Seksualus V-kaklo vakarinę Suknelę Chalatas De Soiree 2020 M. Aukštos Kokybės Pilkos spalvos Tiulis Su Appliques Vakaro Suknelės Ilga Suknelė Vestido De Festa

Seksualus V-kaklo vakarinę Suknelę Chalatas De Soiree 2020 M. Aukštos Kokybės Pilkos spalvos Tiulis Su Appliques Vakaro Suknelės Ilga Suknelė Vestido De Festa

Nauja prekė

€33.01

€57.90

-42%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

s

Pirkėjai turi skaityti prieš prekybos:

1、Jei noriu greitai, gaukite, prašome pasirinkti, UPS, DHL, EMS Fedix ar kitų greitai laivybos būdas, nemokamas pristatymas yra lėčiausias!

2、Užsakymą suknelė reikia laiko, siuvimo, po to, kad apie 18-23 dienomis gali laive ,jei negali laukti, prašome padaryti, kad ne!Pagal užsakymą pagaminti suknelė nepriimkite atšaukti ir grįžti!Standartinio dydžio suknelė reikia laiko, siūti taip pat, siūti laiko apie 15-20 dienų.

3、Jei pirkėjas turi daugiau nei vieną suknelę, prašome nusipirkti suknelės jums reikia tuo pačiu metu.Jei nenorite pirkti tuo pačiu metu, bus mažos spalvų skirtumo problemų.Jei suknelė įsigyti skirtingu metu yra įvairių spalvų problemų, pardavėjas nėra atsakingas.

4、 Konkurencinga Kaina - Daugiau kiekiais, daugiau, nuolaida.Ten bus 2-3 cm differeces,jie yra priimtinas.

5、Užsakymą suknelė nepriimkite atšaukti ir grįžti,nebent kokybės problema!

6、Tinkinti dydis turi papildomą 15-20 USD !tinkinti spalvų reikia papildomai 15 USD !

7、Atgal: pusė rankovės stilius atgal yra suvarstomi ,berankovis stilius atgal yra pusė užtrauktukas pusę backles!

Standartinio Dydžio Diagramos

Jūsų matavimai, Pavyzdžiui: Dydžio vienetas: cm arba coliais.

1.Atgal užtrauktuką arba nėrinių=______(pasirinktinai)

2.Pilna Krūtinė =__cm/inches

3.Juosmens =__cm/inches

4.Klubų =__cm/inches

5.Išorinis Kojos =__cm/inches (nuo juosmens iki grindų su savo avalynė)

6.Petys į grindų =__cm/inches

7.Kūno aukštis =__cm/inches

8.Petys į petį=__cm/inches

9.ginklų akių (armhole pavaržą )=___cm/inches

10.rankovės ilgis =____cm/inches

11.Įvykio data =__

Kaip matuoti

Spalvų Schema

Grąžinimo politika 1. Dėl bet kokios priežasties sukėlė grįžti, pirkėjai turėtų susisiekti su mumis per 2 dienas, el. paštu ir grąžinti ją per 3-15 dienų, kai gavo sklypą.Prašome pranešti mums telefonu ar pranešimas apie Senamiescioarka.lt, jei jums bus grąžinti suknelė.

2. Susisiekite su mumis, norėdami gauti "Grįžti Leidimo Forma".Prašome užpildyti visą informaciją ir laivo popieriaus kartu su grąžinama paketą.Kai jūs laivą iš suknelė,pls rašykite mums sekimo numerį,tada mes galime padėti sekti stebėjimo informaciją.

3. Prekės (- ių) turi būti grąžintas į pradinę būklę.Jei yra kokių nors požymių, dėvėti, sunkiųjų kvepalų ar dūmų prekės bus išsiųstas atgal į jus.Visos suknelės turi būti grąžinamas toje naujas, niekada dėvėti būklės su visos originalios etiketės pridedamas.

4. Kai tik gausime jūsų paketą, mes procesas bus grąžinti per 1-3 darbo dienas.Galite pasirinkti pinigus atgal, arba laikyti kredito.Jūs gausite parduotuvė kredito promo kodas visos kainos galima naudoti į kitą pirkti.Kodas galioja 12 mėnesių nuo išdavimo datos.

5. Custom-made suknelė ir Pakeista suknelė negali būti grąžinami ar grąžinami, dėl bet kokios priežasties, išskyrus Kokybės Klausimais.

6. Už nemokamas pristatymas elementus, grąžinami, mes mokestis, laivybos išlaidų už paketą, mes išsiųsti jums.

7. Grąžinamosios išmokos bus suteikta nuožiūra Bendrovės Valdymo.

Prašome atkreipti dėmesį:

Mes tikrinami kiekvieną suknelė patvirtinti tinkamą stilių, spalvą ir dydį.Mes taip pat patikrina visus duobute, siuvinėjimo, hems ir siūlės, taip pat prieš tai mes išsiuntimo suknelė.

Spalva Skiriasi: suknelės, kurios jums pamatyti, išvardytų mūsų svetainėje yra gatavų.Jie yra tos pačios spalvos kaip nuotraukose.Kartais pirkėjai gali jaustis, kad spalva nekilnojamojo suknelės yra šiek tiek skiriasi nuo nuotraukos.Tai yra todėl, kad mes fotografuokite lauke ar skirtingų KOMPIUTERIO ekrane rodomi padarytą žalą.Jei jums rūpimus su spalva, prašome susisiekti su mumis dėl daugiau informacijos prieš perkant.

Dydžio problema: nėra standartinės tarptautinės dydžio.Kiekviena parduotuvė ar prekės ženklą turi savo dydžio apibrėžimas.Taigi, don\ \ 't remtis dydžio jums paprastai turi ir pasirinkti tik dydį bazę tinkamą matavimo.Visa suknelė yra skirtos žmonėms, turintiems vidutinio ūgio ir kūno formos.Jeigu jums yra per aukšta arba per trumpas, arba keista kūno formą, prašome atidžiai pasirinkti stiliaus suknelė.Atminkite, jei jums reikia pagalbos, visada galite susisiekti su mumis el. paštu tavo matavimo įeina krūtinė, liemuo & klubo dydžių, mes esame laimingi galėdami padėti jums su savo pasiūlymą.

Žymos: vestuvių vakaro suknelės ilgio prabanga 2020 m., alavo suknelės, cami pajama rinkinys, quinceanera suknelę, wed suknelė 2020 m., afrikos dashiki maxi suknelė, suknelė, "zara", lo vakare gown, oficialų suknelė, chalatas moterims.

Charakteristikos

Mados Elementas Paprastas
Proga Oficialus Vakaras
Elemento Tipas Vakarinės Suknelės
Tikrasis Vaizdai Taip
Traukinys NĖRA
Suknelės Ilgis Grindų Ilgis
Siluetas A-LINE
Apdaila Blizgučiais
Prekės Pavadinimas LYABKA
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Talėja Natūralus
Modelio Numeris ZHB-166
Iškirpte V-Kaklo
Medžiaga Akrilo
Built-in Liemenėlė Taip
Audinio Tipas Tiulis
Rankovės Stilius Reguliariai

Parašyti atsiliepimą

Seksualus V-kaklo vakarinę Suknelę Chalatas De Soiree 2020 M. Aukštos Kokybės Pilkos spalvos Tiulis Su Appliques Vakaro Suknelės Ilga Suknelė Vestido De Festa

Seksualus V-kaklo vakarinę Suknelę Chalatas De Soiree 2020 M. Aukštos Kokybės Pilkos spalvos Tiulis Su Appliques Vakaro Suknelės Ilga Suknelė Vestido De Festa

s Pirkėjai turi skaityti prieš prekybos: 1、Jei noriu greitai, gaukite, prašome pasirinkti, UPS, DHL, EMS Fedix ar kitų greitai laivybos būdas, nemokamas pristatymas yra lėčiausias! 2、Užsakymą suknelė reikia laiko, siuvimo, po to, kad apie 18-23 dienomis gali laive ,jei negali

Panašūs produktai: