LANDL Vyras Rankinio Didžiosios Skusti Skustuvu Skustuvas 1pc Rankena, 1pc X6 Peiliukai

LANDL Vyras Rankinio Didžiosios Skusti Skustuvu Skustuvas 1pc Rankena, 1pc X6 Peiliukai

Nauja prekė

€4.86

€5.40

-10%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Į 6X Skutimosi Rinkinys yra aukščiausios kokybės skutimosi rinkinys, skirtas pristatyti sklandžiausiai ir labiausiai įrašyti nemokamai skustis.Mūsų skutimosi peiliukai yra kruopščiai suprojektuoti ir pagaminti Vokietijoje ekspertų, turinčių daugiau nei 140 metų patirtį, siekiant užtikrinti, kad jie yra aštrūs, saugus ir ilgalaikis.Skustuvo rankena yra svertinis Zinic Lydinio rankenos su guma rankena suteikia jums maksimalų kontroliuoti savo skustis.Pagrindinių funkcijų mūsų skustuvų rinkinį: 6 aštrių Amerikiečių pagaminti peiliukai už arti, traškus ir sklandžiai skutimosi patirtis +1 žoliapjovės peilis lengvai optikos Aloe Vera & Vitamino E, praturtintas tepamosios juostelės saugiai ir sklandžiai skutimosi Gumines apsaugas, žemiau menčių, pakelkite plaukus prieš kiekvieną insulto Anti-Užkimšti dizainas, greitas ir paprastas skalauti du kartus padengtas ašmenų briauna a nick-nemokamai skustis be dirginimo Dermatologiškai Patikrintas geležtės ir idealiai tinka jautriai odai Premium svertinis ergonomiškai suprojektuoti, Cinko Lydinys, skustuvo rankenėlės su chromo danga Papildomų guma rankena maksimali kontrolė

Į 6X Skutimosi Rinkinys yra sukurta siekiant suteikti jums labiausiai premium skutimosi patirtį.

ĮPAKAVIMAS: 1HANDLE + 1 PEILIS

Pastaba Dėl šviesos ir ekrane skirtumas, prekės spalva gali šiek tiek skirtis nuo nuotraukos.Prašome suprasti.Įsitikinkite, kad jūs don ' t mind prieš pateikdami užsakymą.

Prašome Atkreipti Dėmesį, 1.Jei užsakymo suma pagal $7.00,prekės bus nemokamas pristatymas Kinija Po Eilinio Mažas Pakelis Plius,E. T., apie 15-60days. 2.Jei jūsų užsakymo suma daugiau nei $7.00 , prekės bus nemokamas pristatymas Kinija Paštu Registruotu Oro Paštu.E.T.Apie 15-45days 3.Jei jūsų užsakymo suma daugiau nei $99.00, prekės bus nemokamai laivybos pardavėjo aiškiai.E.T.Apie 7-15days. 4.Jei norite, kad kiti vežimo būdus, nemokamai,prašome palikti pranešimą mumis, mes caculate mokestis pagal jūsų užsakymus.

Žymos: klasikinis skustuvas, medžiaga vyrai, vyrai skustis, vyrų megztinis, skustuvo ašmenimis, skustuvas, skutimosi, razor, haward skustuvas, razor yaqi, metalo skustuvas.

Charakteristikos

Prekės Pavadinimas LANDL
Naudoti Veidas
Dydis 10.8cm x5cm x 1.3cm
Funkcija 6 Peiliukai
Lytis Vyras
Katalogas Skusti skustuvu
Catalog2 razor
Modelio Numeris L-RB006
Elemento Tipas razor
Medžiaga cinko Lydinys

Parašyti atsiliepimą

LANDL Vyras Rankinio Didžiosios Skusti Skustuvu Skustuvas 1pc Rankena, 1pc X6 Peiliukai

LANDL Vyras Rankinio Didžiosios Skusti Skustuvu Skustuvas 1pc Rankena, 1pc X6 Peiliukai

Į 6X Skutimosi Rinkinys yra aukščiausios kokybės skutimosi rinkinys, skirtas pristatyti sklandžiausiai ir labiausiai įrašyti nemokamai skustis.Mūsų skutimosi peiliukai yra kruopščiai suprojektuoti ir pagaminti Vokietijoje ekspertų, turinčių daugiau nei 140 metų patirtį, siekiant užtikrinti, kad

Panašūs produktai: