X6W TV Stick HDMI HD1080P Miracast Airplay, DLNA, WiFi Ekranas Imtuvas Dongle Paramos HDTV AV Hdmi VGA Išvestis Mobilusis Telefonas

X6W TV Stick HDMI HD1080P Miracast Airplay, DLNA, WiFi Ekranas Imtuvas Dongle Paramos HDTV AV Hdmi VGA Išvestis Mobilusis Telefonas

Nauja prekė

€18.48

€26.39

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Mūsų produktai palaiko internete atnaujinimai ir tinklo automatiškai atnaujintas, todėl nereikia nerimauti, neveikia.

RK3036 veda H. 265 dekodavimo dual-core procesorius su stipriais atkodavimo galimybes ir palaiko 1080P HD vaizdo atkūrimą.Greitis yra geriau ir sklandžiau.Šiuo metu, kitos H. 264 dekodavimo vieno branduolio procesorių rinkoje nepalaiko 1080P.Geras produktas Jūsų lūkesčių identifikavimas.

Mobilusis telefonas/planšetinis/kompiuteris notebook ir kitų belaidžių ekranai yra stumiama HD ekranas prietaisų

Su veidrodžiu ir ekrano funkcija, "WI-FI" ekrano technologija, nereikia įdiegti programą programinės įrangos, HDMI sąsaja gali išėjimas garso, vaizdo, nuotraukų, dokumentų ir pan.TV, projektorių ir pan., suderinama su DLNA/Miracast du režimus, Atsižvelgiant į perjungimo režimas įvairių prietaisų (mobiliųjų telefonų, planšetinių kompiuterių, nešiojamųjų kompiuterių), nekilnojamojo cross-platform ekrane ir stumti.

Operacija yra labai paprasta ir patogu, " IOS " ir "Android" yra taikytina.Šis prietaisas produktas palaiko internete automatinio atnaujinimo.

Parama "YouTube" peržiūros, chip RK3036, remti 1080P, H. 265 dekodavimo, dual-core procesorius.

Į RK3036 pramonės pirmasis sprendimas remti H. 265 video dekodavimas, leidžianti trijų pagrindinių patobulinimų, TV iškyša:

1. Vaizdo kokybė yra aiškesnis ir dažnių juostos plotis yra išsaugoti iki 50%;

2. Bit error rate yra mažesnis, ir mozaikos sumažėja 59%;

3. Didelės integracijos, tūris gali būti sumažintas iki 30%

Pakuotė:

· 1 * EzCast Wifi Ekranas

· 1 * USB Kabelis

· 1 * Vartotojo vadovą

Spalvų informacija:

1. Mes dirbti labai sunku pateikti geriausių atstovavimas, stiliaus ir spalvos gaminį per mūsų nuotraukos ir aprašymai.

2. Kaip Pirkėjas, tai yra jūsų atsakomybė, skaityti ir suprasti spalva aprašymas, kaip kad yra, spalva elementas, kurį perka.Jei esate tikri, prašome el. pašto paaiškinimo.

3. Nekilnojamojo spalvos elementą, gali būti šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos, rodomi svetainėje sukelia daugelis veiksnių, pavyzdžiui, ryškumas jūsų monitoriaus ir šviesos ryškumą.

4. Prašome pasirinkti jūsų produktą, atidžiai ir užduoti visus klausimus prieš siūlymą.Mes mylime klausimus, todėl klauskite iš karto!

Laivybos Sąlygos :

1. Prekės bus vežamos iš Oro Paštu per China Post Oro Pašto tarnyba per 1-3 darbo dienas po to, gauti išvalytas mokėjimą.

2. Tai trunka maždaug 20-35days.Kitų šalių, 25-50days.

3. Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.

Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš siūlymą/pirkti.

4.Kažkada oro paštu gali praleisti kai po krepšiai, mes grąžinsime kainos, prekės, išskyrus, laivybos mokestis, kai jūs negalite gauti savo prekę.

5. Mes laukiame pirkėjų visame pasaulyje.

6.Pristatymas: visame Pasaulyje.

Atsiliepimai :

Jei jus tenkina mūsų paslaugų ir produktų: Mes tikimės, kad teigiamų atsiliepimų ir 5 žvaigždžių išsamios pardavėjas, Reitingas, Mes bus daryti tą patį už jus.jei turite kokių nors problemų, ar ne patenkintas mūsų gaminių ir paslaugų, prašome nedvejodami kreipkitės į mus bet kuriuo metu iki atostogų kitų atsiliepimų, mes pasistengsime atsakyti jums per 24 valandas.Mėgaukitės pirkiniai čia!

Prašome įdėti į produktą, kurį, kaip į pirkinių krepšelį!Jūsų pasitenkinimas yra mūsų sunkiai dirbti varomoji jėga buvo pagerintas!Ačiū!

Jei esate patenkintas savo produktus ir paslaugas, prašome spausti mūsų svetainėje: http://Senamiescioarka.lt/store/1474067 ir išsaugoti savo favoritus, kitą kartą jums patogus iškrovimo!

Prašome prisiminti mūsų parduotuvėje pavadinimas: Pirkimo elektroninės prekybos centruose

Žymos: anycast, "airplay" garso, chromecast, padas tv aipad, pritaikyti wifi, belaidžio ryšio jungtis hdmi, miracast, mirrorscreen, belaidžio hdmi, vga, wifi.

Charakteristikos

Veikimo Sistema Kita
Jungtys USB
Uostas
Nuotolinio Valdymo Pultas NĖRA Įtrauktos
Pavadinimas EzCast M2 miracast "android" išmaniųjų pnone
Gebėjimas Dekoduoti 1080P (Full-HD)
RAM
Tipas Aukštos Raiškos
Standžiojo Disko Talpa < 100 GB
LAN
Wifi
Galia
Įrašymo Taip
Prekės Pavadinimas mirascreen
UI
Modelio Numeris X6W
Kilmės KN(Kilmės)

Parašyti atsiliepimą

X6W TV Stick HDMI HD1080P Miracast Airplay, DLNA, WiFi Ekranas Imtuvas Dongle Paramos HDTV AV Hdmi VGA Išvestis Mobilusis Telefonas

X6W TV Stick HDMI HD1080P Miracast Airplay, DLNA, WiFi Ekranas Imtuvas Dongle Paramos HDTV AV Hdmi VGA Išvestis Mobilusis Telefonas

Mūsų produktai palaiko internete atnaujinimai ir tinklo automatiškai atnaujintas, todėl nereikia nerimauti, neveikia. RK3036 veda H. 265 dekodavimo dual-core procesorius su stipriais atkodavimo galimybes ir palaiko 1080P HD vaizdo atkūrimą.Greitis yra geriau ir sklandžiau.Šiuo metu, kitos H. 264

Panašūs produktai: