Belaidžio PSSS Išorės Jutiklis aukšto Slėgio ir Aukštos Temperatūros Greitai nuotėkio Signalizacija su keičiamo Akumuliatoriaus

Belaidžio PSSS Išorės Jutiklis aukšto Slėgio ir Aukštos Temperatūros Greitai nuotėkio Signalizacija su keičiamo Akumuliatoriaus

Nauja prekė

€19.02

€27.17

-29%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Belaidžio PSSS Išorės Jutiklis

(Kaina yra basied dėl 1pcs PSSS Vidaus jutiklis, jei norite, kad būtų daugiau, prašome įtraukti kiekis)

Savybės:

1. Vidaus vožtuvas snsor, reguliuojamas jutiklio montavimo kampas.

2. Atsparus Vandeniui

3. Jutikliai baterijų truks iki penkerių metų

4. Jutikliai perduoda slėgio ir temperatūros dieną kas 5 minutes

5. Greitai nuotėkio pavojaus

6. Individualiai koduojami jutiklis

Kodėl jūs turėtumėte pasitikėti Wincen Technologijos?

Wincen parduoti tik aukštos kokybės produktai, klientai, nesijaudinkite dėl garantijos, kad mūsų produktų.Mūsų privalumai-geras kokybės ir aukščiausios kokybės paslaugos.

Ji gali būti išsiųsti į savo šalį?

Galime siųsti daiktų, 98% pasaulio šalių.jei jūsų šalies negali būti parenkami Senamiescioarka.lt , pls kreipkitės į mus.

Kiek tai užtruks, atvykti?

Paprastai kalbant, mes organizuojame siunta 1-3 darbo dienas, kai mokėjimas patvirtino, ir mes bendradarbiauti su DHL, UPS, TNT, "FEDEX" (5-7days), ir EMS (13-20days),

Pastaba: mes išsiųsti prekes tik per EMS, kad klientams kai kurie srityje, e.g.Rusija, kuri yra geriau už savo importo.

Ar man reikės mokėti muitus?

mes nereikia mokėti jokių mokesčių Mokesčių .Kaina apie Senamiescioarka.lt neapima muitų mokesčių ir mokesčių, jeigu taip atsitinka, pirkėjas turi mokėti pats, jeigu jūs nesutinkate, prašome neperka būtų išvengta problemų .Vartotojo pareigos yra už importuojančios šalys.Nors mes negalime kontroliuoti tai, mes padėsime jums pareikšti, mažesnės vertės muitinėje.Todėl dauguma mūsų klientams nereikia mokėti muitų, arba tiesiog sumokėti keletą.Jei turite specialių reikalavimų nurodyta vertė, prašome mums paaiškinti, kai jūs užsakymus.Wincen bus išbandyti viską, kad padėtų mūsų pirkėjas, siekiant sumažinti riziką, mokėti Mokesčius.

Mes priimame sąlyginio DEPONAVIMO, "western union, visa, "mastercard", "moneybookers", maestro, solo cartebleue, 4b, euro6000, cartasi, postepay, Banko pavedimu.

Prašome padaryti savo mokėjimo per 3 dienas.Jūsų supratimas ir dėmesys yra labai vertinama, apie tai.

Nemokamas Pristatymas politikos į daugumą šalių visame pasaulyje.Ir mes laivas DHL/UPS/TNT/FEDE/EMS ar kitų express pristatymas.Jūs galite susisiekti su mumis, jei turite kokių nors ypatingi reikalavimai laivybos kelią.

Paprastai, mes galime laivą iš savo užsakymą per 3 darbo dienas po to, kai gausime jūsų mokėjimą.

Mes negalime pristatyti, P O Box, ir mes negalime pristatyti be savo kontaktinį telefono numerį.Norėdami, kad telefonas ir adresas, kad jums paliko teisinga, mes jums duoti tik tada, adresą, kurį paliko Senamiescioarka.lt sistema.

Pastaba:

Rusija klientas, prašome pasirinkti, EMS laivybos metodą, kitos laivybos bendrovės negali patvirtinimo muitinės.

Brazilija klientas, prašome pranešti mums savo mokesčių numeris (CNPJ NR. ar CPF NR.), ar mes negalime apdoroti jūsų užsakymą.

Su garantija VIENERIUS METUS .Ir WINCEN tiekimo profesinę techninę paramą.

Visi elementai yra gerai supakuotas, visiškai naujos, niekada nesinaudojo, o ne restauruotas.Ir Kiekvienas daiktas yra gerai išbandyta prieš išvežti.

Rašykite mums, jei turite kokių nors techninių problemų instaliuojant ir naudojant.Paprastai, problema yra tik netinkamo ir neteisingo supratimo, kaip naudotis.WINCEN pasiūlyti vartotojams įdiegti šį punktą via profesionalus montuotojas.

Visi sandoriai yra galutiniai išskyrus atvejus, kai prekė yra su trūkumais per 7 dienas nuo gaunate prekę.Jei tai yra atveju, punktas bus pakeistas arba pinigai negrąžinami nuožiūra pardavėjas.Ir pirkėjas turi pateikti photoes ar vaizdo bei kitų įrodymų, pardavėjo, jei prekė yra su trūkumais.

Mes siūlome 14 Dienų Garantija.Jei jums nereikia ne patinka tai ar ne laimingas apie tai, dėl kokios nors priežasties, prašome siųsti jį atgal į mus iš originalios pakuotės (nenaudotos būklės), be jokių įbrėžimų ar žalos atlyginimo, ir mes grąžinsime jūsų pinigus gavus grąžinamas daiktas.Prašome atkreipti dėmesį, kad grąžinamoji išmoka už šį punktą yra taikoma 10% pakartotinio laikymo mokestis, ir pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Prašome suprasti, kad laivybos ir tvarkymo mokestis šiame aukcione nėra grąžinami.Tai nėra apyvartiniai.

Visus grąžina pirkėjas neprivalo mokėti už grąžinimas prekių, o mes mokėti už siuntimą jums pakeisti elementą.

Visi grįžta turi WINCEN leidimo.Atkreipkite dėmesį, mes negalime priimti visi grįžta, kad nebuvo įgaliotas mums.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.

Mes esame priklausomi nuo mūsų klientų pasitenkinimo, kad pavyks.Todėl jūsų atsiliepimai yra labai svarbus mums.

Jei jus tenkina prekė ir mūsų paslaugos, prašome palikti mums teigiamų atsiliepimų, ir mes bus daryti tą patį už jus.

Mums rūpi mūsų vertingų klientų ir suprasti problemų ir nusivylimų, jums gali turėti.Jei jums kyla kokių nors problemų, per laivybos procesą arba kokių nors problemų dėl prekės, Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemų, ir mes nuoširdžiai stengiamės išspręsti visas problemas už jus, kaip greitai, kaip mes galime.

Žymos: tpms padangų jutiklis, monitoriaus vertikalus, žūžm, automobilių signalizacijos, psss 2 išorės, baterija lr921, pakeisti psss jutiklis, jeep psss jutiklis pakeitimo, baterija jjrc, psss priekaba.

Charakteristikos

Žemo Slėgio Signalas Parama
Prekės Svoris 12g
Elemento Ilgio 21mm
Aukšto Slėgio Signalas Parama
Aukštos Temperatūros Aliarmas Parama
Greitai Nuotėkio Signalizacijos Parama
Rungtynės Kodas Parama
Naudoti Automobilis su RCA įvesties
Medžiagos Tipas plastinė ir metalų
Elemento Plotis 21mm
Išorės Bandymų, Sertifikavimo ce
Jutiklio Tipas Išorės Jutiklis
Prekės Pavadinimas CARBAR
Specialios Funkcijos Aukšto Slėgio Signalas
Modelio Pavadinimas TS-010
Žemos Įtampos Jutiklio Signalas Parama
Įtampa 12V
Elemento Aukštis 21mm
Elemento Tipas Signalizacijos Sistemos Ir Apsaugos

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio PSSS Išorės Jutiklis aukšto Slėgio ir Aukštos Temperatūros Greitai nuotėkio Signalizacija su keičiamo Akumuliatoriaus

Belaidžio PSSS Išorės Jutiklis aukšto Slėgio ir Aukštos Temperatūros Greitai nuotėkio Signalizacija su keičiamo Akumuliatoriaus

Belaidžio PSSS Išorės Jutiklis (Kaina yra basied dėl 1pcs PSSS Vidaus jutiklis, jei norite, kad būtų daugiau, prašome įtraukti kiekis) Savybės: 1. Vidaus vožtuvas snsor, reguliuojamas jutiklio montavimo kampas. 2. Atsparus Vandeniui 3. Jutikliai baterijų truks

Panašūs produktai: