Suo Yang Songaria Cynomorium Žolė Herba Seksualinės Sveikatos

Suo Yang Songaria Cynomorium Žolė Herba Seksualinės Sveikatos

Nauja prekė

€18.67

€20.52

-9%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Cynomorium taip pat pavadintas kaip eliksyras, gyvena Gobio dykuma, pagal 20 ℃ laipsnis; vieta jis auga, nebus sniego ir gauti užšaldyti.Iki šiol nėra metodas auginti.Įrašus apie Cynomorium datuojamas Čin Dinastija.Jis buvo pradėtas naudoti medicinoje, iš Han Dinastija; dėl stebuklingo poveikio, su retomis suma, senovės gydytojas vertinami labai šio garsaus lobis.

Tai unikalus, auginimo procesas

Cynomorium tai paplitimas skiriasi nuo bendro augalų, labai panašių į žmonės, ir gyvūnai.Kiekvieną gegužės ir birželio mėnesiais, Cynomorium pradeda ateiti iš žemės, ir gauna brandus iki liepos ir rugpjūčio mėn.Vyrų ir moterų dalys, šį augalą apdulkina viena su kita, kad gamina sėklos.Cynomorium sėklos yra labai mažos, pavyzdžiui, žmogaus apvaisinta kiaušiniai mikroskopu. 1000 šios sėklos svoriai tik 2 gramai.Jo galva pilna shell; taigi sėklos yra įvyniojami labai stora, nėra lengvai nukristi.Ten ateis baltos kirmėlės iš Cynomorium, kurią ekspertai vadina Cynomorium vabzdžių.Šis vabzdžių pradėti valgyti iš apačios į viršų viduje Cynomorium palaipsniui, po truputį, kol theCynomorium gauna tuščias.Tada Cynomorium formos, tuščiaviduriai viduje; ir Cynomorium sėklos patenka į skylę.Su vandens srautas viduje Cynomorium, per kanalą apie 2 milimetrų, kuris jungia Cynomorium ir Nitraria schoberi L, atgal į Nitraria schoberi L šaknys.Vabzdžių eiti su vandeniu į svetainę tinka savo gyvenimo.Tada žiema atėjo, Nitraria schoberi L nustoja augti; Cynomorium sėklos įsisavinti maistinių medžiagų ir sparčiai augti.Parazitinės dalis ateina iš kumščio didelis vienkartinės.Po žiemos veisimo, tai begans gimdyti į kitą Kovą.Ji tampa brandi, dulkinti, ir gamina sėklos dešimtys dienų.Naujos kartos augimo ciklas prasideda.

Pareigos:

1: vidurių užkietėjimas, dažnas šlapinimasis minios.

2: baltos apykaklės darbuotojų.Dėl darbo stresą, psichinę įtampą, ir elektromagnetinės spinduliuotės, todėl galvos svaigimas, nemiga, užmaršumas.Pavargę, silpnumas.

3: vairuotojas grupes, nes visą dieną pavargę, nejudamoje darbą, sukelti gimdos kaklelio skausmas, virškinimo sutrikimai, vidurių užkietėjimas, hemorojus.

4: dėl hipertenzijos, inkstų, cukriniu diabetu, širdies ir kraujagyslių ir šlapimo sistemos paslaptis pagalbiniai pacientų priežiūra.

5: nereguliarios mėnesinės, menopauzės sindromą kondicionavimo sistema.

Naudojimas:

Galite supjaustyti jį į skiltelės, arba mes galime padėti jums supjaustyti griežinėliais(prašome palikti messgae pasakyti mums, supjaustytas į gabalus), įdėti 10g vandens, virkite vandenyje apie 30 minučių, tada galite gerti suoyang arbata.Du kartus per dieną.

Žymos: sveikatos, vyrų seksualinės įrankiai, malūnėlis žolė, sveikatos apsaugos produktas, natūrali žarnyno sveikatą, piktžolių herbe, vyrų žolės, asmens lyties vyrų sveikatos, bio žolės, cleaner milteliai.

Charakteristikos

NET WT 250g/500g/1000g
Kiekis 1 Krepšys
Komponentas Cynomorium
Modelio Numeris WSE56

Parašyti atsiliepimą

Suo Yang Songaria Cynomorium Žolė Herba Seksualinės Sveikatos

Suo Yang Songaria Cynomorium Žolė Herba Seksualinės Sveikatos

Cynomorium taip pat pavadintas kaip eliksyras, gyvena Gobio dykuma, pagal 20 ℃ laipsnis; vieta jis auga, nebus sniego ir gauti užšaldyti.Iki šiol nėra metodas auginti.Įrašus apie Cynomorium datuojamas Čin Dinastija.Jis buvo pradėtas naudoti medicinoje, iš Han Dinastija; dėl stebuklingo poveikio, su

Panašūs produktai: