Geriausia FPV Kamera HD Puikios Naktinio Matymo 0.008 Lux 520TVL 90 Laipsnių Garso Mini VAIZDO Kamera (5V)

Geriausia FPV Kamera HD Puikios Naktinio Matymo 0.008 Lux 520TVL 90 Laipsnių Garso Mini VAIZDO Kamera (5V)

Nauja prekė

€23.04

€26.17

-11%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės ir funkcijos, Jos didelės raiškos plonas dydžio CCTV kameros su puikiu naktinio matymo.Minimalus apšvietimas yra 0.008 lux , kuris gali aiškiai matyti beveik visiškoje tamsoje.Mažas dydis leidžia lengvai įdiegti ir nuslėpti.Pilnas TV sistema.Taikoma visame pasaulyje.Naudoti Namų ir Verslo Saugumą, Parduotuvių, Barų ir Restoranų, Statybos aikštelės, Sandėliai, Laivai, Jūrų Naudoti, Sporto naudojimo, Gyvūnijos, Fermas, Tvartus ir šunų Būdos, Priežiūros ir Slapto naudoti, Darželio ir vaiko priežiūros, Šaunamąjį ginklą.

Specifikacija

PASIIMTI ELEMENTAS Vieno lusto 1/3 CMOS SISTEMOS NTSC, PAL PIKSELIŲ SKAIČIUS NTSC: 656( H) X 492( V) PAL: 786( H) × 576( V) VAIZDO SIGNALO PROCESAS Skaitmeninio Signalo Apdorojimo Sistema JUTIKLIS MATMENYS 4.75 mm( H) × 3.55 mm( V) HORIZONTALI REZOLIUCIJA Maždaug 520TV Linijų SKENAVIMO SISTEMA, 2: 1 Interlace JAUTRUMAS 0.008 Lux/F1.2 OBJEKTYVAS & VIEW KAMPAS 3.6 mm F2.0 / 90 ° S/N SANTYKIS 52dB ELEKTRONINIO UŽRAKTO OUT ( 1/60 S 1/100000 S) IŠ ( 1/50 S 1/100000 S) AUTO GAIN CONTROL IŠ BALTOS spalvos BALANSO KONTROLĖS IŠ NUGAROS ŠVIESOS KOMPENSACIJA OUT VIDEO OUT NUO 1,0 V p-p/75ohm AUDIO OUT NUO 1,0 V p-p/1Kohm DYDIS (L x W x H) 24mm x 18mmM x (15-25mm) SVORIS 5g DIRBTI DABARTINĖS 70mA MAITINIMO įtampa DC 3.3 V-6 V darbinė TEMPERATŪRA - 10° C ~ +50°C mažiau nei 90% RH Ryšio PIN1 - Raudona DC5V PIN2 - Juodas GND PIN3 - Geltona VIDEO OUT PIN4 - balta AUDIO OUT

Naudojimas 1) CCTV kameros, gali būti panaudoti tiesiogiai su standartine TV/VCR ar RCA video stebėjimo sistema;

2) peržiūrėti daugiau nei viena VAIZDO kamera jūsų TV/VCR jums reikės keturių ar multiplexer; 3) peržiūrėti savo kompiuterio ar nešiojamojo kompiuterio, jums reikės DVR kortelės arba USB;

4) atskira sistema, kad įrašai yra standalone DVR;

Pakuotė:

1Mini Fotoaparatas

1Power Adapteris(MUMS/ES/JK/AU)

1Cable

Jei turite kokių nors problemų, mokėjimo,prašome susisiekti su mumis!

Jei jums reikia nusipirkti daugiau prekių, bet kaina nėra labai pigūs, arba nepavyko rasti mūsų parduotuvėje, prašome susisiekti su mumis!

1. Prekės bus išsiųstos per 1-3 darbo dienas.

2. Pristatymo Terminas:

----Via Express: Paprastai 3-10 darbo dienų.

----Per Orą Paštas: Paprastai 10-30 darbo dienų.

3. Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Savo užsakymą adresas TURI SUTAPTI su jūsų pristatymo adresą.

4.PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

5. Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos, kaip greitai jūsų produktas yra tikrinami.

6.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

7. Jei negavote jūsų krovinio per 30 dienų nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

1.Mes taip pat pateikti 12 mėnesių nemokama priežiūra.Pirkėjas turėtų grįžti produkto originalo sąlygas jav ir turėtų apmokėti siuntimo išlaidas grąžinti.Jei kuri nors dalis turi būti pakeičiamas, pirkėjas taip pat turėtų sumokėti už išlaidas iš dalių galima pakeisti.

2.Prieš grąžinant prekes, patikrinkite, ar grįžti adresą ir logistikos metodas su mumis.Po to, jūs suteikiate daiktų, logistikos įmonės, prašome siųsti mums sekimo numerį.Kuo mes gauti elementus, mes taisymo ar keitimo, juos artimiausiu metu.

3.Mes grąžinsime jums, jei galite grąžinti prekes per 15 dienų nuo sąskaitos gavimo klausimai, dėl bet kokios priežasties.Tačiau pirkėjas turėtų įsitikinti, kad prekės grąžinami jų originalus sąlygas.Jei daiktai yra sugadinti arba prarasti, jei jie yra grąžinami, pirkėjas atsako už tokią žalą ar nuostolius, ir mes ne pateikti pirkėjo visa grąžinamoji išmoka.Pirkėjas turėtų bandyti paduoti ieškinį su logistikos kompanija susigrąžinti išlaidas, žalą ar nuostolius.

Pirkėjas bus atsakingas už laivybos mokesčiai siekiant grąžinti prekes.

1. Mes garantuojame, kad visos mūsų prekės yra "kaip minėta" jų aprašymai.Mes siekiame 100% klientų pasitenkinimo kiekvieną pardavimą mes baigti.

2. Jūsų pasitenkinimą ir teigiamas grįžtamasis ryšys yra labai svarbus mums.Prašome palikti teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždžių, jei jūs patenkinti mūsų prekes ir paslaugas.

3. Jei turite kokių nors problemų su mūsų daiktus ar paslaugas, prašome nedvejodami susisiekite su mumis, pirmą kartą prieš jums palikti neigiamą atsiliepimą.Mes padarysime viską, kad išspręsti visas problemas ir suteikti jums geriausias paslaugas klientams.

Žymos: šviesos fpv kameros, 200mw fotoaparatas, kamera secur, kamera įtampa, kamera surveil, laidinio miniatiūrinės vaizdo kameros, laidinę mini kamerą naktį, fpv naktinio matymo kamera, ccv naktinio matymo, vaizdo surveil.

Charakteristikos

IR Atstumas(m) no
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 264
Žiūrėjimo Kampas 90°
Stilius Mini Kamera
Aukštos Raiškos 720P(HD)
Technologijos Mini
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.008 lux
Palaikomos Operacinės Sistemos No
Ryšiai Uždara Sistema/VAIZDO Laidinis
Prekės Pavadinimas Gadinan
Specialios Funkcijos Patalpų
Objektyvo (mm) 3,6 mm
Tinklo Sąsaja NĖRA
Tipas analoginė vaizdo kamera
Modelio Numeris 201611141357
Jutiklis CMOS
Energijos Sąnaudos(W) 2W
Maitinimo Šaltinis(V) 12V
Matmenys (L x W x D)(mm) 24mm x 18mmM x (15-25mm)
Garso Išvesties 1CH RCA

Parašyti atsiliepimą

Geriausia FPV Kamera HD Puikios Naktinio Matymo 0.008 Lux 520TVL 90 Laipsnių Garso Mini VAIZDO Kamera (5V)

Geriausia FPV Kamera HD Puikios Naktinio Matymo 0.008 Lux 520TVL 90 Laipsnių Garso Mini VAIZDO Kamera (5V)

Savybės ir funkcijos, Jos didelės raiškos plonas dydžio CCTV kameros su puikiu naktinio matymo.Minimalus apšvietimas yra 0.008 lux , kuris gali aiškiai matyti beveik visiškoje tamsoje.Mažas dydis leidžia lengvai įdiegti ir nuslėpti.Pilnas TV sistema.Taikoma visame pasaulyje.Naudoti Namų ir Verslo Saugumą,

Panašūs produktai: