Inesun 1080P PoE PTZ Kamera Lauko AI Humanoidų Auto Stebėjimo 2MP, 30X Zoom High Speed Dome IP Kameros IR 80m Onvif, 2-WAY Audio

Inesun 1080P PoE PTZ Kamera Lauko AI Humanoidų Auto Stebėjimo 2MP, 30X Zoom High Speed Dome IP Kameros IR 80m Onvif, 2-WAY Audio

Nauja prekė

€113.29

€226.58

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

AI Humanoidų Auto Sekimas

Humanoidų Pripažinimo Intuicija Nustatymas Remiantis Ai Pažangios Analizė.Parama Auto Tracking Funkcija.Kai Tikslą Aptikti,Fotoaparatas Automatiškai Pasukti Į Tikslą Orientuota Pozicija, Siekiant Padidinti Stebėjimą

Dviejų Krypčių Garso Funkcija

Kamera yra integruotas mikrofonas ir garsiakalbis leidžia bendrauti su savo šeima ir draugais, kai esate ne jų pusėje.

Full HD 2.0 Megapikselių Rezoliucija

Apima daugiau erdvės ir pamatyti daugiau detalių. 2.0 Megapikselių kameros gali apimti didesnį plotą, nepabloginant vaizdo kokybės.Megapikselių raiškos kameras, užtikrinti aukštos raiškos vaizdus su daug išsamiau.Jie yra idealus, kai didesnis detalumas reikia, pavyzdžiui, veido ir licencijos plokštelė identifikacijos.

Vandeniui atsparus Dizainas, Lauko Priežiūros

Juos naudoti kaip lauko kameros ar patalpų kameros, kaip jie yra statomi tvirti, kad atlaikytų bet kokiu oru išmeta į juos: lietaus, sniego, dulkių ir karštų dienų.Su IP67 atsparus oro reitingų ir kabeliai sriegiu per stovėti, papildomai apsaugai užtikrinti, jūs galite pasikliauti savo veiklos, diena po dienos..

Naktinis Matymas Iki 80m

Šviesos diodai: 4PCS matricos Led + 2VNT Lazerio šviesos diodai (Led įjungti super long-distance night vision ,IR atstumas iki 300ft esant silpnam apšvietimui, kai normalus apsaugos sistemų nesugeba dirbti.

360° Begalinis Slinkimo 90° Pokrypio Peržiūrėti

Horizontalus Diapazonas: 0~360 ° nuolat; Vertikalus Diapazonas: 0~90 ° Su visos funkcijos, Šis Mini PTZ saugumo, fotoaparatas gali pasukti 360° begalinis horizontaliai dideliu greičiu.Pokrypio pasukimas 90° kampu, daro patikimas namų ir verslo stebėsenos ir priežiūros be vertikalių apribojimų, nepaliekant jokių "negyvos zonos".

30X Priartinimas (20X Optinis + 10X Skaitmeninis Transfokavimas)

Objektyvas: 4.7 - 94mm, 30X priartinimas(20X Optinis+ 10X Skaitmeninis Transfokavimas)

Parama P2P

P2P Mobilųjį Telefoną, Peržiūrėti PROGRAMĄ: P6SLite; Peržiūrėti bet Kur & Kada

H. 265 Vaizdo Suspaudimas

Dėl H. 265 kodavimo standartas leidžia įrašyti iki 4 kartų ilgiau, nei H. 264 su pačiu HDD.Tuo pačiu dažnių juostos plotį, jis ne tik aiškiau ir sklandžiau vaizdo perduoda , bet taip pat taupo daugiau disko saugojimo vietos, todėl taupo didelę pinigų sumą už jus.

"Power Over Ethernet" (POE)

Quick Power Over Ethernet "Setup, Paprasta Power Over Ethernet" Setup raizginys su mažiau laidų ir mažiau nusivylimo.Su šiuo "Power Over Ethernet" (POE) kamera, jungtis prie 1 laido ir valdžią, ir, Ethernet.Šiam fotoaparatui reikia atskiro POE injector arba POE switch veikti.Elektros energijos tiekimo ir POE injector NĖRA įtrauktas, ir yra parduodami atskirai.

Kulka Taškų;

Humanoidų Pripažinimo įsibrovimo aptikimo remiantis AI pažangios analizė.Paramos derinio poziciją guard ir kruizinių guard.Parama Auto Tracking funkcija.kai tikslą aptikti, fotoaparatas automatiškai pasukti į tikslą orientuota pozicija, siekiant padidinti stebėjimo.GARANTIJA:30 DIENŲ PINIGŲ grąžinimo GARANTIJA,1 METAI TECHNINĖS pagalbos GARANTIJOS;nors problemų?Prašome Susisiekti su [email protected], mes pasistengsime atsakyti per 24 valandas.Programinės įrangos ir Įrankių atsisiųsti iš: https://drive.google.com/drive/folders/185A0AoV4ChyhjD25yncFhYlUA3Yz7ryI

Specifikacija;

Apie Inesun Fabrikas

Aukštos klasės Quaity Garantija: Visos mūsų prekės yra AUKŠČIAUSIOS gamintojas Pasaulyje. 7-24 paslaugas Po pardavimo: Mes turime puikų parduoti ir po pardavimo komandos, kad padėtų jums.([email protected]) Greitas pristatymas: Mes buvo pastatytas CA, AU, JAV Sandėlyje.Dauguma mūsų daiktų yra atsargos vietoje, siekiant įsitikinti, greitas pristatymas.Profesinės Inesun Komanda nuo 2014 m.: Tai yra jūsų geriausias pasirinkimas interneto prekybos.

Klientų importo muitų ir Mokesčių ( PVM) NĖRA PRISKIRIAMI: Pirkėjai turi sumokėti už mokesčių ir muitų, kai jis imamas pagal pirkėjo muitinės.Nuotolinio pristatymo mokestis: Jei jūsų adresas yra nuotolinio valdymo pultelio, jums reikia papildomai mokėti pašto išlaidų ar pls duoti mums kitą adresą, kad nėra nuotolinio valdymo pultelio.Specila rusijos draugai: nepamirškite pridėti Asmens Mokesčio mokėtojo kodas arba Paso Informacija į jūsų Sąskaitą, jei jūs tikimės, kad naudoti Express (pvz. Senamiescioarka.lt Premium Pristatymas).Kitaip Senamiescioarka.lt neleidžia mums naudoti šias laivybos metodas, tvarkydami pristatymas.

12 mėnesių garantija, dauguma produktų, nuo pirkimo datos.Garantinio laikotarpio metu , galima kreiptis į mūsų techninės pagalbos komanda kuriuo metu pranešimą; El. paštas ([email protected]); Telefonas; Skype; Facebook; "Youtube".

Produktai gali būti grąžintas grąžinti pinigus ar pakeisti per 30 dienų nuo pirkimo datos.Grąžinamas prekes turi būti nenaudota,originalioje pakuotėje ir apima visus priedus.Laivybos išlaidos yra negrąžintinas.Prašome kreiptis dėl "Nemokamai Grąžinti Prašymas".

Žymos: 70mai, tptek ptz kamera, ip dome kamera lauko poe ptz, kamera onvif, ds fotoaparatas, cccam serverio, ptz, kamera ip poe, poe injector, reolink eiti pt.

Charakteristikos

Megapikselių 2MP
Įrengimas Pusės
Minimalus Apšvietimas(Lux) 0.05 Lux
Specialios Funkcijos Vandeniui / Oro Sąlygoms
Modelio Numeris INS-HD84AI-2.0 MP
Palaikomos Operacinės Sistemos "Windows" 10
Tinklo Sąsaja RJ-45 10/100Mb Ethernet Lizdas
Sertifikavimo ROHS
Jutiklis Prekės Sony
Technologijos Visos Tilt Zoom
Saugojimas NĖRA
Raktinio žodžio 5 PTZ Kamera
Prekės Pavadinimas Inesun
spalva Balta
Maitinimo Šaltinis(V) DC12V/POE (802.3 ne)
Raktinis žodis 2 ip kamera Lauko
Sienos Laikiklis Pusės
Raktinis žodis 1 IP Kameros
Kilmės KN(Kilmės)
Signalizacijos Veiksmų Vietos Signalizacijos
Energijos Sąnaudos(W) Max 25W
Stilius Dome Kameros
Vaizdo Suspaudimo Formatas H. 265
Jutiklis CMOS
Ryšiai IP/Tinklo Laidiniu
Raktinis žodis 4 Saugumo kameros
Žiūrėjimo Kampas 110°
Tipas IP Kameros
TF Kortelė NĖRA
IR Atstumas(m) iki 300ft
Objektyvo (mm) 4.7-94mm
Aukštos Raiškos 1080P(Full-HD)
Raktinio žodžio 3 Lauko kamera
Palaikomų Mobiliųjų Sistemų ios
Maitinimo Šaltinis Su POE
Garso Išvesties 1CH RCA

Parašyti atsiliepimą

Inesun 1080P PoE PTZ Kamera Lauko AI Humanoidų Auto Stebėjimo 2MP, 30X Zoom High Speed Dome IP Kameros IR 80m Onvif, 2-WAY Audio

Inesun 1080P PoE PTZ Kamera Lauko AI Humanoidų Auto Stebėjimo 2MP, 30X Zoom High Speed Dome IP Kameros IR 80m Onvif, 2-WAY Audio

AI Humanoidų Auto Sekimas Humanoidų Pripažinimo Intuicija Nustatymas Remiantis Ai Pažangios Analizė.Parama Auto Tracking Funkcija.Kai Tikslą Aptikti,Fotoaparatas Automatiškai Pasukti Į Tikslą Orientuota Pozicija, Siekiant Padidinti Stebėjimą Dviejų Krypčių Garso Funkcija Kamera

Panašūs produktai: