GOOJPRT 304dpi Nešiojama "Bluetooth" 4.0 Šilumos Foto Spausdintuvas Belaidžio Inkless Mini Kišenėje, Spausdintuvų, skirtų "iOS", "Android" PC W/ Minkštas Cas

GOOJPRT 304dpi Nešiojama "Bluetooth" 4.0 Šilumos Foto Spausdintuvas Belaidžio Inkless Mini Kišenėje, Spausdintuvų, skirtų "iOS", "Android" PC W/ Minkštas Cas

Nauja prekė

€37.81

€63.01

-39%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Spausdinti savo geriausius prisiminimus ir jas amžinai!

Pocketprint yra kompaktiškas spausdintuvas, specialiai sukurtas siekiant galės spausdinti nuotraukas ir tekstus su jūsų telefoną naudodami "bluetooth".Geriausia dalis?

Jis naudoja terminio spausdinimo, kuris reiškia, kad nereikia jokio rašalo spausdinimo!Tai greičiau, lengviau, patogiau ir pigiau, nei bet kokios kitos formos spausdinimas!Atsisiųsti mūsų nemokamą programėlę, skirtą "Android" / " IOS " ir atspausdinti visas savo selfies ir nuotraukos tauriųjų momentus, paspaudus mygtuką!

Į 304dpi spaudinius iš nuotraukos ar pastabos aiškiau nei 203dpi egzempliorių.

Su elegantiška, paprasta, formos ir kompaktiškas dydis, kad puikiai kišenėje ar krepšyje.Integruota baterija leidžia jį nešiotis visur, sutaupyti laiko, energijos ir pinigų.

Nemokama PROGRAMĖLĖ ( Peripage )

Jūs galite gauti NEMOKAMĄ PROGRAMĖLĘ, pavadintą Peripage iš "Google Play" ir "APP store"

Tradicinis spausdintuvas užima vietos ir kainuoja kelis šimtus eurų, jau nekalbant apie brangių rašalo šerdelėmis!

PocketPrint yra aptakus ir kompaktiškas dizainas, todėl jūs galite pasiimti jį visur, ir jūs galite spausdinti savo įrašus, nuotraukas ar net etiketes, už labai prieinamą kainą.

Spausdinti savo nuotraukas iš savo telefono greitai, o taupyti pinigus!Naudoti naujas "Bluetooth" Mobiliojo Spausdintuvo, Kišenėje Spausdintuvą

Tai super spausdintuvas naudoja šiluminės energijos perdavimo (nr. rašalo reikalaujama) spausdinti viską iš savo telefono.

☑️ IMMORTALIZE SAVO GERIAUSIUS MOMENTUS – Pajusti džiaugsmą prisimindamas savo geriausiais prisiminimais spausdinimas juos tiesiogiai iš savo telefono, akimirksniu!

☑️ BŪTI LABIAU ORGANIZUOTAS – Likti kontrolės, kai jūs dirbate, ir spausdinti jūsų pastabas, organizuoti savo klases arba etiketę viską, ko norite.

☑️ PORTABLE – Patogu keliaujant!Nes spausdintuvas veikia, baterija, jums nereikia ne reikia maitinimo laido, ir jūs galite imtis Pocketprint™ bet kur ir bet kada.

☑️ RAŠALO MAŽIAU – iš Karto spausdinti nuotraukas bet kurioje vietoje.Dėl karščio technologija, dažai nėra naudojami ir jokių nereikalingų išlaidų ir yra pridėta.

☑️ PRISIJUNGTI SU "BLUETOOTH" funkcija – Jungti bet kokio tipo išmanųjį telefoną lengvai ir greitai su Pocketprint™ lovio "Bluetooth" per kelias sekundes.

Nemokama PROGRAMĖLĖ immortallze savo geriausius momentus originaliu būdu spausdinti juos sekundžių, tiesiai iš savo telefono!

Nėra rašalo, nr. juostelės ŠILUMOS tiesioginis Spausdinimas, sutaupyti šimtus eurų atnaujindama tradicinių rašalo kasetes.Palaikomų AR ORIGINALUS AR foto, tiesioginis 15 sekundžių garso ir vaizdo.

OCR Pripažinimas Gali padėti jums nustatyti, teksto, paveikslėlių ir jos spausdinti

"Android" & iOS & Kompiuterių SUDERINAMA su visais išmaniaisiais telefonais rinkoje!Nors tai yra tik 58mm pločio, ji yra lengva atlikti ir nereikia rašalo.Kitos Funkcijos Spausdinimo interneto puslapių, spausdinimo etikečių, ir tt.

Apie Knygą ( Karšto Pardavimo ) Į Peripage spausdintuvas naudoja principą terminis spausdinimas.Ji nereikalauja jokių rašalo paleisti.Tiesiog pirkti šilumos dokumentus.Pastaba: Jei jūs turite bylą arba popierius, jūs galite spustelėti žemiau nuotraukos įsigyti.

Gyvenimo Naudinga Asistentas

Taip atsiliepimus visi kilę iš mūsų gerbiami klientai!

Žymos: mini pc vga android, namų, portabl spausdintuvą, mini pc langas 10, keychain mini, dk 62mm, mini spausdintuvą, spausdintuvo, "bluetooth" spausdintuvą šilumos, uv spausdinimo.

Charakteristikos

Spausdinimo Greitis 20ppm
Maksimalus Popieriaus Dydis A6
Sertifikavimo CE
Prašymas Namų Naudojimui
Įtampa 100-240V
Medžiagos Tipas terminio popieriaus
Sąsajos Tipas "Bluetooth"
Dvipusis Spausdinimas No
Naudoti Foto Spausdintuvas
Dydis 79*79*42mm
Popieriaus Tiekimo Režimas vadovas
Dot Matrix Printer Tipas Universalus bilietų spausdintuvas
Pradžios Data 2014 m.
Vidinė Atmintis NĖRA
Spalva Spausdinimo Greitis /
Palaiko Tinklo Spausdinti Belaidžio
Svoris 1.5kg
Juoda Spausdinimo Greitis /
Modelio Numeris GZM5804A
Kilmės KN(Kilmės)
Po pardavimo Paslaugos Parduotuvė Trys Garantijos
Tipas 58mm Šilumos Bluetooth Foto Spausdintuvas
Maks. Rezoliucija 300 dpi
Prekės Pavadinimas GZQIANJI

Parašyti atsiliepimą

GOOJPRT 304dpi Nešiojama

GOOJPRT 304dpi Nešiojama "Bluetooth" 4.0 Šilumos Foto Spausdintuvas Belaidžio Inkless Mini Kišenėje, Spausdintuvų, skirtų "iOS", "Android" PC W/ Minkštas Cas

Spausdinti savo geriausius prisiminimus ir jas amžinai! Pocketprint yra kompaktiškas spausdintuvas, specialiai sukurtas siekiant galės spausdinti nuotraukas ir tekstus su jūsų telefoną naudodami bluetooth .Geriausia dalis? Jis naudoja terminio spausdinimo, kuris reiškia, kad nereikia jokio

Panašūs produktai: