EACHSHOT Išmanusis telefonas, Vaizdo Rinkinio Režisierius Mini Trikojis su Shotgun Vaizdo Mikrofonas Video "Platformą" iPhone "X XR XS 8 Plius "Samsung"

EACHSHOT Išmanusis telefonas, Vaizdo Rinkinio Režisierius Mini Trikojis su Shotgun Vaizdo Mikrofonas Video "Platformą" iPhone "X XR XS 8 Plius "Samsung"

Nauja prekė

€12.50

Apie prekę

EACHSHOT Išmanusis telefonas, Vaizdo Rinkinio Režisierius Mini Trikojis su Shotgun Vaizdo Mikrofonas Video "Platformą" iPhone "X 8Plus 8 7Plus 7 "Samsung", "Huawei" ir kt.

【Garso ir Vaizdo】Sujungti Garso ir Vaizdo, Paimkite savo išmanųjį telefoną vaizdo į kitą lygį ir suteikti jums Geresnį Fotografavimo Patirtis; Pagamintas avid išmanųjį telefoną, fotografai ,filmų kūrėjai ,žurnalistai ,sporters ir keliautojams; 【Profesinės Mic】, Kad cardioid mikrofonas su profesinės shock mount yra super ekranuoti ir anti-trukdžių; 【Universalaus Dizaino ir Saugumo】susukant varžtą, gali laisvai koreguoti įrašą turėti įvairaus dydžio prietaisą taip, kaip reikia;Jis tinka smartphonach iš 54MM, kad 95MM pločio, tokių kaip " Iphone 6/6s/6plus/7/7plus/8/8plus/X, Samsung, Huawei ir dar daugiau. 【CNC Apdirbimo】CNC apdirbimo, tvirtas ir patvarus; 【1/4 Išorinis Uostas&Karšto Batų Kalno】Apačioje & Top 1/4 Išorinio Uosto ir Karšto Batų Kalno dėl Trikojo & Video Montavimo Mikrofonai, Geriausias Išmanusis telefonas, Vaizdo Įrenginys Telefono Videomakers; atminkite: pakuotės iš mūsų rinkinio BTM-K1/2/3 yra tas pats.Norint gauti produktą, įsitikinkite, kad produktas, kurį gavote yra tas pats produktas jums įsigyti.SPL: 100 dB Dažnių Diapazonas: 80HZ~16000HZ THD: ≤1% Išėjimo Impendence: 2.2 ±30%kΩ Dinaminis Diapazonas: 100 dB Jautrumas: -34±3db Signalo ir Triukšmo Santykis: ≥58 dB Svoris: 34.2 g Išmatavimai: 85mm*21mm Pagrindinės Savybės: Cardioid Modelis Tiksli ir šviesos, pro professional Super shield ir anti-trukdžių Profesinės smūgio sugėrimo stendas Supakuotas su Priekinio stiklo ir WindMuff Profesinės Mic Universalus Micro Išmaniojo telefono "IPHONE" 7/7P, DJI OSMO,GoPro 3,3+,4,5, Mikro Kamera Sony A7RII, A7, "Panasonic" GH4,GH5 ect Pranešimas: 1. Mount BTM-VM10II Mikrofoną GoPro, Papildomas Narvas su Šaltojo Batų Reikia. 2. Naudoti Originalus Adapterio Kabeliu Naudojant BTM-VM10II Kartu su "Iphone" 7 "ar Kitą Telefoną su" Lightning Audio Įvesties. 1) " IOS " Sistemos, Išmanusis telefonas ("Iphone"), Mic Veikia Gerai, arba su Garso ar Vaizdo režimas 2), "Android" Sistemos, Išmanusis telefonas, Mic Veikia Gerai Garso Režimą, O Vaizdo įrašų Režimas, Pabandykite Naudoti Vaizdo APP iš 3rd Party, jei Jums Rasti Savo Išmanųjį telefonąneveikia. 3. Prašome nedėkite Prietaiso Šalia Šilumos ar Trikdžių Šaltinio, Pavyzdžiui, Radiatorių, Šašlykinė ir Oro sąlygos, ir tt 4. Prašome Išsaugoti Šį Produktą Sausoje Aplinkoje 5. Nelaikykite Šio Prietaiso Lietuje ar Drėgna Aplinka Paketą Įeina: 1x Mic Įstaiga 1x Mic amortizatoriumi Stendas 1x Mic Priekinio stiklo 1x Mic Vėjo apsauginės ausinės 1x Išmanųjį telefoną Audio Kabelis 1x Kamera Garso Kabelis 1x lagaminasJeigu jis kitoks, prašome susisiekti su mumis dėl pakeitimo.

Secifications: Keitiklio Principas: Atgal Elektroninė Kondensatorius Polar Modelis: Super Cardioid Maks.

Žymos: rinkinys vlog, mikrofonas mobilusis telefonas, commlite gopro, fotoaparato trikojo, apversti taikymo sritis, gimbal uav, jojo, telefoną "samsung", akg karabinai mikrofonas, vaizdo kamera.

Charakteristikos

Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Polar Modeliai Cardioid
Modelio Numeris EACHSHOT Mic001
Stilius Kišeninis Mikrofonas
Rele Kondensatoriaus Mikrofonas
Pakuotė Taip
Prekės Pavadinimas COMMLITE
Komunikacijos Laidiniu
Naudoti Kompiuterio Mikrofonas

Parašyti atsiliepimą

EACHSHOT Išmanusis telefonas, Vaizdo Rinkinio Režisierius Mini Trikojis su Shotgun Vaizdo Mikrofonas Video

EACHSHOT Išmanusis telefonas, Vaizdo Rinkinio Režisierius Mini Trikojis su Shotgun Vaizdo Mikrofonas Video "Platformą" iPhone "X XR XS 8 Plius "Samsung"

EACHSHOT Išmanusis telefonas, Vaizdo Rinkinio Režisierius Mini Trikojis su Shotgun Vaizdo Mikrofonas Video Platformą iPhone X 8Plus 8 7Plus 7 Samsung , Huawei ir kt. 【Garso ir Vaizdo】Sujungti Garso ir Vaizdo, Paimkite savo išmanųjį telefoną vaizdo į kitą lygį ir suteikti jums Geresnį

Panašūs produktai: