Belaidžio 4.2 FM Siųstuvas Stereo garsiakalbis Automobilinis Rinkinys Flash Drive, MP3 Grotuvas 80W Cigarečių Degiklio Lizdą 3.1 Automobilinio Įkroviklio

Belaidžio 4.2 FM Siųstuvas Stereo garsiakalbis Automobilinis Rinkinys Flash Drive, MP3 Grotuvas 80W Cigarečių Degiklio Lizdą 3.1 Automobilinio Įkroviklio

Nauja prekė

€12.58

€24.19

-47%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Apžvalga

CACAGOO Wireless FM Siųstuvas Car Kit su Dual USB Kroviklis leidžia jums transliuoti muziką iš savo "Bluetooth" funkcija išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose, arba USB "flash" atmintinę prie automobilio garso sistemos.Su built-in triukšmo panaikinimo mikrofonas, galite imtis telefonų skambučius laisvomis rankomis.Įkraukite du prietaisus vienu metu, iki 3.1 srovės iš viso.Su dviem grįžtamasis USB jungtys, jūs visada galite prijungti savo USB jungtis teisinga kryptimi.Išplėsti cigarečių degiklio lizdą, kuris gali pristatyti iki 80W galios jūsų automobiliui, šaldytuvas, automobilių DVR, ir daugiau.

Savybės

Stereo Muzikos Grotuvas

Stream muzikos, saugomą jūsų įjungta "Bluetooth" funkcija išmaniaisiais telefonais, planšetiniais kompiuteriais, muzikos grotuvais ar USB "flash" diskus į savo automobilių garso sistemos.Bevielio darbinis diapazonas yra iki iki 10 metrų.Jūs galite reguliuoti FM dažnis nuo 87,5 MHz iki 108MHz naudojant daugiafunkcį mygtuką.USB flash drive režimu, jis automatiškai paleidžia muziką, saugomą USB "flash" atmintinę (iki 32G) apie 10 sekundžių, plug and play.Paramos MP3, APE, FLAC, WMA, ir WAV formatus.

Aišku, Skambinimas laisvų Rankų įranga

Belaidžio režimas, vidinis triukšmo panaikinimo mikrofonu ir automobilio garso sistemos leidžia jums padaryti visiškai aišku, laisvųjų rankų telefono skambučius vairuojant, saugus ir patogus.

2 Grįžtamasis USB jungtys

Abu USB prievadai yra grįžtamasis.Su pažangia " smart IC, jie automatiškai aptikti jūsų prietaisų ir už juos optimalus krovimo greitis.Įkraukite du prietaisus vienu metu, iki 3.1 iš viso.Ateiti su 10A saugikliu, ir pateikti viršįtampių apsauga, apsaugos nuo viršsrovių, trumpo jungimo apsauga, ir perkaitimo apsauga.

Pridėti 1 Cigarečių Degiklio Lizdo

Su platus įėjimo įtampos diapazonas 9-28V, ji tinka daugumai automobilių, Visureigių, komercinių transporto priemonių, ir daugiau.Papildomų standartinių cigarečių degiklio lizdą, jis gali tiekti iki 80W galios jūsų automobiliui, šaldytuvai, padangų pripučiamų, skaitmeniniai vaizdo įrašymo įrenginiai (brūkšnys kameros) ir kt.

Automobilio Akumuliatoriaus Įtampos Aptikimas

Rodyti esamą akumuliatoriaus įtampa iš jūsų automobilyje, leidžia jums žinoti, kad automobilio akumuliatoriaus būklę ir padėti išvengti gedimų sukelia mažiau įtampos jūsų automobilio akumuliatoriaus.

Lengva Naudoti

Kai įjungtas, jis bus automatiškai prisijungti prie paskutiniojo prijungto telefono ir pakartoti daina, kuri paskutinį kartą buvo sustabdytas.Su daugiafunkcį mygtuką, galite atkurti/pristabdyti muzikos, praleisti pirmyn/atgal, atsiliepimo/hang-up telefono skambučius, perjungti režimus, ar garsumas, ar FM dažnius.

Aptakus ir Patvarus

Funkcija aptakus CNC apdirbtas aliuminio lydinio korpusas ir sunku įbrėžimams atspariu objektyvas.Ateiti su easy-to-read LED ekranas.Du žiedai, apelsinų šviesos pridėti elegantiškas, šiltas ir patogus atmosferą jūsų automobilį naktį.

Specifikacijos

Gamintojas: CACAGOO

Medžiaga: Aliuminio lydinys + PC

Spalva: Sidabrinė

Belaidžio versija: Belaidis 4.2

Belaidžio diapazonas: Iki 33 pėdų / 10 m

Sąsaja: 2 * USB 2.0 prievadai, 1 * cigarečių degiklio lizdas

Cigarečių degiklio lizdo išėjimo galia: 80W (Maks.)

FM dažnis: 87.5~108 MHz

Palaikomi garso formatas: MP3, APE, FLAC, WMA, WAV

Palaikomi USB "flash" diskai: Iki 32G (flash diskai nėra komplekte)

Įėjimo įtampa: DC 9~28V

Iš viso USB išėjimas: DC 5V / 3.1 A (Maks.)

USB išėjimas 1: DC 5V / 3.1 A (Maks.)

USB išėjimas 1: DC 5V / 1A (Maks.)

LED lemputė: Oranžinė

Sertifikatas: CE, FCC, RoHS

Garantija: 1-metų ribota garantija

Prekės dydis: Apytiksl. 1.85 * 3.54 į / 47.00 * 90.00 mm (Skersmuo * Aukštis)

Prekės svoris: Apytiksl. 1.85 oz / 52g

Pakuotės dydis: Apie. 5.31 * 3.27 * 2.36 į / 135.00 * 83.00 * 60.00 mm (L * W * H)

Pakuotės svoris: Apytiksl. 5.68 oz / 161g

Paketas apima

1 * CACAGOO Wireless FM Siųstuvas Car Kit su Dual USB Įkroviklis

1 * Naudojimo Instrukcija (Anglų, Prancūzų, Vokiečių, Ispanų, Italų, Japonų, Kinų)

Pristatymas:

1.Mes garantuojame, kad laivas prekes per 24-72 valandų po apmokėjimo patvirtinimo, išskyrus atostogų.

2.Mes laivas, kurį Kinija paštu,HKpost EMS,DHL,Fedex,pagal jūsų pasirinkimą, kai užsakymus .

3.Jeigu tu negali gauti elementą po 45 dienų,prašome nedvejodami kreipkitės į mus.Mes, kad visų mūsų pastangų siekiant išspręsti problemą.

4.Mes nesame atsakingi už vėlavimą causedby muitinės,Importo muitų,mokesčių ar kitų customscharges.

Garantija:

1.Visi daiktai turi 1 metų garantiją.JEI jūsų pirkimo neatitinka geros prekinės kokybės, tinkamumo, ar atitinka aprašymą, galime užtikrinti, kad jūsų klausimai būtų išspręsti .

2.Už klaidingai-išsiųsti elementai, Prašome susisiekti su mumis per 48 valandas po gimdymo.Mes pasirūpinsime, kad pateikti teisingą objektų arba grąžinti visus jūsų mokėjimą.

Žymos: vpk audio hdmi, ratai wifi, signstek fm siųstuvas, fm siųstuvas usb, "pasidaryk pats" fm siųstuvas rinkinys, fm pll, "flash" atmintinę player, "bluetooth" laisvų rankų įranga, "bluetooth" usb "flash" atmintinę, "bluetooth" flash " atmintinę.

Charakteristikos

Prekės Svoris 161g
Modelio Pavadinimas mp3 grotuvas
Prekės Pavadinimas KKMOON
Elemento Tipas "Bluetooth" Automobilinis Rinkinys
Specialios Funkcijos mp3 grotuvas

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio 4.2 FM Siųstuvas Stereo garsiakalbis Automobilinis Rinkinys Flash Drive, MP3 Grotuvas 80W Cigarečių Degiklio Lizdą 3.1 Automobilinio Įkroviklio

Belaidžio 4.2 FM Siųstuvas Stereo garsiakalbis Automobilinis Rinkinys Flash Drive, MP3 Grotuvas 80W Cigarečių Degiklio Lizdą 3.1 Automobilinio Įkroviklio

Apžvalga CACAGOO Wireless FM Siųstuvas Car Kit su Dual USB Kroviklis leidžia jums transliuoti muziką iš savo Bluetooth funkcija išmaniuosiuose telefonuose ar planšetiniuose kompiuteriuose, arba USB flash atmintinę prie automobilio garso sistemos.Su built-in triukšmo panaikinimo mikrofonas,

Panašūs produktai: