Vietoje suvirintojas "PASIDARYK pats" Taškinio Suvirinimo Priemonė, Suvirinimo Aparatas Vietoje Suvirintojas 18650/32650 Baterija

Vietoje suvirintojas "PASIDARYK pats" Taškinio Suvirinimo Priemonė, Suvirinimo Aparatas Vietoje Suvirintojas 18650/32650 Baterija

Nauja prekė

€18.94

€22.28

-14%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

"PASIDARYK pats" Taškinio Suvirinimo Priemonė, Suvirinimo Aparatas Vietoje Suvirintojas 18650/32650 Baterija

Ateina su įkrovimo kontrolės modulis, kurią galima įkrauti per USB prievadą, ir yra pilnai įkrauta, su 0,1 mm-0,15 mm vidaus nikeliuotas lapas, suvirinimo kelis lydmetalis jungtys

Ji būtent ir yra valdoma Vieno Lusto Mikrokompiuterių Programa, be prakeiktas jungiklis.

Savarankiškai vežti su įkrovimo kontrolės modulį, kuris įkrauna bateriją per USB prievadą.

Ji yra įrengta su 3,7-4,2 V 5000MA galios, ličio baterija, įvykdymo lygis yra 65C, ir išėjimo talpa yra apie 300A.

Per produkcijos MOS vamzdis, ši energija bus sukoncentruota patarimas litavimo rašiklį ir nikelio lakštai bus tvirtai lydyto su baterija naudojant trumpojo jungimo šildymo.Visa tai įvyks per kelias milisekundes, visiškai išlaisvino savo pirštus ar pedalų.

Diegimo veiksmus ir klausimus, kuriems reikia dėmesio:

1. Veikti šį gaminį, jums reikia turėti daug elektros žinių.Neužtrumpinkite ar grįžtamieji elektrodai, kitaip 300A trumpo jungimo srovė padės jums abejoti savo gyvenimą.

2. Vario ausies juoda litavimo parkeris yra prijungtas prie viršutinio paviršiaus apygardos valdyba M5 varžtais, ir vario ausis raudona litavimo parkeris yra prijungtas prie teigiamo elektrodo baterija (atgal plokštės)

4. Visiškai įkrauti per USB kabelį po asamblėjos (siekiant užtikrinti ilgaamžiškumą baterija, mes nustatyti mažesnį įkrovimo srovė, įkrovimo procesas yra apie 4 valandas, raudona šviesa įjungta, kai baterija, ir šviesa yra visiškai pasuko į žalią)

5. Po prijungta baterija, apygardos valdyba grįžta prie valstybės ir automatiškai išsijungia po užtrukti apie 10 minučių.Paspauskite jungiklį įjungti, ir pasirinkite suvirinimo srovės intensyvumas.

6. Kiekvieną kartą, kai jūs paspauskite mygtuką, jungiklį suprasite šias funkcijas (di-maža srove, didi-vidutinis srovės, dididi-aukštos srovės, išjungimo)

Spalva: žalia + juoda

Medžiaga: metalas

Dydis: 124 x 80 x 18mm

Pakuotės Turinys:

1 x didelio norma maitinimo baterijos

1 x plokštė

1 x Vario litavimo parkeris (su 10AWG viela)

1 x Izoliuotas karščio susitraukiantis vamzdis

1 x USB įkrovimo kabelis

1 x Apie 80CM 0.1 x 7mm nikelio lapas

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: lentelės vietoje suvirintojas, suvirinimo, lazerinio suvirinimo, suvirinimo vietoje mašina, lanko šalto suvirinimo mašina, taškas suvirintojas, 32650 li jonų, mig, šalto suvirinimo, vietoje suvirintojas.

Charakteristikos

Feature1 vietoje suvirintojas
Feature4 Suvirinimo
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris vietoje suvirintojas
Feature5 vietoje virinti, 18650
Sertifikavimo NĖRA
Feature2 Taškinio Suvirinimo
Feature6 Taškinis Suvirinimo Aparatas
Feature3 suvirinimo aparatas

Parašyti atsiliepimą

Vietoje suvirintojas

Vietoje suvirintojas "PASIDARYK pats" Taškinio Suvirinimo Priemonė, Suvirinimo Aparatas Vietoje Suvirintojas 18650/32650 Baterija

PASIDARYK pats Taškinio Suvirinimo Priemonė, Suvirinimo Aparatas Vietoje Suvirintojas 18650/32650 Baterija Ateina su įkrovimo kontrolės modulis, kurią galima įkrauti per USB prievadą, ir yra pilnai įkrauta, su 0,1 mm-0,15 mm vidaus nikeliuotas lapas, suvirinimo kelis lydmetalis jungtys Ji

Panašūs produktai: