3 1. CT312 TIG / MMA Oro Plasma Cutter Suvirintojas Suvirinimo Degiklį Mašina

3 1. CT312 TIG / MMA Oro Plasma Cutter Suvirintojas Suvirinimo Degiklį Mašina

Nauja prekė

€223.76

€245.89

-8%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

3 1. CT312 TIG / MMA Oro Plasma Cutter Suvirintojas Suvirinimo Degiklį Mašina

Produkto Aprašymas:

Produkto Aprašymas

Tai CT312 suvirinimo ir pjovimo įranga yra gaminami su pažangios keitiklio technologija.Su galingas komponentas MOSFET ir priimti PWM technologija , keitiklis konvertuoja DC įtampos, kuri yra ištaisyta, iš įvesties AC įtampos aukštos 100KHz dažnio KINTAMOSIOS įtampos; kaip pasekmė, įtampa transformuojama ir ištaisyti.Taigi, tai rezultatai daug daugiau mažų pagrindinių transformatorių ir lengvesni, keitiklio suvirinimo/pjovimo įranga, kurios normos našumą, sumažinti iki 30%.Aukšto dažnio virpesių, kuri leidžia skleidžia aukšto dažnio SROVĖS, dirba arc-atskaitos sistema.Savybės šis produktas yra taip: stabili produkcijos, patikimas, visiškai nešiojamų, efektyvi ir mažai triukšmo, o pjovimas yra atliekamas.

CT312 yra tris funkcijas: TIG, MMA ir PJOVIMO .Veikimo metu MMA suvirinimo ir (arba) TIG suvirinimo, šis suvirinimo ir pjovimo įranga yra rodoma su stabilumo produkcijos.Stabilumas suvirinimo srovės galia yra ne nusivylė variacijos lanko ilgis.Per plazminio pjovimo operaciją, yra suspaustas aukšto slėgio suspausto oro, arc, kurių temperatūra greitai pakyla iki 10000-15000℃, yra labai jonizuojamas būklę, atitinkamai, ji gamina galingą plazmos lanku už cutting.By dirba plazmos pjovimo, ji yra energijos taupymas ir efektyvus; didelio greičio metalo pjovimo ir sklandžiai įpjauti paviršius yra prieinama.

PARAIŠKOS pplicable suvirinimo ir pjovimo įvairių rūšių metalo medžiagų, tokių kaip anglies plienas, nerūdijantis plienas, legiruotasis plienas, vario ir kitų spalvotųjų metalų ir kt.S tinkamu išėjimui daugelio programų, tokių kaip Lengvas plieno gamybos, lengvosios pramonės reikmėms, svetainės, suvirinimo, įrenginių remonto ir priežiūros programos.Ji yra pateikti suvirinimo charakteristikos elektros energijos.Stiprybės siūlių yra lygiaverčiai netauriųjų metalų.Plačiai naudojamas įvairiose pramonės srityse, pavyzdžiui, aviacijos, laivų statybos, automobilių, konteinerių.

FUNKCIJA S mall matavimo, didelio efektyvumo, energijos taupymo, stabili produkcijos ir patikimai kokybei; santykis įvesties įtampos ir išėjimo įtampa šis suvirinimo ir pjovimo įranga yra iki 85%.CT312 yra tarsi naujos gaminiai iš plastiko, dangtelis yra pagamintas iš anti-degti ABS medžiagos.Ji turi daugiau privalumų, palyginti su mašinos geležies atveju, pvz., gražaus dizaino, puikios izoliacijos, ir vandeniui.Tik kvalifikuotas specialistas turi teisę atlikti remonto užduotis šis suvirinimo ir pjovimo įrangos, jei mašina kaltės.

SAUGOS

T jis vykdymo suvirinimo/pjovimo turi būti tik pagal griežtas ir išsamią laikomasi visų atitinkamų saugos taisyklių.Prašome perskaityti ir suprasti th e instrukcija m metinė atsargiai, prieš montavimas ir eksploatavimas .Perjungimo funkcija režimai yra galbūt kenkia mašinos, o suvirinimo operacija atliekama.Ar atjungti elektrodų laikiklis kabelis su mašina prieš efektyvumą suvirinimo.Saugos jungiklis yra būtina, norint apsaugoti įrangą nuo elektros nutekėjimo.Suvirinimo įrankiai turėtų būti geros kokybės.Operatoriai turi būti kvalifikuotas.

Elektros šokas: Ji gali nužudyti.Prijunkite įžeminimo laidininkas pagal standartą reglamentą.Venkite bet kokio kontakto su gyvais elektros dalys, suvirinimo grandinės, elektrodais ir vielomis, plikomis rankomis.Būtina, kad operatorius galėtų dėvėti sausas suvirinimo pirštinės, o jis/ji atlieka suvirinimo užduotis.Vežėjas turėtų užtikrinti, kad darbo gabalas izoliacinės nuo pats/pati.

Dūmų ir dujų, susidarančių virinant ar pjaunant: kenksminga žmonių sveikatai.Stenkitės neįkvėpti dūmų ir dujų, susidarančių virinant ar pjaunant.Išlaikyti darbo vietą, gera ventiliacija.

Lanko spinduliai: kenksminga žmonėms akis ir odą.Dėvėti suvirinimo šalmas, anti-radiacijos akinius ir darbo drabužių, o suvirinimo operacija atliekama.Priemonės taip pat turėtų būti imtasi, siekiant apsaugoti žmonių arba šalia darbo vietos.

Gaisro pavojaus suvirinimo purslų gali sukelti gaisrą, todėl pašalinti degių medžiagų, toli nuo darbo vietos.Turėti gesintuvą netoliese, ir apmokytas asmuo, paruoštas naudoti.Triukšmą: galbūt kenkia žmonių klausos.Triukšmas yra sukurtas, o suvirinimo/pjovimo, dývýkite patvirtintą, ausų apsauga, jei triukšmo lygis yra aukštas.

Mašinos gedimas Konsultuotis šį instrukcijų vadovą.Kreipkitės į savo vietinį atstovą ar tiekėjas dėl patarimo.

PRIEŽIŪRA

Ekspozicija labai dulkėtose, drėgnose ar koroziją oro gali sukelti žalą į šią suvirinimo ir pjovimo mašina.Siekiant išvengti bet kokio galimo gedimo ar kaltės šis suvirinimo ir pjovimo įranga, valyti dulkes, reguliariai su švarus ir sausas, suspausto oro, reikalingo slėgio .

Atkreipkite dėmesį, kad: Trūksta priežiūros gali rašybos nebuvimu ir panaikinimas, garantija, garantija šiam suvirinimo ir pjovimo įranga bus nebeprieinamas atveju, kad jis buvo bandoma imtis mašina apart arba atidaryti gamykloje pagaminti sandarinimo mašina.

Žymos: lentelės vietoje suvirintojas, tig suvirinimo įranga, suvirintojas mig, lanko šalto suvirinimo mašina, plieno tig valdyba, parkside 20v 2ah 40 wh baterija, plazmos pjovimo cnc staklės, plazmos suvirintojas, mig suvirinimo degiklis, ct312.

Charakteristikos

Svoris 13kg
Modelio Numeris CT312DGNDHJ000001V1
Naudojimas Suvirinimo
Matmenys 50 x 39 x 33 cm (19.7 x 15 x 12 col.)

Parašyti atsiliepimą

3 1. CT312 TIG / MMA Oro Plasma Cutter Suvirintojas Suvirinimo Degiklį Mašina

3 1. CT312 TIG / MMA Oro Plasma Cutter Suvirintojas Suvirinimo Degiklį Mašina

3 1. CT312 TIG / MMA Oro Plasma Cutter Suvirintojas Suvirinimo Degiklį Mašina Produkto Aprašymas: Produkto Aprašymas Tai CT312 suvirinimo ir pjovimo įranga yra gaminami su pažangios keitiklio technologija.Su galingas komponentas MOSFET ir priimti PWM technologija , keitiklis konvertuoja

Panašūs produktai: