Bluetooth 5.0 Nešiojamųjų Garsiakalbių Bevielis, 20W Garso su Bass, IPX56 Vandeniui, Built-in Mic, AUX/USB/SD Uosto

Bluetooth 5.0 Nešiojamųjų Garsiakalbių Bevielis, 20W Garso su Bass, IPX56 Vandeniui, Built-in Mic, AUX/USB/SD Uosto

Nauja prekė

€17.36

€24.45

-28%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

"BLUETOOTH" GARSIAKALBIS 5.0 Priimti naujausią iteracijos "Bluetooth", du kartus greitį ir keturis kartus galioja nuotolio "Bluetooth" 4. Jis gali lengvai atitinka reikalavimus Di "Bluetooth" prietaisų, o 4 ne dėl savo mažo greičio ir trumpas darbo diapazone.Daugiau greitas ryšiai ir mažesnis energijos suvartojimas, jums yra daug geriau belaidžio garso patirtį!TIESA, belaide Dėka TWS funkciją, pora bet du paties modelio belaidžiai garsiakalbiai, jūs galite pasiekti tiesa, belaidžiu "Bluetooth" žaisti kairiojo ir dešiniojo kanalų atskirti du Mugo garsiakalbiai.Tiesiog kontroliuoti TWS meistras prietaiso, tada-garso gali būti žaidžiamas sinchronizuoti abiejų įrenginių su dviguba sustiprinta stereo garsas. 20W GALINGAS GARSAS negalite manyti, kad tai šiek tiek garsiakalbį turi tokį stiprų garsą, jaustis taip, lyg jūs gyvo garso koncertas, aišku, su aukšto pažymi, gilus baritonas ir 360° true HD garsą.Puikiai tinka namuose, šalys, lauko, Kalėdų dovanos, Padėkos diena, Helovinas ir Juodasis penktadienis.NEŠIOJAMŲ & IPX56 VANDENIUI mažo dydžio, su pritvirtintomis dirželis, lengva ir lengvai tilptų į savo krepšį ar kuprinę, tris būdus, kaip atlikti dizainas padidina perkeliamumas.Splashproof ir rainproof, IPX5 gali atsispirti švelnūs vandens purslai ir splash, bet negali būti visiškai arba iš dalies panardinamus.Anti-slydimo motina apačioje garsiakalbis pridėti stabilumo.PLATUS SUDERINAMUMAS & laisvų RANKŲ Įrengta pažangių technologijų ir suderinamas su visais "Bluetooth" compacity prietaisai.Belaidžio Garsiakalbio būtų automatiškai prisijungti prie paskutiniojo įrenginio, naudojamo.Integruotas Mikrofonas laisvų rankų asmens garsiakalbio telefono skambučius iš Išmaniojo telefono ar "iPhone".Be to, "Bluetooth" ryšį, taip pat galite mėgautis muzika su pateikta Aux-in kabelis, TF kortelę arba USB.Jei jums patinka, ir Gauti jūsų Nešiojamas Belaidis Garsiakalbis šiandien!

Rūpesčių Garantija

Mes tikime, kad mūsų produktai.Štai kodėl mes vėl juos visus su 18 mėnesių garantija ir teikti draugiškas, lengvai pasiekti paramos.

Jei turite kokių nors problemų, apie jūsų pirkinį, pls nedvejodami kreipkitės į mus, mes stengiamės patenkinti jus.

Daugiau Greitis, Atstumas, ir Apyvarta

Belaidis garsiakalbis 5.0 pirminės nauda yra pagerinti greičio ir įvairesnių.Kitaip tariant, jis yra greitesnis ir gali veikti per didesnius atstumus nei senesnės versijos "Bluetooth" garsiakalbius.

Vaidina Stebina Garsiai - švarus Mids ir Aukštumas su padidintu Bass

Į Mugo "Bluetooth" nešiojamas Garsiakalbis siūlo stiprus garsas: aukštos kokybės garsiakalbiai su patogumui ir perkeliamumas nešiojamieji garsiakalbiai.

Belaidžio Laisvės

Built-in Mic palaiko laisvų rankų telefono skambučius ir neįvykdyti "bluetooth" ryšio diapazonas-iki 131 kojų už patogią belaidę laisvę, gerai pastatytas ir jaučiasi stiprus rankose.

Neįtikėtinai Baterija

Mugo ' s pirmaujančių energijos valdymo technologija išlaiko savo melodijas žaisti iki 12 valandų į vieną mokestį (Įvairios apimties)

SPECIFIKACIJA:

Garsiakalbio Nominali Galia: 20W

Bluetooth V5.0

Bluetooth diapazonas: iki 131FT / 40 metrų

Muzikos atkūrimo laikas: 12 val.

Įkrovimo laikas: 2-3 val.

Baterijos talpa: 1800 mAh / 5 V

Įėjimas: Bluetooth / USB / Micro TF įvesties / 3.5 mm line įvesties

Įmontuotas mikrofonas: Taip

KĄ JŪS GAUNATE:

1* "Bluetooth" Nešiojamas Garsiakalbis

1* Micro USB Kabelis

1* 3,5 mm Audio Kabelis

1* Naudotojo Vadovas

Žymos: pjezo vibruojantį garsiakalbis, ip garsiakalbių sistema, vibruojantį garsiakalbis didelis, belaidis garsiakalbis, "bluetooth" garsiakalbis tg117, excelvan blutooth mikrofonas, "iphone" blutooth mikrofonas, "bluetooth" garsiakalbis portabl, galia vibruojantį garsiakalbis, telefone blutooth mikrofonas.

Charakteristikos

Kabineto Medžiaga Plastikiniai
Nuotolinio Valdymo Pultas No
Įvesties Galia(W) <25 W
Skaičius Garsiakalbis Talpyklos 2
Funkcija NĖRA
Baterija Taip
Atkūrimo Funkcija mp3
Paramos Apt-x No
Įmontuotas Mikrofonas Taip
Dažnio Diapazonas 20Hz-20KHz
Ekranas No
Išėjimo Galia 10W
Balso kontrolė No
Kilmės KN(Kilmės)
Prekės Pavadinimas GTIPPOR
Garsiakalbio Tipas Nešiojamieji
Komunikacijos Garso Linija
Atsparus vandeniui Taip
Garso Crossover Dvipusis
Kanalai 2 (2.0)
Parama Atminties Kortelės Taip
Pažangi Asmeninis Asistentas NĖRA
Paramos PROGRAMĄ No
Maitinimo Šaltinis Baterija
Medžiaga Plastikiniai

Parašyti atsiliepimą

Bluetooth 5.0 Nešiojamųjų Garsiakalbių Bevielis, 20W Garso su Bass, IPX56 Vandeniui, Built-in Mic, AUX/USB/SD Uosto

Bluetooth 5.0 Nešiojamųjų Garsiakalbių Bevielis, 20W Garso su Bass, IPX56 Vandeniui, Built-in Mic, AUX/USB/SD Uosto

BLUETOOTH GARSIAKALBIS 5.0 Priimti naujausią iteracijos Bluetooth , du kartus greitį ir keturis kartus galioja nuotolio Bluetooth 4. Jis gali lengvai atitinka reikalavimus Di Bluetooth prietaisų, o 4 ne dėl savo mažo greičio ir trumpas darbo diapazone.Daugiau greitas ryšiai ir mažesnis energijos

Panašūs produktai: