Gosear Balso 5W Stiprintuvo 2200mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso Garsiakalbiai su Mikrofonu Mokytojų Gido Kalbos Posėdis

Gosear Balso 5W Stiprintuvo 2200mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso Garsiakalbiai su Mikrofonu Mokytojų Gido Kalbos Posėdis

Nauja prekė

€10.19

€13.59

-25%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Daugiau Produktų:

Gosear Balso 5W Stiprintuvo 2200mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso Garsiakalbiai su Mikrofonu Mokytojų Gido Kalbos Posėdis

Informacija:

Aišku, Balso Stiprintuvas: Profesinės užsakymą didelio dydžio garsiakalbis ir 5w galia, gali aiškiai pagrįsti savo balsą, o pažangi triukšmo mažinimas, 3D garso kokybė, ne švilpimas.Į sustiprina balsas gali apimti 200 žmonių, patalpos, 150 žmonių lauko.

Lavalier ir Wiered laisvų Rankų įrangos Mikrofonas: Įrengtas lavalier microphone, kuri gali būti pritvirtinta prie apykaklės, patogiau ir patogiai.Laidinį mikrofoną su ausinėmis, yra įtrauktas, taip pat galite naudoti ausinę-mikrofoną.

Ilgai veikiantis Akumuliatorius: ilgalaikis, suteikia ilgesnį baterijos darbo laiką.Akumuliatoriaus talpa, garso stiprintuvas-2200mAh, mokesčiai už 3 valandų, gali dirbti 20 valandų.Jums nereikia imti ji dažnai.Baterijos indikatoriaus lemputė bus jums pranešti, likusios energijos.

Trejopą Funkciją: Dual audio išvestis, palaiko audio kabelis peržiūros, U disko atkūrimo ir TF kortelę atkūrimo.Paspaudus M mygtuką, norėdami pereiti į kitą atkūrimo.Prijunkite savo telefoną, tabletės ir kompiuteryje, galite naudoti kaip loundspeaker, mėgautis muzika.

Mini Lengvi Nešiojamieji: dydis tik 3.74 x 3.34 x 1.29 colių, mažas ir lengvas.Jūs galite dėvėti jį ant juosmens juostos.Jis yra puikus mokytojai, gidai ir visiems, kurie reikia pagerinti savo garso.Tinka auditorijoje, paskaitos, kalbos, mokymo, konferencijų, prekybos centras ir pan.

Techniniai duomenys:

Medžiaga: ABS

Dydis: 9.5 x 8,5 x 3.3 cm / 3.74 x 3.34 x 1.29 colių

Galia: 5W

Baterijos Talpa: 2200mAh

Įkrovimo Laikas: 3 val.

Darbo Laikas: 20 valandų

Pareigos: Sustiprina, Dual Audio Išvestis, U Disko Atkūrimo, TF Kortelę Peržiūros

Pastaba: Ne radijo funkcija, integruota belaidžio ryšio siųstuvą, gali būti tiesiogiai naudojamas bevielis mikrofonas (neįtraukta).

Pakuotės Turinys:

1 x Voice Stiprintuvas

1 x Lavalier Microphone

1 x Laidinė laisvų Rankų įranga Mikrofonas

1 x USB Įkroviklio Kabelį

1 x Juostos

1 x Vartotojo Vadovas

Mokėjimo >>

1. Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT ir visų didelių Kredito Kortelės, per saugų mokėjimo procesorius, sąlyginio DEPONAVIMO.

2. Mokėjimas turi būti atliktas per 5 darbo dienas po užsakymo.

3. Jei negalite kasos iš karto po užsakymo, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą.

Siuntos >>

1. Kad bus vežamos 4 darbo dienas po visiško mokėjimo operacija.

2. Mes tik laivas patvirtino, kad adresą, įsitikinkite, kad jūsų užsakymas adresas yra tas pats, kaip savo pristatymo adresą.

3. Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

4. , Jei jums nereikia gauti savo krovinį laiku, prašome Susisiekti su Mumis prieš atidarydami ginčų , mes wil patikrinti problemą ir suteikti jums sprendimą per 24 valandas.

Garantija >>

1. 6 mėnesių Gamintojo Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).

2. Sugedęs daiktas turi būti grąžinamas per garantinį laikotarpį, Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

Grįžti & Grąžinti >>

1. Jei prekė yra nekokybiška, pirkėjas turi susisiekti su mumis prieš grąžinant produktą.

2. Jei pirkėjas nenorėtų grąžinti elementą, mes bus padaryti visiškai arba iš dalies grąžinimo pagrįstos išsamios situacijos.

Atsiliepimai >>

Mes stengiamės suteikti savo klientams laimingas prekybos patirtį.Prašome Susisiekti su Mumis išspręsti bet kokią problemą, prieš, jūs suteikiate mums neutralų ar neigiamą atsiliepimą, taip, kad mes galime suteikti jums sprendimą kaip galima greičiau.

Žymos: belaidis garsiakalbis, kamera microfone, headphon jbl, "bluetooth" garsiakalbis, klasikinis garsiakalbio dėžė, kia usb, anker soundcore neo, fm radijas, anker soundcor, iem stiprintuvas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas Gosear
Įvesties Galia(W) <25 W
Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Ekranas No
Modelio Numeris Voice Stiprintuvas
Maitinimo Šaltinis Baterija
Komunikacijos USB
Garso Crossover Visą Asortimentą
Kanalai 2 (2.0)
Baterija Taip
Funkcija NĖRA
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Kilmės KN(Kilmės)
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 1
PMPO 5W

Parašyti atsiliepimą

Gosear Balso 5W Stiprintuvo 2200mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso Garsiakalbiai su Mikrofonu Mokytojų Gido Kalbos Posėdis

Gosear Balso 5W Stiprintuvo 2200mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso Garsiakalbiai su Mikrofonu Mokytojų Gido Kalbos Posėdis

Daugiau Produktų: Gosear Balso 5W Stiprintuvo 2200mAh Daugiafunkcinis Nešiojamas Balso Garsiakalbiai su Mikrofonu Mokytojų Gido Kalbos Posėdis Informacija: Aišku, Balso Stiprintuvas: Profesinės užsakymą didelio dydžio garsiakalbis ir 5w galia, gali aiškiai pagrįsti savo balsą,

Panašūs produktai: