Belaidžio Nuotolinio Valdymo pultas Rinkinyje 24V Ragelis Sunkvežimių Jeep ATV, SUV, Gervė Įspėti Ramsey-M43

Belaidžio Nuotolinio Valdymo pultas Rinkinyje 24V Ragelis Sunkvežimių Jeep ATV, SUV, Gervė Įspėti Ramsey-M43

Nauja prekė

€11.04

€12.69

-13%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Šis belaidis, nuotolinio darbai leidžia jums valdyti jūsų gervė nuo iki 50ft be laidų ar jungiklių.Tiesiog paspauskite nuotolinio valdymo pulteliu ir jūs\'re pasiruošę dirbti jūsų gervė start, stop, arba mažinti.Vėliau sunkiųjų ilgo nuotolio modeliu Nuotolinio valdymo diapazonas iki 50ft Siųstuvas įrengta ilgai Baterija ir energijos taupymo grandinę.Vaizdo lemputė rodo, nuotolinis valdymas.Papildomų siųstuvų, galima valdyti imtuvą.Lengva įdiegti.Dirbti su bet Tuff Daiktų ar Recon Atkūrimo gervė, taip pat dauguma Perspėti, Ramsey, Superwinch, Smittybilt, Gorila, Buldogas ir daugelis kitų prekinių ženklų savęs atkūrimo gervės, 2 nuotolinio kartu (1 x rankinį nuotolinio valdymo pultą, 1 x raktas fob nuotolinio pultelio) Diapazonas: apie 50ft Nuotolinio dydis: apie 105 x 45 x 35mm Valdiklio dydis: apie 60 x 45 x 23 mm Prijungimo įtampa: 24V Maitinimas: 12V 23A Baterija ( neįtraukta ) Apima anglų Vadovą Lengvas Montavimas komplektą sudaro:: Belaidis Imtuvas x 1 Nešiojamą nuotolinio x1 Raktas fob "keychain" nuotolinio x1 anglų kalba Vartotojo Instrukcija x1

APMOKĖJIMAS: 1. "Moneybookers", "Western union", Qiwi piniginę, kreditinę kortelę ir Alipay yra acccepted per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO dėl Senamiescioarka.lt. 2. Jūs turite 5 dienas mokėti po galite pateikti užsakymą sėkmingai. 3. Jei negalite patikrinti sėkmingai, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą, jei jūs vis dar negali mokėti, Prašome siųsti elektroninį laišką į Senamiescioarka.lt prašyti pagalbos. 4. Kartais,jei jums mokėjimo pavedimu per banką, bankas gali tekti 3-5 darbo dienas patvirtinti. (pavyzdžiui,Brazilija Boleto).PRISTATYMAS: 1.Prašome įsitikinkite, kad jums pateikti teisingą pristatymo adresą ir telphone numerį! 2.Mes atsiųsime elementus per 2 - 5days kai Senamiescioarka.lt patvirtino, jūsų mokėjimą.Pastaba (prašome perskaityti prieš užsakant):

3. Nemokamas pristatymas būdu siunčiamas sekimo numerį, kuris gali tik stebėti ir prieš išvažiuojant iš Kinijos.

4. Nemokamas pristatymas laiko daugelį įprastų šalyje yra 15-45 darbo dienomis (Rusija ir Brazilija 30-60 darbo dienų). 5.Paprastai, mes atsiųsime jums Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu Arba Epacket ; Jeigu jums reikia šio užsakymo skubus, prašome pasirinkti, EMS,DHL, "Fedex", UPS ar kitų Express pristatymas būdu.Ačiū!! 6.Pristatymo laikas:.DHL, TNT express pristatymas paprastai trunka 3-7 darbo dienos(ne poilsinių ir savaitgalį).b.EMS express pristatymas trunka 5-9 darbo dienos(ne poilsinių ir savaitgalį).c.Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu paprastai trunka apie 30 50working dienų.Bet kartais tai trunka ilgiau (dėl muitinės klausimas ar kitų problemų).d.Epacket paprastai trunka apie 10 30working dienų.Bet kartais tai trunka ilgiau (dėl muitinės klausimas ar kitų problemų). 8.Visus importo mokesčius arba mokesčius, yra pirkėjo atsakomybė.GRĮŽTI,GRĄŽINIMO IR ATSILIEPIMŲ: 1. Jei yra kokių nors problemų su mūsų produktą, galite prašyti grąžinimo arba grąžinti per 7 dienas nuo gavimo elementus.Bet prašome susisiekti su mūsų klientų aptarnavimo pirmą kartą prieš jums grįžtant, ar atidarymo grąžinti pinigus, mes stengiamės jums padėti.Ačiū! 2. Visi daiktai turi būti grąžinti į savo pradinę būklę, ar mes atsisako grąžinti pinigus. 3. Pirkėjas yra atsakingas už visus mokesčius, įvyko grąžinimo procesas. 4. Jei jūs patenkinti mūsų produktais ir paslaugomis, prašome palikti savo teigiamą atsiliepimą ir 5 žvaigždučių.ir 5 žvaigždės išsamios klasifikacijos jūsų prašymą. 5. Jei nesate patenkintas mūsų porducts, pls susisiekti su mumis prieš paliekant neigiamą grįžtamąjį ryšį, ar daryti išsamios klasifikacijos.mes garantuojame 100% bus slove jokių problemų už jus.

'

Žymos: virvės gervė, jeep wrangler, accord išmetamųjų, 6rpm, valtis muzika, nuotolinio gervė namuose, 24v gervė, belaidžio gervė, galios gervė, 12v gervė.

Charakteristikos

Naudoti Elektriniai Durų
Pakuotės Svoris 0.32kg (0.71lb.)
Įrenginio Tipas Nustatyti
Pakuotės Dydis 48cm x 38cm x 28cm (18.90in x 14.96in x 11.02in)
Modelio Numeris D4719
Belaidis Ryšys RF
Prekės Pavadinimas JINSHENGDA

Parašyti atsiliepimą

Belaidžio Nuotolinio Valdymo pultas Rinkinyje 24V Ragelis Sunkvežimių Jeep ATV, SUV, Gervė Įspėti Ramsey-M43

Belaidžio Nuotolinio Valdymo pultas Rinkinyje 24V Ragelis Sunkvežimių Jeep ATV, SUV, Gervė Įspėti Ramsey-M43

Šis belaidis, nuotolinio darbai leidžia jums valdyti jūsų gervė nuo iki 50ft be laidų ar jungiklių.Tiesiog paspauskite nuotolinio valdymo pulteliu ir jūs\'re pasiruošę dirbti jūsų gervė start, stop, arba mažinti.Vėliau sunkiųjų ilgo nuotolio modeliu Nuotolinio valdymo diapazonas iki 50ft Siųstuvas

Panašūs produktai: