Misol SmartHub WiFi Sąsajos su temperatūros, drėgnumo ir Slėgio GW1000

Misol SmartHub WiFi Sąsajos su temperatūros, drėgnumo ir Slėgio GW1000

Nauja prekė

€18.10

€21.81

-17%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pagrindinės Funkcijos: 1. Priemonės vietos temperatūros, drėgmės ir slėgio jutiklis yra sujungtas zondas. 2. Leidžia jums stebėti aplinkos ar atmosfera duomenis su nemokama WS Peržiūrėti Mobiliųjų aplikacijų sujungti su neprivaloma jutikliai(parduodama atskirai): multi-kanalo temperatūros ir drėgmės, lietaus, vėjo, dirvožemio drėgmės, KD2.5 ir t.t. 3. Srautų duomenų jūsų vietos WLAN tinklo arba Interneto oras paslaugas. 4. Palaiko nusiųsti į oro žeme, weathercloud ir WOW(pastaba:multi-kanalo temperatūros ir drėgmės jutikliai, KD2.5 jutiklis ir Dirvožemio drėgmės jutiklio duomenys nėra patalpinta dėl aukščiau minėtų serverių, tačiau jie gali būti žiūrima per WS Peržiūrėti PROGRAMĄ, kai jie tą patį WLAN tinklo) 5. Maža ir kompaktiška konstrukcija. 6. Powered by USB jungtis. 7. Tikslūs: Šveicarijos-pagaminti jutikliai komponentas suteikia patikimi, tikslūs matavimai Specifikacija: 1.Bazinė Stotis Dydis: 12x35x62mm 2.Dažnis: 433Mhz 3.Temperatūros diapazonas: -10°C – 60°C (14°F - 140°F) 4.Temperatūros rezoliucija:0.1°C, arba 0,1°F 5. Temperatūros tikslumas: ± 1°C 6. Drėgmės diapazonas: 10% ~ 99% 7.Drėgmė skiriamoji geba: 1% 8.Drėgmės tikslumas: ± 5% 9.Barometrinio slėgio diapazonas: 300 – 1,100 hPa (8.85 – 32.5 inHg) 10.Atmosferos slėgis tikslumas: ± 5 hPa 11.Atmosferos slėgis rezoliucija : 0.1 hPa (0.01 inHg) Galia : DC 5V (pastaba: nėra maitinimo adapteris pakuotėje)

Mokėjimo · Prašome sumokėti per 3 dienas po aukciono. · Prašome susisiekti su mumis dėl jūsų mokėjimo, jei turite kokių nors problemų.Pristatymo informacija · Jūsų prekės bus išsiųstos per 48 valandas darbo dienas, jei mokėjimo pavedimas ištrinamas prieš 8 VAL PST kasdien (išskyrus šeštadienį, sekmadienį ir Švenčių dienas).Jei yra išimtis, mes jus informuosime. · Pirkėjas, kaip importuotojui, yra atsakingas už mokėjimo muitinio įforminimo išlaidas ar susijusių MOKESČIŲ.Pardavimo sąlygos · Teigiami Atsiliepimai yra mūsų gyvenimas.Prieš išvykdami į neutralų ar neigiamą atsiliepimą, susisiekite su mumis pirmieji gauti geresnį sprendimą.Mums rūpi mūsų vertingų klientų.Taigi, jei turite kokių nors problemų, prašome susisiekti su mumis iš karto.Prašome suteikti mums galimybę išspręsti problemą.Mes suprantame, rūpesčių ir nusivylimų, jums gali turėti, bei stengiamės, kad išspręstumėte problemas.Paliekant neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys problemų išspręsti negali.Apie mus · Sveiki atvykę į mūsų parduotuvę.Mes specializuojamės į Energijos Taupymo elektronika: Saulės vandens šildytuvas ir valdikliai, siurblinėms, saulės įkrovimo valdiklis, keitiklis, SAULĖS Žibintai ir t. t.., Prašome aplankyti mus dažnai.Mums yra malonu su jumis dirbti!Susisiekite su mumis, · Visos komunikacijos yra tvarkomi per elektroninius laiškus ir ALI pranešimą.Mes stengiamės atsakyti į visus laiškus kaip įmanoma greičiau.

Žymos: co2 jutiklis, termostatas, amg8833 ir šiluminė kamera, thermomet, anglies variklis, salė, mi termometras su drėgmėmačiu, oro kokybės stebėti, misol oras stotis, inkubator valdytojas.

Charakteristikos

Maks. Matavimo Temperatūra 50°C - 69°C
Ekrano Dydis 1.9 Cm & Pagal
Ekrano Tipas Skaitmeninis
Teorija Temperatūros Jutiklis
Kabelio Ilgis 1M
Prekės Pavadinimas MI·SOL
Modelio Numeris GW1K
Stilius Nuolatinis Stotis
Naudojimas Namų ūkio

Parašyti atsiliepimą

Misol SmartHub WiFi Sąsajos su temperatūros, drėgnumo ir Slėgio GW1000

Misol SmartHub WiFi Sąsajos su temperatūros, drėgnumo ir Slėgio GW1000

Pagrindinės Funkcijos: 1. Priemonės vietos temperatūros, drėgmės ir slėgio jutiklis yra sujungtas zondas. 2. Leidžia jums stebėti aplinkos ar atmosfera duomenis su nemokama WS Peržiūrėti Mobiliųjų aplikacijų sujungti su neprivaloma jutikliai(parduodama atskirai): multi-kanalo temperatūros ir drėgmės,

Panašūs produktai: