Photoshop Lightroom "Classic" Europa 2020", Skirtos "Windows" Pilna Versija | Lifetime Įjungimo | ️Daugiakalbių| Momentinių Pristatymo⚡

Photoshop Lightroom "Classic" Europa 2020", Skirtos "Windows" Pilna Versija | Lifetime Įjungimo | ️Daugiakalbių| Momentinių Pristatymo⚡

Nauja prekė

€11.00

€22.00

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Adobe Photoshop Lightroom "Classic" Europa 2020", Skirtos "Windows"

LIFETIME

✔️ NERIBOTAS VNT ✔️ |100% GARANTIJA

SKAITMENINIŲ PARSISIŲSTI, TIK

NE GAUTI DISKĄ !!!!!!!!!

Adobe Photoshop Lightroom "Classic" CC "europa 2020" Apžvalga

Savo nuotraukos ne visada atspindi siužetą taip, kaip jums prisiminti jį.Bet su Lightroom Klasikinis, turite visus darbalaukio redagavimo įrankius, kurių jums reikia, siekiant išryškinti geriausias savo nuotraukas.Punch iki spalvas, kad nuobodu atrodančius kadrus, energingas, pašalinti blaško objektų ir tiesinti netikslūs metimai.Plius, naujausia versija siūlo geresnių rezultatų, todėl jūs galite dirbti greičiau, nei kada nors Funkcijų, "Adobe Photoshop Lightroom" Classic CC 2020 m.

Bet kur, taisymas.

Su paprasta naudoti nuotraukų redagavimo įrankius, pvz., slankmačiai ir filtrai, Lightroom " leidžia lengvai sukurti nuotraukas, kurios atrodo tik taip, kaip norite.Ir jūs galite redaguoti savo full raiškos nuotraukas, bet dėl mobiliųjų prietaisų, į interneto, ar jūsų darbalaukio.Redaguoti viename įrenginyje yra automatiškai pritaikyti visur kitur

Protingesni organizacijos.

"Adobe" Sensei naudoja mašina mokytis atpažinti žmones ir kitą turinį į savo nuotraukas ir tada taikoma paieškos raktiniai žodžiai automatiškai.Ieškote nuotraukų apie jūsų pusbrolis ar mėgstamiausias kelionių į vandenį?Automatinis žymėjimas daro ieškoti akimirksniu, todėl jūs galite kurti albumus, remiantis bet kuris asmuo ar temą, kurią norite.

Nerimauti nemokamai saugojimo.

Pradedant nuo 1 TB su galimybių daugiau, debesų saugyklų Lightroom užtikrina, kad jūs galite pasiekti visą savo fonoteką visos raiškos nuotraukos, bet kada norite, bet kur, kur esate, bet kuriuo įrenginiu.

Lengva dalintis.

Pasidalinkite savo nuotraukomis su artimaisiais, klientų, arba dar daugiau auditorijos.Publikuoti nuotraukas tiesiai į socialinės svetainėse.Vitrina juos savo interneto svetainėje, siųsti juos tiesiai į "Adobe" Portfelis iš Lightroom ant jūsų darbalaukio.Sukurti apsvaiginimo grafika, interneto puslapius ir vaizdo istorijas minučių su "Adobe" Kibirkšties.Visa tai įtraukti į savo narystę.

Pasaulyje gyva muzika.

Gauti išimtinę prieigą prie nuotraukas ir vaizdo įrašus iš didžiausių vardų muzikos, su kūrybinių iššūkių jūsų šansas laimėti pagrindinis VIP patirtis.

Savo fotografiją.Jūsų istorija.

Gauti patarimai, kaip sukurti nuostabių nuotraukų iš pro fotografai visame pasaulyje.

Sukurti savo fotografija įgūdžius, greitai.

Mūsų fotografija planus ateiti su žingsnis po žingsnio samouczków, todėl jūs galite išmokti pagrindus, ar meistras naujausias funkcijas, neturi laiko.Nesvarbu, ar esate pradedantysis, ar profesionalas, mes turime jums taikoma.

Naujas, interaktyvias mokymo priemones, teisę į app.

Naujasis interaktyvus vadovėliai naujausia versija Lightroom mobiliųjų padėti jums įgyti naujų įgūdžių neišeinant iš app.Taigi, jūs išmoksite, kaip ir jūs.

Sinchronizuoti nustatymai ir profiliai.

Jūsų labiausiai prašoma funkcija yra čia.Dabar galite prieiti prie visų jūsų Lightroom nustatymai ir profiliai, įskaitant pagal užsakymą ir trečiųjų šalių presets — visoje staliniams kompiuteriams, mobiliesiems ir interneto.

Redaguoti nuotraukas iš bet kur.

Padaryti jūsų nuotraukos atrodo nuostabus su galingi įrankiai ant jūsų mobiliųjų prietaisų.Tiesiog bakstelėkite ir tempk pagerinti šviesos ir spalvų, taikyti filtrus, ir dar daugiau ten, kur jums yra.

Žymos: nuotrauka calenders 2021, sidabro gyvenime, pcie riser, 1 2 utp splitter, adob photoshop, "thunderbolt", išankstiniais lightroom classic, "rosetta", pen pro, photoshop.

Charakteristikos

Tipas IDE Kabeliai
Kilmės PAGAL(Kilmės)
Sertifikavimo PSE

Parašyti atsiliepimą

Photoshop Lightroom

Photoshop Lightroom "Classic" Europa 2020", Skirtos "Windows" Pilna Versija | Lifetime Įjungimo | ️Daugiakalbių| Momentinių Pristatymo⚡

Adobe Photoshop Lightroom Classic Europa 2020 , Skirtos Windows LIFETIME ✔️ NERIBOTAS VNT ✔️ |100% GARANTIJA SKAITMENINIŲ PARSISIŲSTI, TIK NE GAUTI DISKĄ !!!!!!!!! Adobe Photoshop Lightroom Classic CC europa 2020 Apžvalga Savo nuotraukos ne visada

Panašūs produktai: