Nešiojamas mikrofonas Garsiakalbis Belaidžio "Bluetooth", Mikrofonas, Garsiakalbis Karaoke Mikrofonas Live Transliacijos Vlog Nešiojamą Dvigubas Garsiakalbis

Nešiojamas mikrofonas Garsiakalbis Belaidžio "Bluetooth", Mikrofonas, Garsiakalbis Karaoke Mikrofonas Live Transliacijos Vlog Nešiojamą Dvigubas Garsiakalbis

Nauja prekė

€46.63

€66.61

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės

1. Naujas karaoke patirties, belaidis "Bluetooth" ryšys, integruota DSP garso plokštės, garso efektas, perdirbimo, puiki garso kokybė!

2. Patentų mokslinių tyrimų ir plėtros projektavimo, nauja paslėptas kviečių galvos, garso lauke integruotas mikrofonas keitimas bet kuriuo metu

3. Produktas palaiko vienas pelės mygtuku spustelėkite triukšmo slopinimo, dviejų rūšių garso efektą, perjungimo, keturių rūšių Mo Yin keičiasi garso, realaus laiko ausies-atgal stebėjimą

4. Aukštos kokybės vidinio magnetinio dual ragų, Galia 5W * 2, dual galios stiprintuvo su vibracija, plėvelės, siekiant užtikrinti daugiau malonus muzikos patirtis

5. Mikrofono pikapas yra naujai atnaujintas, naudodami juda ritė, mikrofonas core, ir balsas yra stiprus, be iškraipymų ir kauksmas.

6. Įmontuotas didelės talpos mAh baterija, ilgai veikiant budėjimo režimu, ilgametė patirtis,

7. "Quad-core" DSP Garso Srityje Apdorojimas:Įrengta 4-core DSP skaitmeninio garso srityje apdorojimo technologija, savarankiškai procesus vokalo aukšto, vidutinio ir žemo garso struktūras pasiekti puikus derinys vokalas ir akompanimentas, dedukcinis etape-lygio hi-fi HIFI garso.

8. Paslėpti Dizainas:naujas kompaktiškas dizainas leidžia lengviau nešiotis.Ne tik mikrofono, bet taip pat aukščiausios klasės "Bluetooth" garsiakalbį, todėl K dainų ir klausytis dainų suderinama.

9. Aukščiausios kokybės Medžiagos:Aliuminio dažai technologijų, dėvėti, atsparus ir patvarus ilgiau paslaugos.Tai gali būti "Bluetooth" stereo garsiakalbis, kai ne dainavimas.

10. Dvigubas Garsiakalbis:Su savo aukštos kokybės garsiakalbiai, HIFI garso lygis yra tokia galinga, kad ji daro savo dainavimo daugiau išraiškingas.

11. Dinaminis Mikrofonas Core:Built-in 32mm didelės raiškos dinaminis mikrofonas branduolys, aukšto atkurti ir žemus iškraipymus, pilnas tonas ir užrakto garsą, taip, kad kiekvienas tonas yra kokybės produkciją.

12. "Bluetooth" 4.2:Įrengta su "Bluetooth" 4.2, signalas yra stipresnis, atstumas yra ilgesnis, o atsakas greitis yra greitesnis.Įmontuotas ekvalaizeris koordinuoti diskanto ir boso.

13. Didelės Talpos:Pastatytas 2600mAh didelės talpos ličio baterija, Baterija laiko apie 4 valandas, naudojimo laikas yra 4-6 valandos, budėjimo metu yra apie 30 dienų.

14. Parama TF Kortelę:Parama TF kortelę, suderinama su daugeliu būdų, plug and play.Parama visų pagrindinių bendrojo lavinimo programas, mobiliuosius telefonus, nešiojamieji kompiuteriai, tabletės, " IOS " ir "Android" telefonus.

Parametras

Prijungimo būdas: Bluetooth/TF/AUX jungtis

Išėjimo galia: 5W * 2

Garsiakalbio Mazgas: 40mm

Dažnio atsakas vienetas: 30Hz-20KHz

"Bluetooth" versija: 4.2

Gavimo atstumas: 10m

Įkrovimo įtampa: 5V 1A

Baterijos talpa: 2600mAh

Įkrovimo laikas: 4 val.

Naudojimo laikas: 4-6 valandos

Gaminio Dydis: 245*50mm

Žymos: bevielis mikrofonas profesionalus dėstytojas, belaidžio microfono, mic mokytojas, prosound uhf bevielis mikrofonas, live transliavimo, bluedio bluetooth mikrofonas, dslr belaidžio mikrofono siųstuvas, išorinis mikrofonas bluetooth, finlemho garsiakalbis, nešiojamų karaoke šalis.

Charakteristikos

naudoti 1 karaoke mikrofonas, wireless
Rinkinys Tipas Vieno Mikrofono
Tipas mikrofonas/microfone/microfono
Komunikacijos Belaidžio
Pakuotė Taip
Sertifikavimo NĖRA
Kilmės KN(Kilmės)
Stilius Kišeninis Mikrofonas
Naudoti Etapo Rezultatų Bevielis Mikrofonas
Rele Dinaminis Mikrofonas
Modelio Numeris K1
Polar Modeliai Cardioid
Prekės Pavadinimas NoEnName_Null

Parašyti atsiliepimą

Nešiojamas mikrofonas Garsiakalbis Belaidžio

Nešiojamas mikrofonas Garsiakalbis Belaidžio "Bluetooth", Mikrofonas, Garsiakalbis Karaoke Mikrofonas Live Transliacijos Vlog Nešiojamą Dvigubas Garsiakalbis

Savybės 1. Naujas karaoke patirties, belaidis Bluetooth ryšys, integruota DSP garso plokštės, garso efektas, perdirbimo, puiki garso kokybė! 2. Patentų mokslinių tyrimų ir plėtros projektavimo, nauja paslėptas kviečių galvos, garso lauke integruotas mikrofonas keitimas bet kuriuo

Panašūs produktai: