Unisex Patogus Patogus Šlepetės Su Nuimamu Vienintelis Universaliųjų Novatoriškas Žingsnis Snap Vyrų, Moterų Šlepetės-WT

Unisex Patogus Patogus Šlepetės Su Nuimamu Vienintelis Universaliųjų Novatoriškas Žingsnis Snap Vyrų, Moterų Šlepetės-WT

Nauja prekė

€9.43

€11.51

-18%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Unisex Patogus Patogus Šlepetės Su Nuimamu Vienintelis Universaliųjų Novatoriškas Žingsnis Snap Vyrų, Moterų Šlepetės-WT Aprašymas:

Savybės:

1. 2-in-1 Patalpų ir Lauko Avalynė: Mūsų nuimamas šlepetės lengvai prisitaikyti prie jūsų gyvenimo būdo, nesvarbu, ar esate patalpoje atsipalaiduoti ar iš namų, ir eiti, nuimamas padas leidžia šiuos batus konvertuoti iš šlepetė į sneaker akimirksniu.

2. Nuimamas Atminties Putplasčio Vidpadis: Featuring minkšta vidpadžio paramos ir komforto, ir išardomi neopreno atgal, kad leidžia jums slydimo juos įjungti ir išjungti lengvai.Spalvinga keičiamos vienintelis funkcijos lengvai nuimti jus ieškote puikus, nesvarbu, kur jūs dėvite juos!

3. Neopreno Kulno Taurė Lengvai Slip-On " Ir " Off: išimamas padas snaps ir išjungti jūsų šlepetė, bet laiko jūs paliekate ar grįžtant namo.Patvarus gumos medžiaga suteikia papildomą pagalvėle, kai esate pataikyti grindinio.Nebereikia nerimauti, ir iš nuolat kintančių batai.

4. Patogus ir Kvėpuojantis: footbed, pagamintas iš minkšta kempinė su pamušalu kvėpuojantis mikropluošto, kad šlepetė padas pagamintas iš EVA, Viršutinė, pagaminti iš 60% Vilnos/40% Poliesteris, pamušalas pagamintas iš 100% Poliesterio, visi šie galėtų sustabdyti savo kojas nuo nuolat užgulta ir nemalonus jausmas, taip pat sugeria prakaito ir sumažinti skausmą nuo savo kojos po ilgos dienos pėsčiomis.

5. Neslystantis Padas: patobulinta patvarus ir minkštas, vandeniui guminiai padai yra puikus pasirinkimas vidaus ir lauko darbams.Anti-slydimo tekstūros apačioje suteikia jums saugią ir patikimą pagrindą ir apsaugo nebraižyti grindų, padeda išvengti slydimo ir kritimo.Ir tai lengva skalauti su švaraus, sutaupyti jūsų laiką ir energiją.

6. Patogu: Jums reikia tai Unisex Šlepetės su Nuimamu Vienintelis, vakarienė patogūs, kambarinė avalynė, taip pat galite lengvai dėvėti ne už keliones į mokyklą, parduotuvę ar kitur, kur nekeisdami batai vėl ir vėl.

Skelbimas:

1. Tikrasis spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos dėl skirtingų monitorių ir šviesos poveikis.Prašome leisti nedideli nukrypimai dėl rankinis matavimas.

2. Azijos dydis yra mažesnis nei ES/JAV/UK dydis, prašome palyginti išsamiai dydžių tavo, prieš perkant.

Specifikacija:

Pavadinimas: Šlepetės su Nuimamu Vienintelis

Medžiaga: Vilna+Poliesteris+Gumos+EVA Putos

Taikoma Žmonių: Unisex

Dydis Rekomenduojama Batų Dydis Tikrasis vidpadžio ilgis

37-38 39-40 27cm

39-40 41-42 28cm

41-42 43-44 29cm

43-44 45-46 30cm

Pakuotės Turinys:

1 x Pora Double-naudoti Šlepetės su Nuimamu Vienintelis

Komplektą Sudaro:

1 pora x Šlepetės su Nuimamu Padu

Žymos: moteris vyro šlepetės, vyrai šalikas nuimamas, elegantiškos moters šlepetės, šlepetė zombie šlepetės, leder moteris šlepetės, namas šlepetės moterims, nuimamas bling lipdukas, šlepetė, namų šlepetės moterims, pon moteris šlepetės.

Charakteristikos

Sezonas Pavasario/Rudens
Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Elemento Tipas Šlepetės
Modelio Tipas Mišrios Spalvos
Padas Medžiaga EVA
Modelio Numeris -
Batviršio Medžiaga EVA
Kilmės KN(Kilmės)
Departamentas Pavadinimas Suaugusiųjų
Prekės Pavadinimas Swokii

Parašyti atsiliepimą

Unisex Patogus Patogus Šlepetės Su Nuimamu Vienintelis Universaliųjų Novatoriškas Žingsnis Snap Vyrų, Moterų Šlepetės-WT

Unisex Patogus Patogus Šlepetės Su Nuimamu Vienintelis Universaliųjų Novatoriškas Žingsnis Snap Vyrų, Moterų Šlepetės-WT

Unisex Patogus Patogus Šlepetės Su Nuimamu Vienintelis Universaliųjų Novatoriškas Žingsnis Snap Vyrų, Moterų Šlepetės-WT Aprašymas: Savybės: 1. 2-in-1 Patalpų ir Lauko Avalynė: Mūsų nuimamas šlepetės lengvai prisitaikyti prie jūsų gyvenimo būdo, nesvarbu, ar esate patalpoje

Panašūs produktai: