų Nešiojamų Blizgučiai Akvarelės Dažų Rinkinys, Metalo, Aukso Pigmentas Dažų Priemonės "PASIDARYK pats" Piešimo KQS8

Nauja prekė

€7.32

€10.45

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

12 Spalvų Nešiojamų Blizgučiai Akvarelės Dažų Rinkinys, Metalo, Aukso Pigmentas Dažų Priemonės "PASIDARYK pats" Piešimo KQS8 Aprašymas:

Savybės :

Produkto naudojimas: Šis akvarelė turi platų naudoja.Jis gali būti naudojamas rašyti ar piešti su rašikliu, ir taip pat gali būti naudojamas praktiškai akvarelė nagų dailės.

Kaip naudoti: Purškimo šiek tiek vandens, prieš naudojimą, leiskite pastovėti apie 3 minutes, po pigmento minkština, ji gali būti naudojama geriau.

Laikymo būdą: Oro džiovinti ir pastatoma kambario temperatūroje, kuri yra palankesnė ilgalaikio saugojimo pigmentai.

Gamybos procesas: vientisos spalvos blokai yra užpildyti tris kartus per skystas, ir džiovinti po 48 valandų pastovi temperatūra apie 20 laipsnių Celsijaus.

Produkto išvaizda: Per džiovinimo procesą, dėl skirtingų susitraukimas miltelių ir tankis spalva, įtrūkimų, depresija ir burbuliukų paviršiaus spalva blokai bus sukurtas.Tai yra normalus reiškinys.Miltelių kiekis, poveikis ir kokybę spalva įtakos neturės.

Pastaba:

Dydis rankinis matavimas gali turėti tam tikrų klaidų, ji yra intervale ±1 cm, tikrąjį dydį, turėtų būti taikoma faktinė objektas.

Dėl skirtingo apšvietimo ir fotografavimo sąlygos, spalvos vaizdas gali skirtis nuo esamo gaminio.Prašome kreiptis į tikrasis produktas.

Aprašymas :

Medžiaga: Perlamutrinis pigmentas

Dydis:11 x 5 x 1,5 CM

Spalva: 12 spalvos(Kaip nuotraukose)

Apima: 1*akvarelės dažų rinkinys

Komplektą Sudaro:

1*akvarelės dažų rinkinys

Žymos: dažų pigmentas, haiyore nyarukosan, nu, piešimas, akvarelė, daniel smith, kreidos dažų tapyba, dažai, canva aukso, akrilo dažai, holbein.

Charakteristikos

Pakavimo medžiagos Kaip parodyta
Pakuotė Nustatyti
Kilmės KN(Kilmės)
Amžius >3 METŲ
Talpa 8ml
Modelio Numeris Vandens
Tapyba Vidutinio Popierius

Parašyti atsiliepimą

12 Spalvų Nešiojamų Blizgučiai Akvarelės Dažų Rinkinys, Metalo, Aukso Pigmentas Dažų Priemonės

12 Spalvų Nešiojamų Blizgučiai Akvarelės Dažų Rinkinys, Metalo, Aukso Pigmentas Dažų Priemonės "PASIDARYK pats" Piešimo KQS8

12 Spalvų Nešiojamų Blizgučiai Akvarelės Dažų Rinkinys, Metalo, Aukso Pigmentas Dažų Priemonės PASIDARYK pats Piešimo KQS8 Aprašymas: Savybės : Produkto naudojimas: Šis akvarelė turi platų naudoja.Jis gali būti naudojamas rašyti ar piešti su rašikliu, ir taip pat gali būti

Panašūs produktai: