"Bluetooth" Belaidės Ausinės Magnetinio Sporto Ausines Sweatproof CVC6 Lossless Stereo Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausines su Mic

"Bluetooth" Belaidės Ausinės Magnetinio Sporto Ausines Sweatproof CVC6 Lossless Stereo Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausines su Mic

Nauja prekė

€10.08

€33.60

-70%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Belaidės Ausinės Magnetinio Bluetooth Sporto Ausines Sweatproof IPX4 Lossless Stereo Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausines su Mic

Savybės: •【High-Fidelity aptX Lossless Garso ir Bluetooth 4.1】Featuring CVC 6.0 triukšmo izoliavimo technologija ir pažangi ĮSA 8645 lustą, kuris sumažina išorės garsų ir gaminti neįtikėtinai garso kokybę su deep bass ir krištolo aiškų aukštų dažnių."Bluetooth" 4.1, leidžia suporuoti su daugumą "Bluetooth" įrenginiai.Palaiko A2DP, AVRCP, HSP, ir HFP aplinka, ir palaiko 2 jungtys tuo pačiu metu, greičiau, porą greičio. •【Ilgiau Baterija】120mAh battery srautų muzikos iki įspūdingų 8 valandų grojimo tik po 1,5 valandos spartus įkrovimas, jums bus turėti pakankamai energijos už savaitę gimnastikos užsiėmimai.Ausinių baterijos būseną, automatiškai būtų rodomas " iOS " telefono ekrane. •【Kietas Traukos】Built-in stiprūs magnetai leidžia jums pridėti dviejų ausines kartu, kai nenaudojate, kurti mados, sporto, gyvenimo būdo aplink jūsų kaklo, patogus būdas nešiotis jį. •【Ergonomiškai Patogus Pritaikymas su IPX4 Sweatproof Vardinė】Unibody minkšto silikono Earhooks dizaino multi-dydis(S/M/L), leidžia patogiai dėvėti patirtį, kai bėgimas, bėgimas, ir darbo, ir garantuoja ausines judėti be nukristi.Prakaitas atsparus, jums niekada nereikės nerimauti apie tai, prakaito ir kritulių žalos jūsų ausinių. •【Integruota laisvų Rankų Skambinimo ir Garso Kontrolė】Visi mygtukai ir built-in mikrofono yra integruoti ant gumos danga-line nuotolinio valdymo pulto, leidžia praleisti/leisti/pauzė kontrolę į savo muzikos įrašų ar atsiliepti/baigti skambučius be pasieks jūsų telefono laisvai.Su built-in keramikos antenos leidžia muzika ir laisvųjų rankų įranga, kad nėra signalo lašas, ir iki 33ft/10m Bluetooth diapazonas atviroje erdvėje.

Aukštos Kokybės Garsas

SG1 maitina dual 9,2 mm dinaminis vairuotojo vienetų, kurie yra didesni nei pramoninis standartas 6mm.Rezultatas yra itin aiškus garsas, garsiau apimtis ir neįprasta žemų.

Klausykitės Ilgiau

Žaisti iki 8 val., ilgiau nei dauguma ausinių rinkoje."Bluetooth" 4.1 sumažina energijos suvartojimą, kartu suteikiant daugiau stabilus ir patikimas ryšys.

Intuityvus Valdymas

Integruotas mikrofonas (su CVC garso izoliaciją) ir 3-mygtukas nuotolinio leidžia jums valdyti patogiau praleidžiant dainą, arba atsiliepti į skambutį neliesdami telefono.

Atsparus Vandeniui

IPX4 vardinė sweatproof statyti, išlaiko ausinės visiškai funkcionalus netgi kai nesilaikantiems prakaito ar naudojama pagal šviesos lietaus.

Kelis Suderinamumas

Nesvarbu, jei jūs naudojate "iPhone", "Android" telefono, KOMPIUTERIO, ar "Apple" Žiūrėti, "bluetooth" ausines, visapusiškai belaidžių muzikos atkūrimo keliuose įrenginiuose.

Suporuoti Du Prietaisus Vienu Metu

Stabilios "Bluetooth" ryšys siūlo vienu metu porą į du skirtingus prietaisus.Tai leidžia perjungti skambučius arba muzikos, su lengvumu.

Nešiojamų dėklą & Laido įrašą

Ateina su yra odinis dėklas leidžia jums saugoti savo ausinių saugiai ir išvengti įbrėžimų savo treniruočių rutiną.Laido įrašą gali sutrumpinti laidus, kad tilptų jūsų nugaros, kaklo ar galvos, kaip jums reikia.

Patarimai, kaip Naudoti

* Prašome groti muziką per 40 valandų, kai pirma naudoti geresnius garso rezultatus. * Prašome nelaikykite ausinių, esant tiesioginiams saulės baterijos įkrovimo metu, ypač tada, kai aplinkos temperatūra yra aukšta. * Venkite naudoti prastos kokybės arba didelės srovės USB įkroviklis.

Kas įskaičiuota

1* SG1 "Bluetooth" Ausinės, 3 Poros Earhooks S, M, L (1 pora yra ausinės) 1* Micro USB Įkrovimo Kabelis 1* Odos Kelionių Maišelis 1* Naudotojo Vadovas 1* Laido Valdymo Įrašą 1* Marškinėliai Įrašą

DUK

Q: Mano rankų įranga nebus įjungti.

Prašome įkraukite jį ir įsitikinkite, kad jis turi pakankamai galios.Prijunkite įrenginį prie įkroviklio ir pamatyti, jei maitinimo mygtuką, tampa kieta raudona.

Kl.: Kodėl negaliu pora šį rankų įranga su kitais "Bluetooth" įrenginiais?

Prašome patikrinti šių taškų: • Įsitikinkite, kad "Bluetooth" įrenginys palaiko A2DP profilis; • Patikrinkite, ar laisvų rankų įrangą ir savo prietaisą yra viena šalia kitos arba per 3 pėdas; • turite gauti įrangą į poravimo režimą su indikatorius mirksi raudona ir mėlyna pakaitomis. • Pabandykite iš naujo paleisti savo "Bluetooth" prietaiso.

Q: Po prijungimas ir sujungimas su savo "Bluetooth" prietaiso, negali girdėti, bet muzika iš ausinių.

Prašome patikrinti: • Jūsų garso sistemos yra prijungtas prie laisvų rankų įrangos (Jei LED indikatorius mirksi mėlynai du kartus kas 3 sekundes, tada jums yra prijungtas); • įsitikinkite, kad muzikos garsas yra girdimas lygį tiek savo "Bluetooth" prietaisas ir laisvų rankų įranga; • įsitikinkite, Kad "Bluetooth" prietaiso, groja muzika.

Produkto Peržiūros "Youtube"

Sertifikavimo

1 Metų Garantija!Nerimauti nemokamai 12 mėnesių ir draugiškas aptarnavimas!

Žymos: parduotuvės belaidės ausinės, bem "bluetooth" ausinių, "bluetooth" auksas, laisvų rankų įranga, handfree, fones sem fio, "bluetooth" headphon, earphon, microphon, ios ausinių.

Charakteristikos

Aktyvus Triukšmą Slopinantis Taip
Tipas 2 "Bluetooth" ausinės
Su Mikrofonu Taip
Jungtys USB
Valdymo Mygtukas Taip
Komunikacijos Belaidžio
Parama Atminties Kortelės No
Linijos Ilgis 0,65 mm
Kodekai Apt-X
Jautrumas 93±3dBdB
spalva juoda
Atsparus vandeniui Taip
Prekės Pavadinimas OLALA
Yra bevielis Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Paramos PROGRAMĄ Taip
3 tipas Sporto Ausinės
Funkcija Sportas
Tipas 1 belaidės ausinės
Modelio Numeris sg1
Vocalism Principas Kita
Atsparumas 16ΩΩ
Garso Valdymas Taip

Parašyti atsiliepimą

"Bluetooth" Belaidės Ausinės Magnetinio Sporto Ausines Sweatproof CVC6 Lossless Stereo Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausines su Mic

Belaidės Ausinės Magnetinio Bluetooth Sporto Ausines Sweatproof IPX4 Lossless Stereo Ausinių Triukšmo Panaikinimo Ausines su Mic Savybės: •【High-Fidelity aptX Lossless Garso ir Bluetooth 4.1】Featuring CVC 6.0 triukšmo izoliavimo technologija ir pažangi ĮSA 8645 lustą, kuris sumažina išorės

Panašūs produktai: