15m2 grindų Šildymo Kilimėlis Patalpų Namas Atšilimas 220V, 150W/M2 Su Pasirinkimą Termostatas

15m2 grindų Šildymo Kilimėlis Patalpų Namas Atšilimas 220V, 150W/M2 Su Pasirinkimą Termostatas

Nauja prekė

€201.41

€251.76

-19%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Auginant Šiuolaikinių Prabangių Grindinis Ir Undertile Šildymo Į Kiekvieną Namų Ūkio Ir Namų

Visa Techninė Parama teikiama nemokamai iš projekto pradžios iki pabaigos, ir mes padėsime su kokių nors klausimų, jūs turite užtikrinti, kad jūsų protas yra nuraminti.Atnaujinkite savo vonios kambarį ir mėgautis šilta plytelių po jūsų kojomis tiems, šalta, šalta rytais su Anlt grindų Šildymo Kilimėlis!

Anlt grindų Šildymo Kilimėlis, kuris yra 0,5 m pločio (pvz. 10sqm kilimėlis = 0,5 m x 20m linijinis ilgis) galima iškočioti ir supjaustyti gabalais, kad tilptų bet kambaryje.Didžiausia kilimėlio dydis yra 15m2. Kai kuriems 13m2 ar daugiau, jums gali užsisakyti 2 daugiau kilimėliai susitikti jums reikiamo dydžio.Pavyzdys - 16m2 reikalaujama = 2x 8m2 Kartu su motina: 1. 4mm plonas, 150w/kv.m. Išėjimas Šildymo Kilimėlis 2. Izoliacinius vamzdžius 2.5 metro 3. Montavimo instrukcija Kartu su termostatu: 1. Grindų zondas švino 2.5 metro 2. Montavimo instrukcija Mūsų šildymo kilimėlis idealiai tinka Vonios, Virtuvės, poilsio kambariai,Valgomasis Kambariai ir daugelyje kitų sričių.Mats tinka mozaika, porceliano, keramikos ir akmens plytelės, taip pat kilimų ir vinilo grindų, kaip ilgai, kaip motina, kuriai taikoma lanksti savarankiškai lygiava junginys.

Diegimo Instrukcijos

Prašome sumažinti žalą ar sutrumpinti šildymo kabelis!!!!!!Tik supjaustyti ir pasukite pluošto-stiklo akių.Prašome nekerta jutiklio laido virš šildymo kabelis arba šalto švino vielos!!!!!!Nedarykite šildymo kabeliai, kirsti ar liesti!!!!!!Visi elektros sujungimai turi būti atlikti visiškai kvalifikuotas ir sertifikuotos elektrikas!!!

Mes siūlome visiems mūsų klientams, NEMOKAMAS, GREITAS pristatymas visame pasaulyje Senamiescioarka.lt,Epacket,ir Pardavėjo Pristatymas Metodas,Mes išsiųsti prekes per vieną savaitę po gavimo jūsų užsakymą.Paprastai prekės pasieks jūsų nurodytu adresu per 30 dienų.Visos mūsų pristatymas gali būti stebimi, todėl nedvejodami užduoti vienas iš darbuotojų, kuris bus laimingi galėdami padėti.

Žymos: grindų šilumos, ksd termostatas vadovas, grindinio šildymo grindų sistema, termostatas, elektrinis grindų šildymas, skaitmenų termostatas, kilimas namuose, laido šilumos, servo grindų šildymas, augalų šildymo kabelis.

Charakteristikos

Šildytuvo maksimali temperatūra
Galia
Ilgis powe laido
Įtampa 220V
Skaičius dirigentas
Prekės Pavadinimas ANLT
Grindų Šildymo Dalis Tipas Grindų Šildymo Kabeliai
Tipas
Laido medžiaga
Mat widt
Modelio Numeris ALTFV2R-100-100/12
Naudojimas
Vardinė įtampa
Laidininko Tipas
Izoliacinės medžiagos
Medžiaga PVC+Fluoropolymer+Varis

Parašyti atsiliepimą

15m2 grindų Šildymo Kilimėlis Patalpų Namas Atšilimas 220V, 150W/M2 Su Pasirinkimą Termostatas

15m2 grindų Šildymo Kilimėlis Patalpų Namas Atšilimas 220V, 150W/M2 Su Pasirinkimą Termostatas

Auginant Šiuolaikinių Prabangių Grindinis Ir Undertile Šildymo Į Kiekvieną Namų Ūkio Ir Namų Visa Techninė Parama teikiama nemokamai iš projekto pradžios iki pabaigos, ir mes padėsime su kokių nors klausimų, jūs turite užtikrinti, kad jūsų protas yra nuraminti.Atnaujinkite savo vonios

Panašūs produktai: