EZEAR X12 TWS Ausinių Sporto Belaidžio "Bluetooth" ryšio 5.0 Ausinės Sunku Bosas Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos 2200mA 90 Valandų IPX8 Vandeniui Ausinių

EZEAR X12 TWS Ausinių Sporto Belaidžio "Bluetooth" ryšio 5.0 Ausinės Sunku Bosas Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos 2200mA 90 Valandų IPX8 Vandeniui Ausinių

Nauja prekė

€25.84

€36.92

-30%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Video Iš Klientų,

Prekių Aprašymus

1.Produkto Pavadinimas: EZEAR X12 Belaidžio "Bluetooth" ryšio 5.0 Ausinių 2.Gamintojas: EZEAR 3.Modelis: X12 "Bluetooth" Ausinės 4.Ausinių tipas: TWS Belaidžio "Bluetooth" Ausinės 5. "Bluetooth" Versija: 5.0 "Bluetooth" 6. Dėžutė Baterija: 2200mAh 7. Ausinės Baterija: 50mAh 8.Darbo laikas: 3-4 Valandos 9.Atsparus vandeniui: IPX8 10.Įkrovimo laikas: Apie 1 Valandą 11.Driver unit: Dinaminė Vairuotojai

Kaip pora tai

Prieš naudodami produktą atidžiai perskaitykite instrukciją atidžiai "Bluetooth" ryšio poros sudarymas: A. pirmą kartą, atsižvelgus į ausinių iš bylos, jie bus automatiškai įjungti ir porą vieni kitus, B. Po porą, Įdėti L ir R, ausinių į jūsų ausis.Įjunkite telefoną "Bluetooth", rasti "EZEAR X12" ir spustelėkite prisijungti.

Kaip naudoti vienos ausies

Paimkite iš abiejų ausines ir juos sėkmingai suporuotas, įdėti vieną į ausis įkišamos į apmokėjimo langą, kitas bus automatiškai iš naujo.

Kaip jį naudoti

>Auto Galia:atidarius įkrovimo kamera pašalinti ausinių,į ausis įkišamos bus automatiškai įjungti. >Automatinis išjungimas: 1.kai ausinių, dedamas į įkrovimo kameros mokestį,ausinių automatiškai išsijungia(power off). 2.ausinės yra susietas ir nepavyksta prisijungti prie bet kurio įrenginio, per dvi minutes,ji automatiškai išjungti(išjungti maitinimą).pastaba:ausinės negali būti įjungiamas/išjungiamas rankiniu būdu, palieskite mygtuką. >Muzikos Pause/Play: Palieskite, 1 Kartus >Ankstesnė/kita Daina: greitai touch L/R 2 Kartus >Tomas Aukštyn/Žemyn: palaikykite 1 sekundę į Viršų/į Mažesnės Apimties >Pabusti "Siri": Touch 3 Kartus >Atmesti Skambutį Palieskite ir Palaikykite 2 Sekundes >Atsakyti/Pakabinti Skambinkite: Touch 1 Kartą

Apie Šią Prekę

【Bluetooth 5.0 HiFi Stereo Garsą】: Šis "Bluetooth" belaidės ausinės yra įrengta naujausia 5.0 "Bluetooth" technologiją, ir gali suteikti apie 4 kartus ryšio diapazonas paprastųjų vienas, ir ryšio stabilumas yra toliau tobulinama.Integruoti mikrofonai ir Triukšmo panaikinimo įtakos neturi jokių išorės triukšmo, pristatyti Hi-fi " garso kokybės ir HD ryšį, pasiekti garso svaiginančius muzikos scena erdvinio garso. 【Trunka Visą Dieną Grojimo & Baterija, LED Ekranas,】: baterija atveju leidžia tai tiesa TWS belaidės ausinės būti visiškai įkrauta maždaug iki 15 kartus, iki 6 valandų grojimo į vieną mokestį.LED ekranas leis jums turėti įkrovos jūsų prietaiso kontroliuoti visą laiką.Į auriculares bluetooth inalambricos yra Geras kasdienio sporto, sportuoti, dirbti ir net keliauti aplink pasaulį. 【Vienas Žingsnis Lengva, Skutimo】: Jums nereikia jokių įgūdžių naudotis šia 5.0 "Bluetooth" Belaidžio ryšio Ausinių.Ji compatibles su dauguma "Bluetooth" prietaisų, puikiai iPhone X/Max/XR/XS/8/8 Plius/7/7s/7 Plius/6/6 Plus/5, "Android" Išmaniųjų mobiliųjų Telefonų "Samsung " Galaxy", "Sony", HTC, "Huawei".Tiesiog ausies telefoną iš teismo, ir tada įveskite poravimo režimas, kai maitinimas yra įjungtas.Be to, yra ryšys atminties funkcija, ir kai prijungtas, jis gali būti pripažįstamas automatiškai kitą kartą. 【Wireless Touch Kontrolės, valdymo ir IPX7 atsparus Vandeniui】: Patogus "Bluetooth" ausinės, skirtos sporto puikiai į ausį.Jokio spaudimo metu touch kontrolės muzikos atkūrimo/ pauzės, "Siri" įjungti skambučio atsiliepimo/ baigimo.Ir ji taip pat remia juos naudoti atskirai.

IPX7 atsparus vandeniui atsparus vandeniui reitingų ir Prakaito įrodymas, jums nereikės nerimauti, bet lietaus, skalbimo arba staiga nukrito į vandenį, taip pat leidžia sporto patogiau. 【Pirkti su Pasitikėjimu & GERIAUSIA DOVANA】: Jūs gausite EZ AUSIES po pardavimo parama 7*24h technologijų paslaugų, 24 valandas greitą atsakymą.Kuris daro jūsų pirkti visiškai nerizikinga ir jūs galite mėgautis išbandyti tai kokybė ir ilgaamžiškumas!Jei yra kokių nors problemų su elementą, kurį įsigijote, prašome nedvejodami tocontactwith pardavėjas.Šis belaidis ausies telefoną, taip pat gali būti GERIAUSIA DOVANA, namų, šalys, Kalėdų, Padėkos diena, Helovinas, Juoda, penktadienis.

Hi-fi Garso ir HD Skambinti

Integruoti mikrofonai, tiek "Bluetooth" ausines, kad galėtumėte mėgautis hands-free HD skambučius.Gilus baritonas ir krištolo skaidrumo garso aukštumą, užtikrinti, premium garso kokybę.Triukšmo panaikinimo įtakos neturi jokių išorės triukšmo, pasiekti garso svaiginančius muzikos scena erdvinio garso.Suteikia jums geriausią muziką naudojasi.

Naujausia "Bluetooth" 5.0 Lustas

Tai Tiesa belaidžio Ausies telefonus su papildoma 5.0 "Bluetooth" technologija, priimti profesinius Bluetooth 5.0 chip set su aukštos rezoliucijos dekoderis built-in ir AAC/ŠSK " garso kodavimo technologija pristatyti neeilinį HIFI garso su low latency.Nereikia nerimauti signalo nuostolių trumpą atstumą.

Ilgas Baterijos Veikimo Laikas&Power Bank

Į 2200mAh baterijos Įkrovimo atveju leidžia tai tiesa TWS belaidės ausinės būti visiškai įkrauta maždaug iki 15 kartus, iki 6 valandų grojimo į vieną mokestį.Ji taip pat gali įkrauti jūsų telefoną galia bankas.LED ekranas leis jums turėti įkrovos jūsų prietaiso kontroliuoti visą laiką.Ilgas baterijos veikimo laikas suteikia puikią naudojant patirtis nesirūpindami dėl baterijos baigsis labai greitai, o kelyje.

Žymos: sabbat x12, bem "bluetooth" ausinių, žaidėjas vandeniui, lz hifi, sl tws ausinių, aptx "bluetooth", pabaigos galva, drone x12, earphon, telefonas airpods tws.

Charakteristikos

Kištuko Tipas NĖRA
Sertifikavimo CE
Modelio Numeris X12
Ausinių Pagalvėlės Medžiaga Silikono
Prekės Pavadinimas EZ AUSIES
Įkrovimo Būdas Kabelis
Aktyvus Triukšmą Slopinantis No
Atsparus vandeniui Taip
Belaidžio Tipas "Bluetooth"
Valdymo Mygtukas Taip
Funkcija Mobilaus Telefono
Jautrumas 98dBdB
Komunikacijos Belaidžio
Jungtys NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Vocalism Principas Dinamiškas
Su Mikrofonu Taip
Stilius Ausis
Parama Atminties Kortelės No
"Bluetooth" Versija 5.0
Skaičius Vairuotojai 1
Paramos PROGRAMĄ No
Yra bevielis Taip
Garso Valdymas Taip

Parašyti atsiliepimą

EZEAR X12 TWS Ausinių Sporto Belaidžio

EZEAR X12 TWS Ausinių Sporto Belaidžio "Bluetooth" ryšio 5.0 Ausinės Sunku Bosas Nešiojamosios laisvų Rankų įrangos 2200mA 90 Valandų IPX8 Vandeniui Ausinių

Video Iš Klientų, Prekių Aprašymus 1.Produkto Pavadinimas: EZEAR X12 Belaidžio Bluetooth ryšio 5.0 Ausinių 2.Gamintojas: EZEAR 3.Modelis: X12 Bluetooth Ausinės 4.Ausinių tipas: TWS Belaidžio Bluetooth Ausinės 5. Bluetooth Versija: 5.0 Bluetooth 6. Dėžutė Baterija: 2200mAh 7.

Panašūs produktai: