12v+ Automobilis "bluetooth" Modulis, AUX Adapteris Bevielio Radijo Stereo AUX-IN Kabelis Renault Clio Kangoo Megane Scenic 2005-2011 m.

12v+ Automobilis "bluetooth" Modulis, AUX Adapteris Bevielio Radijo Stereo AUX-IN Kabelis Renault Clio Kangoo Megane Scenic 2005-2011 m.

Nauja prekė

€7.75

€9.46

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Specifikacija

1. Medžiaga: ABS+Metalas

2. Spalva: Juoda

3. Ilgis: Apie.24cm

Suderinama tik su "Atnaujinti Sąrašą" šių modelių

Už Renault Clio / Espace / Kangoo / Laguna / Megane / Scenic 2005 - 2011 M.

Už Renault Trafic / Twingo / Modus / Master 2005 - 2011 M.

Savybės:

1. "bluetooth" 4.1 versija, taip pat parama 4.0 /3.0 /2.0

2. Tinka Renault, skirtas Clio už Kangoo už Megane Vaizdingas 2005-2011 m.

3. Prijunkite 6-pin jungtis į lizdą savo radijo.

4. Įdėkite šį elementą atgal radijas tada Prijunkite raudoną laidą prie 12V+, juoda

5. Rungtynės telefono arba padas su "bluetooth" modulis.ir Pasirinkti Aux iš savo radijo, tada jūs galite naudoti savo telefoną

Klausytis muzikos per automobilio garsiakalbius.

6. Galite klausytis muzikos iš telefono/pad/mp3(Jie turėtų būti blueooth funkcija).

Pastaba:

1. Ne darbo Renault radijo imtuvų, kurių ekrano, arba GPS

2. Ne darbo Renault modeliai iki 2005 m.

3. Ths adapteris bus tik dirbti Renault "Atnaujinti Sąrašą" tipo radijo, kad turi " AUX " galimybė išvardytų atnaujinti meniu.

4. Dauguma Automobilių turi šio tipo radijo, bet yra keli su "Derintuvais" Sąrašą tipo galvos vieneto, kuris šį kabelį nebus dirbti.

5. Šis adapteris gali būti naudojamas, jei jūs jau turite CD keitiklis prijungtas prie radijo, nes jis naudoja kitą lizdą.

6. Mes negalime patvirtinti, 100% suderinama virš automobilio modelis, metai, prašome įsitikinkite, kad jungtis gali tilpti jūsų automobilį, kol jūs jį užsisakyti.

Paketas Apima

1 x Kabelis

Jei galite pateikti užsakymą, prašome pasirinkti siuntimo būdą ir mokėti už užsakymą įskaitant laivybos kaina.Mes atsiųsime daiktų, kaip įmanoma greičiau.Mes negalime garantuoti, pristatymo laikas, dėl visų tarptautinių vežimų dėl skirtingų muitų kliringo kartus, atskiromis šalimis, kurie gali turėti įtakos kartą jums sklype.Prašome atkreipti dėmesį, kad pirkėjai yra atsakingas už visus papildomus muito mokesčius, finansų maklerio kanalai, rinkliavas ir mokesčius už importą į savo šalį.Šie papildomi mokesčiai gali būti renkami pristatymo metu.Mes grąžinsime nėra siuntimo išlaidas atsisakė siuntas.Laivybos išlaidos neapima visų importo mokesčių, ir pirkėjai yra atsakingas už muitus.

Žymos: renault scenic 1999 radijas, automobilio radijas, "bluetooth" auksas, bžūp alpių, "logan", "renault", autool bt360, "bluetooth " renault", dab radijo rinkiniai, klasikinis "bluetooth" coche, automobilio radijas renault scenic.

Charakteristikos

Elemento Dydis 24cm
Medžiagos Tipas ABS Metalo
Specialios Funkcijos "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Prekės Pavadinimas Vieruodis
Prekės Svoris 30ggkg
Modelio Pavadinimas Automobilio "bluetooth" Adapterio Kabelis

Parašyti atsiliepimą

12v+ Automobilis

12v+ Automobilis "bluetooth" Modulis, AUX Adapteris Bevielio Radijo Stereo AUX-IN Kabelis Renault Clio Kangoo Megane Scenic 2005-2011 m.

Specifikacija 1. Medžiaga: ABS+Metalas 2. Spalva: Juoda 3. Ilgis: Apie.24cm Suderinama tik su Atnaujinti Sąrašą šių modelių Už Renault Clio / Espace / Kangoo / Laguna / Megane / Scenic 2005 - 2011 M. Už Renault Trafic / Twingo / Modus / Master 2005 - 2011

Panašūs produktai: