Moterų Joga Rinkiniai Orui Kietos Liemenė+Antblauzdžiai Kelnės Fitness Veikia Drabužių Seksualus Sporto Top Sportinę Triko Tracksuit,ZF221

Moterų Joga Rinkiniai Orui Kietos Liemenė+Antblauzdžiai Kelnės Fitness Veikia Drabužių Seksualus Sporto Top Sportinę Triko Tracksuit,ZF221

Nauja prekė

€15.37

€27.95

-45%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Grandwish 2-Vientisas Gabalas Jogos Apranga - Aukštos Juosmens,Orui,Drėgmei Wicking,4-Way Ruožas Elastinga,Sportinės Aprangos Komplektas,Moteris

Produkto Aprašymas:

Atrodyti madinga, treniruoklių salė su šio 2-piece jogos apranga.

• Keturių-way ruožas elastinga medžiaga

Elastinga šiame jogos rinkinį rūmų mišraus audinio, padės sklandžiai, jūsų kreives ir glostantis tinka.

• Ne, permatomas audinys

Didelę audinys leidžia jaustis atsipalaidavę ir pasitikintys savimi, o jums sulenkti ir ištiesti.

• Drėgmės-wicking medžiaga

Greito džiovinimo medžiaga perneša drėgmę nuo jūsų kūno, palikti jums jausmas kietas ir ramus.

• Kvėpuojantis, pro-odos audinio

Minkšta ir kvėpuojanti medžiaga leidžia orui cirkuliuoti ir daro savo jogos kostiumas patogus dėvėti.

• Sporto liemenėlė su plačiomis petnešėlėmis

Plačiomis petnešėlėmis padėti savo sporto liemenėlė buvimo vietą, o jūs judėti.

Paveikslas-formuoti ir patogūs tinka

Šis 2-vientisas gabalas jogos apranga tiks jums patogiai, o glostantis savo kontūrus, nesvarbu, ar esate sporto salėje ar pabėgioti parke.Tarpkojo lanksti dizainas-galite drąsiai daryti giliai pritūpęs pratimai.

Perkelti su pasitikėjimu

Tai ne permatomas, besiūliai sportinę nustatyti teikia didelę paramą ir aprėptį.Su apranga tai storos, tvirtos medžiagos, galite būti tikri, su kiekvieną žingsnį jums padaryti sporto salėje.Tarpkojo gusset yra taip pat sustiprintas, kad suteikti jums papildomų garantijų.

Atkreipia drėgmės toli

Drėgmės-wicking audinio šio sporto liemenėlė ir antblauzdžiai rinkinys bus atkreipti drėgmę nuo jūsų kūno, siekiant padėti jums likti kietas ir sausas.Tai leidžia jums sutelkti visą savo dėmesį į savo treniruotės įprastas.

Patogus audinys

Jogos kostiumas pagamintas iš 90% nailono ir 10% spandex.Jos itin minkštos medžiagos yra odos draugiškas ir kvėpuojantis, išlaikant jums patogiai per savo treniruotės.Tarpkojo gusset aukšto juosmens antblauzdžiai taip pat yra pralaidus, leidžia jūsų odai kvėpuoti.

Paminkštintas liemenėlė su dideliu parama

Jūsų naujas sporto liemenėlė ir antblauzdžiai rinkinys siūlo nemažą paramą.Kamšalu liemenėlė platus petnešėlėmis suteikia daugiau kontrolės.Nesvarbu, ar esate darbo sporto salėje ar ilsėdamiesi namuose, liemenėlė liks vietoje.Plius, laidas-free " funkcija ir nuimamas puodeliai suteikti papildomą komfortą.

Patogus didelis juostos

Tai aukštos juosmens, antblauzdžiai ir atitikimo sporto liemenėlė sklandžiai jūsų kreivių.Didelis juostos guli, suteikiant jums vidutinio pilvą kontrolės.Elastiniai antblauzdžiai bus suspėti su jūsų aktyvų gyvenimo būdą, kaip jums ruožas, lenkimo ir judėti.

Keli stiliaus funkcijos

Tai be raukšlių sportinės aprangos komplektas tinka jūsų aktyvų gyvenimo būdą ištisus metus, ir tinka joga, bėgimas, sporto salės, dviračių ir pan.Pora su kitais komplektus į savo garderobą, tokių kaip tunikas ir sukneles.

Apie Produktą

Medžiaga

90% nailono ir 10% spandex, patvari, be raukšlių, kvėpuojantis, greitai džiūstantys, ne-žr.-per keturis-way ruožas, pro-odos, elastinga

Pakuotės Turinys

1 liemenėlė ir 1 pora jogos kelnės

Tinkamas visiems metų laikams

DYDIS ĮŽANGA

Dydis

Top Ilgis

Krūtinė

Hem

Kelnių Ilgis

Juosmens

Hip

S

30 cm

( 11.8 colių)

64~90 cm

( 25.2~35.4 colių)

56 cm

( 22 colių)

83 cm

( 32.7 colių)

56~80 cm

( 22~31.5 colio)

70~90 cm

( 27.6~35.4 colių)

M

31 cm

( 12.2 colių)

68~95 cm

( 26.8~37.4 colių)

60 cm

( 23.6 col.)

86 cm

( 33.9 colių)

61~85 cm

( 24~33.5 colių)

75~95 cm

( 29.5~37.4 colių)

L

32 cm

( 12.6 colių)

72~100 cm

( 28.3~39.4 colių)

64 cm

( 25.2 colių)

89 cm

( 35 colių)

66~90 cm

( 26~35.4 colių)

80~100 cm

( 31.5~39.4 colių)

Pastabos

1. Prašome palyginti savo dydžio su mūsų klijavimas lentelėje prieš perkant.

2. Prekės spalvos gali šiek tiek skirtis, kaip spalvų rodomas atskirų kompiuterių monitoriai gali skirtis nuo faktinio produkto.

3. Kadangi prekės yra išmatuotas rankiniu būdu, prašome leisti 1–2cm paklaida produkto dydį.

Daugiau spalvų, daugiau įdomus

Jūsų naujas 2-dalių naudotis drabužių rinkinys tiks gerai ir atrodo nuostabi.Su keliais patraukli ir universalus spalvų rinktis, kodėl sustoti tik vieną?Pridėti keletą naujų atspalvių, kad jūsų treniruotės spinta ir visada atrodyti madinga, treniruoklių salė.

Duk

Klausimas 1

Ar yra sekimo numerį mano prekę?

Atsakyti

Taip, kiekvienas užsakymas yra pristatomas su jo individualaus sekimo numerį.Jūs galite sekti savo sklypo apie šią svetainę, naudodami savo sekimo numerį: www.17track.net/en. (Atkreipkite dėmesį, kad norėdami atidaryti nuorodą, jums gali tekti nukopijuokite ir įklijuokite jį į savo naršyklę.)

Klausimas 2

Produktas tas pats, kaip nuotraukose?

Atsakyti

Taip, visi vaizdai sudaro konkrečiam produktui.

3 klausimas

Kurio dydis tiks man?

Atsakyti

Mes rekomenduojame, kad jums pažvelgti į mūsų dydžio diagramos šiame puslapyje, padės jums nuspręsti, kurios dydis jums tinka.Jei nė vienas iš klijavimas informacija atitinka jūsų dydį, prašome susisiekti su mumis, mums jūsų ūgis, svoris, krūtinės, liemens ir klubų matavimai, ir mes padarysime viską, kad padėti jums gauti teisę dydžio jogos apranga.

Žymos: pasėlių viršų ir nustatyti jogger, gimnastikos rinkinys, rinkinys moterims, į viršų, mėlyna gimnastikos rinkinys, jogos kilimėlis, gimnastikos rinkinys moterims, tracksuit moterims, sporto drabužiai moterims, joga, boho fitneso rinkinys.

Charakteristikos

Pritaikymas Tinka tikrosios dydžio, imtis savo įprastinį dydį
Jogos drabužių sportinis kostiumas moterims
Modelio Tipas Kietas
sportas, moterys sporto drabužiai moterims
Punktas Moterų Joga Rinkiniai
sportas rinkinys moterims Moterų sportwear
Rankovės Ilgis(cm) Rankovių
Prašymas Veikia; Sporto ir Pramogų; Sporto ir Kūno Pastato
sporto kostiumus moterims treniruotės
Tinkamas Dydis Pavasaris, Ruduo; Vasaros
Sportas Tipas Joga
Lytis MOTERIS
Prekės Pavadinimas Grandwish
Kilmės KN(Kilmės)
Funkcija Quick Dry
Medžiaga Medvilnės

Parašyti atsiliepimą

Moterų Joga Rinkiniai Orui Kietos Liemenė+Antblauzdžiai Kelnės Fitness Veikia Drabužių Seksualus Sporto Top Sportinę Triko Tracksuit,ZF221

Moterų Joga Rinkiniai Orui Kietos Liemenė+Antblauzdžiai Kelnės Fitness Veikia Drabužių Seksualus Sporto Top Sportinę Triko Tracksuit,ZF221

Grandwish 2-Vientisas Gabalas Jogos Apranga - Aukštos Juosmens,Orui,Drėgmei Wicking,4-Way Ruožas Elastinga,Sportinės Aprangos Komplektas,Moteris Produkto Aprašymas: Atrodyti madinga, treniruoklių salė su šio 2-piece jogos apranga. • Keturių-way ruožas elastinga medžiaga Elastinga

Panašūs produktai: