Vector Optics "Mini" Sfinksas Red Dot Akyse Pistoletas Galiniai Mount Bazę GLOCK 17 19

Vector Optics "Mini" Sfinksas Red Dot Akyse Pistoletas Galiniai Mount Bazę GLOCK 17 19

Nauja prekė

€28.53

Apie prekę

Vector Optics " Red Dot Akyse Pistoletas Kalno Bazę GLOCK (SCRA-53)

Skirtas GLOCK su Konkrečių Mini Red Dot Akyse, Full Metal, Montavimas Poveikį, kaip Nuotraukose Parodyta(kaina be žvilgsnio) Modelis: SCRA-53 Tik įdiegti į GLOCK pistoletas Tik konkrečių mini red dot akyse, tokių kaip mūsų SCRA-10A/B Sfinksas Atstumas tarp 2x2 lenkai: 40mm (1.57 colių) ir 20mm (0.79 coliai) Ilgis: 46.1 mm (1.8 colio) Storis: 3mm (0.1 coliai) Svoris (neto): 12g (0.4 unciją) Aukštos kokybės aliuminio lydinio, iš tvirtos juodos spalvos matiniu paviršiumi skirta tikrą ugnį kalibro Su 2 varžtais ir 1 plokštė, skirta montuoti, jums reikia pašalinti savo galiniai pirmo žvilgsnio

Didmeniniams 5vnt Vector Optics " Sfinksas 1x22 Mini Micro Reflex Žalias Taškas Apimtis / Ginklas Illuminated Dot Akyse JAV$ 220.00 /daug

vienetų / daug

Vector Optics " Sfinksas 1x22 Mini Compact Reflex Žalias Taškas Akyse Mastą (Labai lengvas, su 20mm Weaver Mount Bazės LTL 55.00 /vnt.

Vector Optics " Sfinksas 1x22 Auto Ryškumo Kompaktiškas Red Dot taikymo Sritis Gydytojas 3 ŽŪM Akyse LTL 55.00 /vnt.

Vector Optics " Predator 1x28x20 Taktinis Reflex Atidaryti Red Dot Medžioklės Akyse 2,4 Colių Ilgio Gražus Supaprastinti 2014 Naują Atvykimo JAV$ 59.99 /vnt.

Vector Optics " Twilight Compact Pistoletas Žalia Lazerinis taikiklis tinka 20mm Bėgiai Glock 7pcs PAKUOTĖJE LTL 295.00 /daug

vienetų / daug

Vektoriaus Optika Sparker Pistoletas Mini Raudona Lazerio Akyse taikymo Sritis Taktinis 20mm Geležinkelių Bazės Mount Black US$ 29.00 /vnt.

Nemokamai S&H VO Pistoletas Pistoletas Picatinny Rail Mount Adapteris Bazės Smith & Wesson S&W Sigma JAV dolerių 12.00 /vnt.

Taktinis Vector Optics Matomas Spindulys 20~30mW Pistoletas Žalias Lazeris Dot Akyse su Kry P4 LED Žibintuvėlį, Fakelą Adapteris Ginklą Šviesos LTL 75.00 /vnt.

Kompanijos Politika: Siekti Klientų Pasitenkinimo

Prieš Pristatymas

Turime ilgametę patirtį, nuo tarptautinės tvarkos visame pasaulyje.Galime pristatyti užsakymą į APO Langelį.Mes bus sujungti laivybos išlaidų už įvairių daiktų pirkimą.

Prieš Pristatymas

Mes pristatyti prekę pirkėjui dviejų verslo nagrinėjimo dieną, kai mokėjimo išvalytas.Mes patikrinti užsakymu atsargiai, prieš siunčiant jums.

Mes pakuotės užsakymo na sunku su normaliu išvaizdą.Jei jums reikia papildomos prašymą pateikus pakavimo prašome mus informuoti ne pirmą kartą.

Jei įmanoma, prašome pateikti mums jūsų telefono numeris tik tam, kad savo vietos po biuro poreikius.Tuo atveju, jei nėra ir negali pasiimti elementą prie jūsų buvimo vietos laiku, post office, gali skambinti jums už priminimą (Daugiausia, laiškų vežėjas bus tik įdėti skelbimą).

P. S: Mes išlaikyti aukštą saugumo ir konfidencialumo mūsų klientams darbuotojų informacijos.

Pristatymas Režimas

Mes daugiausia naudoti EMS Express ir Sklypo Registro Paštu pristatymas.EMS Express gali būti stebimi ir savo vietos post office.Sklypo Registro Paštu galima stebėti savo vietos post office.Tiek reikia, kad jūsų parašas priimti.

Jeigu jums reikia takelio numeris, prašome siųsti e-paštu arba palikite mums žinutę, įsigyti.

Mes taip pat gali naudoti kitų express pristatymas, pvz.: UPS, DHL, "FedEx" ir TNT ir pan., o išlaidos bus didesnės.Jums turi susisiekti su mumis pirmą, jei jums reikia minėta paslauga.

Krovinio draudimas yra įtrauktos į S&H mokestis.

Pristatymas Laikotarpis

Apskritai, EMS Express trunka maždaug 3 iki 6 dienų, atsižvelgiant į skirtingą vietą JAV.Sklypo Registro Paštu trunka ilgiau nei EMS Express

Prašome susisiekti su mumis, jei jūs neturite jį reguliariai dienų.Mes pirma, patikrinti, ar ji su kelio numeris.Jei jis neveikia, mes atsiųsime kelio programą popieriaus USPS pašto tarnyba, kuri vyks keletą dienų gauti atsakymą.

Mokėjimo Būdas

Alipay yra pirmas variantas ir pirmenybė mokėjimo.Mes taip pat gali priimti mokėjimus per Pay-Pal arba Western Union arba Banko T/T Vielos Sandoris arba Kredito Kortelė (tik JAV) ir kt.

Aptarnavimas Po Pardavimo

Išskyrus žmogų, padarė klaidų, mes keičiamės su defektais naują vieną per 14 dienų po to, kai gauti mūsų produktą.Anot gildijos taisyklės klientas atsako grąžinimo, laivybos mokestis.

Visi monokliai ir daiktai turi trijų metų garantija.

Galiausiai, jūsų atsiliepimų ir pasiūlymų, yra labai svarbu mums.

Dar kartą ačiū už jūsų dėmesį.Mes nuoširdžiai tikimės, kad jums patiks mūsų gaminiai

Žymos: glock 17 2 priedai, papillon, e red dot akyse, didelis šautuvas taikymo sritis, bipod už, riflescope hakko, 4x32 šautuvas taikymo sritis, adapteris, skirtas glock 19, Glock 19, rifl taikymo sritis.

Charakteristikos

Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Numeris SCRA-53
Prekės Pavadinimas Vektoriaus Optika

Parašyti atsiliepimą

Vector Optics

Vector Optics "Mini" Sfinksas Red Dot Akyse Pistoletas Galiniai Mount Bazę GLOCK 17 19

Vector Optics Red Dot Akyse Pistoletas Kalno Bazę GLOCK (SCRA-53) Skirtas GLOCK su Konkrečių Mini Red Dot Akyse, Full Metal, Montavimas Poveikį, kaip Nuotraukose Parodyta(kaina be žvilgsnio) Modelis: SCRA-53 Tik įdiegti į GLOCK pistoletas Tik konkrečių mini red dot akyse, tokių kaip mūsų

Panašūs produktai: