Naktį kaukė lūpų bioaqua lipcare lūpų miego kaukė 20 ml

Naktį kaukė lūpų bioaqua lipcare lūpų miego kaukė 20 ml

Nauja prekė

€3.21

Apie prekę

Bioaqua lipcare želė lūpų miego kaukė naktį kaukė lūpoms su maitinamasis poveikis.Jis minkština ir drėkina sausą odą, lūpas, išlygina ją, praturtintas vitaminais, mažina sausumo, mokesčiai su energija ir gyvybingumu.

Aktyvios sudedamosios dalys

Clenching aliejus.Ricinos aliejus minkština, maitina, drėkina, išlygina ir atjaunina odą, padidina jos elastingumą, lygumą ir elastingumą.Jis taip pat paspartina žaizdų gijimą ir microcuts, lygina reljefo epidermį, pašalina patinimą, neutralizuoja odos šveitimas ir sudirginimą.

Kandelila vaškas.Ši medžiaga yra natūralus vaškas augalinės kilmės kad maitina, minkština ir išlygina odą, pašalina odos šveitimas, trukdo susidaryti plutelė paviršiuje lūpų, apima ją ir apsaugo ją nuo neigiamų išorinių veiksnių aplinkos.

Caprile триглицерид.Tai saugus komponentas sukuria ant odos kvėpuojantis plėvelė, kuri apsaugo nuo per didelės išgarinti drėgmę ir apsaugo nuo taršos žalą, neigiamų išorinių poveikių ir ligų veiksniai.

Privalumai naudojimo

Atkūrimo.Kaukė aktyviai atkuria subtilus odos, lūpų, gydo microcracks, užpildo visus netolygus, išlygina raukšlės, grįžta odą, gražią figūrą ir užtikrinti, kad ji sklandžiai, sklandžiai ir gerai sutvarkyta.

Atkūrimo.Kaukė blokuoja mikroorganizmų, nustoja daugintis bakterijų, ramina sudirginimą, palaiko palankios mikrofloros ir gerina medžiagų apykaitą.

Minkštos tekstūros.Kaukė tankus, grietinėlė, aliejus, tekstūrą, todėl yra gerai ant lūpų, tolygiai pasiskirsto ir greitai įsigeria, nepalikdami riebaus, nelankstumą ir diskomfortą.

Išleidimo Forma

Kaukė yra pagaminta matinis jar sunkiųjų rožinės spalvos stiklo.Jis yra saugomas, plastikinės membranos ir yra uždarytas su įsukimo dangteliu.Į komplektą įeina minkštu šepetėliu, kad būtų paprasta naudoti.Produktas įdedamas į kartono dėžutę.Tūris kaukė yra 20 m.

Naudojimo būdas

Surinkite teptuku šiek tiek kaukę ir kreiptis į paviršių, lūpų, be patekti į kontūrai.Tolygiai paskirstyti produktą ir patrinti su minkšta važiuoti.Procedūrą atlikti vakare, prieš 15 minučių iki miego.Ryte nuskalaukite produktą su šiltu vandeniu.Produktas yra tinkamas naudoti kasdien.

Žymos: bioaqua kosmetikos, kūdikių veido kaukė, du kartus kaukė veidui, biaqua, bioaqua kaukė, bioaqua akių kaukė, bioaqua veido kremas, bioaqua veido, bioaqua kolageno kaukė, bioaqua rinkinys.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas bioaqua

Parašyti atsiliepimą

Naktį kaukė lūpų bioaqua lipcare lūpų miego kaukė 20 ml

Naktį kaukė lūpų bioaqua lipcare lūpų miego kaukė 20 ml

Bioaqua lipcare želė lūpų miego kaukė naktį kaukė lūpoms su maitinamasis poveikis.Jis minkština ir drėkina sausą odą, lūpas, išlygina ją, praturtintas vitaminais, mažina sausumo, mokesčiai su energija ir gyvybingumu. Aktyvios sudedamosios dalys Clenching aliejus.Ricinos aliejus

Panašūs produktai: