Mikrofonas VOIP Įvairiakryptė Darbalaukio Laidinis Mikrofonas, USB Konferencija Kompiuteris Built-in Speaker Paramos Volume Control ir Nutildyti

Mikrofonas VOIP Įvairiakryptė Darbalaukio Laidinis Mikrofonas, USB Konferencija Kompiuteris Built-in Speaker Paramos Volume Control ir Nutildyti

Nauja prekė

€21.36

€27.74

-22%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės:

Parama labiausiai susitikimas ir pokalbiai programinė įranga, puikus vaizdo ryšio, balso bendravimas, muzikos klausymas, susitikimas, live transliacijos, ir kt.

USB sąsaja, tinka kompiuterį ir nešiojamąjį kompiuterį.Mikrofonas yra disko-nemokamai dizainas, plug and play, suderinama su "Windows XP" / "Windows 7/8/10 ir" Mac OS " sistema.Įmontuotas žiedas ir garso plokštės.

Built-in speaker, ir didelio jautrumo įvairiakryptė mikrofonas, tinka susitikimų kambariai 20-30 kvadratinių metrų, 360 laipsnių pasiimti skamba, veiksmingas spindulys pasiimti garsas yra 3 metrų.

Built-in DSP echo pusėje garso panaikinimas chip, aiškų ir stabilų garso kokybė, tiesioginių ryšių su nuline atstumas, didelio efektyvumo.Tai gali būti geras muzikos grotuvas.Mikrofonas su 3.5 mm audio in, ir 3,5 mm ausinių lizdas, patogus naudoti.

Garsumą galima reguliuoti per vaizdo skambutį, ir mikrofonas, taip pat su garso nutildymo ir mikrofono išjungimo jungiklis.Mažas ir lengvas, lengva nešiotis.

Techniniai duomenys:

Spalva: Juoda

Sistemos Reikalavimai: Pentium 400MHz arba virš

Paramos Operacinė Sistema: Suderinama su Windows XP/Windows7/8/10, Mac OS

Santykinis Drėgnumas: 10-95%

Atmosferos Slėgis: 86-106Kpa

Garso Funkcija Garso mėginių Ėmimo Dažnis: 32KHz

Aido slopinimas: >58Db

AGC (automatinis garso įgyti kontrolės) Funkcija: Parama

SPK: 4Ω 8W ragų

Darbinė Įtampa: 4.5 V-5.5 V

MIC: 34dB

Dažnis: 20~16000 Hz

Parama: Suderinama su "Skype", Wechat,UUcall, "Yahoo", Sip Nuolaida,X-Lite,Eyebeam,X-pro,Sipgate, "IPhone", "Facetime", " Vonage,UBIFONE,Imtel,Voip Buster,Voip nuolaida,Voipcheap,VOIP Triuką,SparVOIP,INTERNETCALLS,NetAppel,YpoivyY,Nemokamas,WebCall,VOIP RAIDER,VoipWise Onet2phone

Prekės Dydis: 13.5 * 12.0 cm / 5.3 * 4.7

Prekės Svoris: 103g / 3.6 oz

Pakuotės Dydis: 15.2 * 15.1 * 4.5 cm / 6.0 * 5.9 * 1.8 į

Pakuotės Svoris: 233g / 8.2 oz

Pakavimo Sąrašas:

1 * Mikrofonas

1 * USB Kabelis(1.5 m)

1 * Vartotojo Instrukcija(Anglų Kalba)

1.Originalus produktas nuotraukos yra numatyta senų klientų.

2.Didmeninė/dropshipping tiek remti, prašome nedvejodami susisiekite su mumis jei jums reikia daugiau urmu kaina arba greitesnis pristatymas.

3.Mes laivas visame pasaulyje Kinija paštu,HK post EMS,DHL, "Fedex" ir tt,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus.mes negalime kontroliuoti, pristatymo laikas,nes ji yra tvarkomi Trečiosios šalies paslaugų.

4.Paslaugų tranzito laikas teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis,particulary atostogų sezono metu.

5. Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1. Jei kas daro jus nepatenkintas ar piktas, prašome susisiekti su mumis tiesiogiai prieš paliekant Atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti šią problemą, kol jūs patenkinti.

2. Jei jūs patenkinti su prekei, prašome įtraukti mūsų parduotuvėje mėgstamiausių sąrašą ir palikti teigiamą atsiliepimą (5stars) skatinti mus! ?

3. Prašome nedvejodami palikti jokių neigiamą arba neutralų atsiliepimą, arba atidaryti bet kokį ginčą, be jokių ryšių su mūsų aptarnavimo komanda, mes tikime, kad galime išspręsti šią problemą už jus puikiai patogiu būdu !

Žymos: vartai gsm, aibecy skaitytuvas, micro konferencija garsiakalbis, diamond tablet, kompiuterio garsiakalbis, m1 mic, telefonas sip, laisvų rankų įranga uhf, dinaminis mikrofonas už mobilųjį telefoną, konferencijos garsiakalbis, usb.

Charakteristikos

Polar Modeliai Įvairiakryptė
Dydis mini microphone
Prekės Pavadinimas aibecy
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Naudoti Konferencijos Mikrofonas
Stilius Stalo
Komunikacijos Laidiniu
Modelio Numeris USB Konferencija Kompiuterio Mikrofonas
Pakuotė Taip
Rinkinys Tipas Multi-Mikrofonas Rinkiniai

Parašyti atsiliepimą

Mikrofonas VOIP Įvairiakryptė Darbalaukio Laidinis Mikrofonas, USB Konferencija Kompiuteris Built-in Speaker Paramos Volume Control ir Nutildyti

Mikrofonas VOIP Įvairiakryptė Darbalaukio Laidinis Mikrofonas, USB Konferencija Kompiuteris Built-in Speaker Paramos Volume Control ir Nutildyti

Savybės: Parama labiausiai susitikimas ir pokalbiai programinė įranga, puikus vaizdo ryšio, balso bendravimas, muzikos klausymas, susitikimas, live transliacijos, ir kt. USB sąsaja, tinka kompiuterį ir nešiojamąjį kompiuterį.Mikrofonas yra disko-nemokamai dizainas, plug and play, suderinama

Panašūs produktai: