Jade Laikrodžiai vyriški Tamsiai Žalios spalvos Ciferblatas Kalendoriaus Rodymas Automatinis Kvarcinis laikrodis su Sertifikato Odos Dėžutė Relogio Masculino 2020 m.

Jade Laikrodžiai vyriški Tamsiai Žalios spalvos Ciferblatas Kalendoriaus Rodymas Automatinis Kvarcinis laikrodis su Sertifikato Odos Dėžutė Relogio Masculino 2020 m.

Nauja prekė

€26.14

€153.79

-83%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

eilutę: (Produktų mūsų parduotuvėje, gali būti pristatyti tiesiai į jūsų durų nemokamai, nemokamai grąžinti paslaugos.) (Jei negavote prekės per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų!) -30 metrų atsparus vandeniui specifikacija: Objektyvo skersmuo: 43 mm Dial storis: 12 mm Dirželio ilgis: 240/220 mm Dirželio plotis: 20 mm (rankinis matavimas, yra pagrįstos klaida) (Patarimas: Jade yra naudinga žmogaus organizmui.Jade yra įvairių mikroelementų naudinga žmogaus organizmui, pavyzdžiui, cinko, magnio, geležies, vario, seleno, chromo, mangano, kobalto ir kt.Dėvėti jade gali padaryti mikroelementų sugeria žmogaus odą, aktyvuoja ląstelių audinius, pagerinti organizmo imuninė funkcija.) Jade žinių mokslas, 1, jade Ramus ir nerimauti. 2, safyras Išvengti blogio ir kad žmonės energingi. 3. Xiuyan jade įsigalioja kitų vyriškos lyties pacientams, gali pagerinti žmonių vaisingumui. 4, jade Jis malšina skausmą, kvėpavimo sistemą ir padeda žmonėms įveikti depresiją. 5, unikalus jade Paleisti plaučius, aišku, skrandį gaisro, regos ir grožio. 6, agatas Aišku, šilumos ir regėjimą. 7, old jade Detoksikacija, aišku, geltonos vandens, anti-žiurkių, maitintų Yin ir maitina Yin, gydant traukuliai, hemorojus.Klausimas enciklopedija: (ji Gali būti pritaikyti?: Gali būti pritaikyti, reikia būti pritaikyti, galima rasti klientų aptarnavimo aptarti detales) Paprašyti:Kaip ilgai užtruks man gauti savo paketą?Atsakyti:Paprastai jis trunka apie 7--60 dienų pristatyti, ir kiekvienoje šalyje yra skirtingas.Ji gali būti reikalinga Brazilija, apie 20-90 dienų. (Produktai mūsų parduotuvėje gali būti pristatyti tiesiai į jūsų durų nemokamai, nemokamai grąžinti paslaugos.) (Jei negavote prekės per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir atsakyti jums kuo greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti mūsų klientų!) Užduoti:60 dienų praėjo, aš vis dar negavau sklypas, ką aš turėčiau daryti?Atsakyti:galite patikrinti vietos post office, norėdami pamatyti, jei sklypo atvyksta (jei jis nebuvo atvyko dar).Nedelsdami susisiekite su mumis.Užduoti:aš gavau siuntinį, tačiau produktas yra pažeista, yra problema, ką man reikia daryti?Atsakyti:Prašome atsižvelgti į kai kurias nuotraukas ir vaizdo įrašus aiškiai rodo, kad problema, tada nedelsdami susisiekite su mumis (nereikia atidaryti ginčą prieš kreipdamiesi į mus). "Mes patikrinti ir padėti jums išspręsti problemą" Klauskite:Ką turėčiau daryti, jei kupono gavau jau pasibaigęs?Atsakyti:Prašome rasti klientų aptarnavimas.Sužinoti, jei klientas paslaugą galite siųsti naujus kuponus jums!

Žymos: moterų cassio, vyrai casio g-shock, tevise žiūrėti, seiko žiūrėti, g šoko žiūrėti, guanqin, g-shock, jaragar, g šoko vyrai žiūrėti, žiūrėti casio.

Charakteristikos

Vyriški Žiūrėti Vyriški žiūrėti top prabanga
Elemento Tipas Kvarciniai Laikrodžiai
Judėjimo modelio miyota
sportas žiūrėti Erkek kol saati
Vyras žiūrėti 2019 laikrodis mens
montre homme 2020 m. laikrodžiai vyrams
Bylos Medžiaga LYDINYS
Dovanų Gimtadienio Dovana/Baigimo Dovana/Kalėdų/Padėkos/Halloween Dovana
Pakavimo specifikaciją Aukštos klasės dovanų dėžutėje
Žiūrėti Judėjimas Japonijos Vakarų Geležinkelių Miesto
Judėjimas KVARCAS
Stilius Gaivus ir rafinuotas
Sertifikavimo NĖRA
Sporto Žiūrėti relogios masculino
Pagal Užsakymą Prašome ieškoti klientų aptarnavimo, kalbėti išsamiai
Dažnių juostos plotis 20 mm
Automatinis kvarco žiūrėti Kvarciniai Laikrodžiai
Prekės Pavadinimas Gezfeel
luxery laikrodžiai Reloj masculino
Savybės Atsparumas smūgiams
Dial Lange Medžiagos Tipas Hardlex
Jade dirželis Susisiekti su klientų aptarnavimo tarnyba
Lytis VYRAI
Dirželio Ilgis 24 mm
Kilmės KN(Kilmės)
Skirtas Naudoti verslo dovanos, tėvams-dienos dovanos kalėdų, naujųjų metų dovana gimtadienio dovana
Atsparumas Vandeniui Gylis 3Bar
relogio automatico žiūrėti vyras
relojes para hombre vyras žiūrėti
Juostos Ilgis 24cm
Byloje Formos ROUND
Montre automatique homme montres automatiques de luxe homme
Modelio Numeris 1034-G-L-2-K
Aptarnavimas po pardavimo Parduotuvė garantija trejus metus
Natūra fotografavimo Produktas yra geriau nei nuotraukoje
Savybė Jade yra gera savo sveikatai
Ciferblato Skersmuo 43 mm
Užsegimas Tipas Sagtis
vyrai žiūrėti Žiūrėti vyrų,Vyrų, laikrodis,Laikrodis
Byla Storis 12 mm
Dėžės & Atvejais Medžiaga "Leatherette"
Grupė Medžiagos Tipas Oda
Funkcija Atsparus vandeniui, šviesos, kalendoriaus
Rėmelio Medžiaga perlas
Reloj Hombre reloj automatico de hombre
Juostos Plotis 20mm

Parašyti atsiliepimą

Jade Laikrodžiai vyriški Tamsiai Žalios spalvos Ciferblatas Kalendoriaus Rodymas Automatinis Kvarcinis laikrodis su Sertifikato Odos Dėžutė Relogio Masculino 2020 m.

Jade Laikrodžiai vyriški Tamsiai Žalios spalvos Ciferblatas Kalendoriaus Rodymas Automatinis Kvarcinis laikrodis su Sertifikato Odos Dėžutė Relogio Masculino 2020 m.

eilutę: (Produktų mūsų parduotuvėje, gali būti pristatyti tiesiai į jūsų durų nemokamai, nemokamai grąžinti paslaugos.) (Jei negavote prekės per 30 dienų po apmokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes stebėti prekių ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau.Mūsų tikslas yra patenkinti

Panašūs produktai: