Nerūdijančio Plieno Šiukšliadėžės Patvarus Paprastas Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Krepšelį Kibirą Virtuvės Atliekų Dėžę Vonios Kambarys, Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Biuro Šiukšlių

Nerūdijančio Plieno Šiukšliadėžės Patvarus Paprastas Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Krepšelį Kibirą Virtuvės Atliekų Dėžę Vonios Kambarys, Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Biuro Šiukšlių

Nauja prekė

€16.42

€20.53

-20%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

1. Kvadrato, apskritimo tvarkingai, apvalios, stačiakampio išvaizdos dizainas yra paprastas ir gražus, įmontuota hidraulinė veleno prietaisas, dangtelis ramiai ir patogiai.

2. Rankiniu būdu atidaryti iki 90° išspręsti paprastai atidaryti, ir jūs galite laikyti jį bet kuriuo metu gali palengvinti išmeta šiukšlių.Patraukite rankenėlę vidinio segmento padėtį, hidrauliniai veleno išlaikyti ir atidarykite dangtelį.

3. Atskiras vidinis barelį, nuimamas vidinis barelį, pagamintas iš PP, kuris yra patvarus ir daro valymo daug patogiau.

4. Ji atidaro su viena koja, ir apie 5cm/1.97 colių pločio pedalas leidžia lengviau žengti ir atidarykite dangtelį.

5. Didelis neslidus pagrindas, su dideliu gumos bazė įdiegta apačioje, kuri nėra lengva patarimas ir skaidrių.

Savybės:

1. Pedalu lengva valyti.

2. Dangtelis paslėpti kvapus ir šiukšlių.

3. Mažo dydžio, gali būti dedama į daug mažų vietose (pvz., ant stalo, automobilyje).

4. Kvadrato formos, pedalas tipo, su vidinio bako.

5. Prabangus ir madingas, elegantiškas, anti-pirštų atspaudų, apsaugos nuo užsiteršimo ABS yra lengva valyti.Gali papildyti bet kuris virtuvės ar biuro apdailos.

6. Švelnus ir tylus dangčio uždarymas.Dangtis užsidarys tyliai ir švelniai, kiekvieną kartą.Keičiamos oro sklendės reiškia, kad šis pedalas šiukšliadėžės gali būti naudojamas daugelį metų, kaip nauja.

Specifikacija:

Pavadinimas: Nerūdijančio Plieno Šiukšliadėžės

Medžiagos: išorinis apvalkalas, 401, nerūdijančio plieno, vidinė korpuso PP

Talpa: apie 5L

Dydis: apie 14*22*29cm/5.51*8.66*11.41 colių

Bendras svoris: apie 1.31 kg

Procesas: bekvapį ABS dalelių

Spalva: juoda, balta, rožinė aukso, smėlio, matinė juoda, matinė juoda

Įpakavimas: putų dėžutė pakavimo ir kartono

Taikomas vietos: biuro, svetainė, virtuvė, miegamasis, vonios kambarys, viešbutis ir pan.

Pakavimo Sąrašas:

1*Nerūdijančio Plieno Šiukšliadėžės

Mūsų Brazilijos draugais:

Brazilija pareigas laikinai paskelbė, kad jis bus už maždaug $3.50 už, kad visi tarptautiniai sklypai rugpjūčio 27 (vietos laiku).Šis mokestis yra pirkėjas moka po savęs deklaracija ir bus grąžintas, jei nebūtų mokama.Jei negalite priimti $3.5 muitinės mokestis, prašome užsakymą.

Norėdami gauti daugiau informacijos, prašome patikrinti žemiau esančią nuorodą, ačiū jums labai už jūsų supratimą!

Pirkėjas skaityti

1. Apie mokėjimą

Mes palaikome šiuos mokėjimo būdus:

2. Apie pristatymo

A. Prekių Pristatymas Ir Įteikimas

Mes priims skirtingus kanalus pagal charakteristikas krovinių pervežimai.Ji gali siekti daugiau nei 200 šalių ir regionų.Pažadame, kad visi užsakymai bus išduodami per keturias dienas.Nuo stebėjimo metu skirtingus kanalus, bus kitokia, pašto siuntiniai paprastai rodo 1-4 darbo dienas tarptautinės express pristatymas, ir, jei yra spūstis, stebėjimo metu informacija bus pratęsta.

A. Apie muitinės ir muitinės

Pašto siuntiniai paprastai nekuria tarifus, tačiau muitinės teisės aktus įvairiose šalyse yra skirtingi muitinio įforminimo metu.Prašome sekti informaciją laiko ir kreipkitės į vietinį pašto skyrių, jeigu būtina.Tarptautinis skubus pristatymas paprastai generuoja muitai.Prašome suprasti, vietos muitinės, mokesčių standartus, siekiant išvengti muitinės problemas sukelia produktai turi būti grąžinti arba sunaikinti.Jei reikia, kreipkitės į savo vietos muitinės bendrovės arba pateikti informaciją, vietos muitinės formalumus.Pagaliau, linkiu jums malonu apsipirkti, labai ačiū už jūsų paramą.

3.Grąžinamosios Išmokos Ir Politikos

Dėl tarptautinio susisiekimo ir laiko sąnaudos yra gana didelės, todėl mes teikiame didelę svarbą produktų kokybė.Mes griežtai patikrinti, jei jūs gaunate pažeistas produkto, prašome susisiekti su mumis.Jūsų labui, įsitikinkite, kad patikrinti paketą prieš pasirašyti ir nusiųsti nuotrauką į jav.Mes peržiūrėsime produktą pagal konkrečias sąlygas, produkto, siekiant padėti jums išspręsti šią problemą, jūs turite galimybę mėgautis daugiau nuolaidos.Jei norite pakeisti arba grąžinti gaminį be jokių gedimų, tik grįžti laivyba išlaidos bus imamas ir mes atsiųsime jums naują produktą, gavęs produktą.Dėkojame už jūsų paramą ir supratimą.

4. Spalva skirtumas:

Dėl skirtumų tarp skirtingų ekranų, nuotrauka gali neatitikti faktinių spalva projekto.Scheler Grąžinimo Politika: Pirkėjai gali grąžinti prekes per 7 dienas nuo gavimo dienos.Per šį laiką, jeigu nėra darbo kokybės problema, pardavėjas nepriima grąžinti.

5.Atsiliepimai

Jei esate įsitikinusi, prašome pateikti mums 5 žvaigždučių reitingą, tai bus didžiausias mūsų skatinimas ir sukurti geresnes paslaugas už jus.Visos pastangos yra tiesiog duoti jums geresnę savijautą, kartu su nuoširdumu.labai ačiū

Aš tikiuosi, kad mano draugai gali rasti tai, ko jums reikia čia.

Jeigu turite kokių poreikius, prašome nedvejodami susisiekite su manimi.

Žymos: šiukšlių "pasidaryk pats" perdirbimo dėžes, gali, bin šiukšlių, komplektas, virtuvės atliekų, šiukšlių, juoda balta virtuvės plytelės, Nerūdijančio Plieno, sumetami į šiukšlių konteinerį, šiukšlių dėžės vonios kambarys metalo, nerūdijančio plieno šiukšlių, guard kibirai.

Charakteristikos

Formos Kita
Modelio Numeris Nerūdijančio plieno šiukšliadėžės
Kilmės AE(Kilmės)
Medžiaga Kita
Struktūra Kita
Yra Protingas Prietaisas No
Tipas Sandėliavimo Kibiras
Stilius Paspaudus Tipas

Parašyti atsiliepimą

Nerūdijančio Plieno Šiukšliadėžės Patvarus Paprastas Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Krepšelį Kibirą Virtuvės Atliekų Dėžę Vonios Kambarys, Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Biuro Šiukšlių

Nerūdijančio Plieno Šiukšliadėžės Patvarus Paprastas Sumetami Į Šiukšlių Konteinerį Krepšelį Kibirą Virtuvės Atliekų Dėžę Vonios Kambarys, Virtuvė, Gyvenamasis Kambarys Biuro Šiukšlių

Aprašymas: 1. Kvadrato, apskritimo tvarkingai, apvalios, stačiakampio išvaizdos dizainas yra paprastas ir gražus, įmontuota hidraulinė veleno prietaisas, dangtelis ramiai ir patogiai. 2. Rankiniu būdu atidaryti iki 90° išspręsti paprastai atidaryti, ir jūs galite laikyti jį bet kuriuo

Panašūs produktai: