Mados 1000ml Vaisių Lašinant Infuser Vandens Butelis BPA Free Plastiko Sporto Detox Sveikatos Braškių Pieno, Vandens Butelių

Mados 1000ml Vaisių Lašinant Infuser Vandens Butelis BPA Free Plastiko Sporto Detox Sveikatos Braškių Pieno, Vandens Butelių

Nauja prekė

€8.39

€16.78

-50%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas:

1000ml / 1Litre 100% BPA Free Tritan Infuser vandens butelį.

Su ekipuote, ant abiejų šonų ir patvarus, integruota rankena.

Didelis infuser krepšelį puikus įpilti vandens.Lengva Valyti.

Apversti dangčio užrakto mygtuką atleiskite ir saugos užraktą, kad būtų išvengta nepageidaujamų nuotėkio arba išsiliejimo.

Tinka dauguma transporto priemonių puodelių laikikliai.Idealiai tinka treniruoklių salė, jogos namų, biuro, mokyklos ir kelionės.

Savybės

【Puikus Dydžio】1000 ml talpos yra pakankamai didelis, kad tilptų savo dienos drėgmės poreikius.Galite išsaugoti pieno,kavos ir viską, ką nori.Pilnametražis infuser strypas užtikrina, kad jūsų vanduo yra suleidžiama labai paskutinio lašo, suteikti geriausias skonio įmanoma.

【100% BPA FREE】Šio sporto vaisių infuser vandens butelis toksino-nemokamai sudužti atsparus ir smūgiams atsparaus Tritan copolyester užtikrinti saugumą ir ilgaamžiškumą.Ne daugiau nerimauti kenksmingų cheminių medžiagų, tokių kaip BPA įtakos jūsų sveikatai, kurių yra daug vandens butelių.

【Nr. Ištekėjimo】tvirtas sandarinimo žiedas yra skirta nepralaidžiose patirtis.Galite būti tikri, kad ši sporto, vandens butelis nebus sukelti nuotėkio, o jūs įdėti jį į kuprinę ar krepšį.Mažas metalo latching linijos virš vieno spustelėjimo mygtukas apsaugo dangčio gerai vieta, siekiant užtikrinti, kad dangtelis ne pop.

【Smart & Stilingas Dizainas】Specialios įrengtas piršto tvirtinasi ant abiejų pusių patogiau ir saugiam tvarkymui.Šis Sporto Butelis yra puiki treniruoklių Salė, Jogos, Bėgikai, Sportininkai, MMA, Crossfit, Kelionės, Žygiai, Dviračių sportas, Tenisas, Kempingas ar Biure!

【Lengva Valyti taupome Jūsų Laiką 】Kaip butelis yra visiškai disassembles, galite imti infuser lazdele ir naudoti putų šepetys lengvai ir visiškai valymas.

Paketą, Įskaitant

1 x Infuser vandens butelis

Žymos: mėlyna vaisių infuser vandens butelis, aišku, gyvūnui, vandens butelis, vandens šalto vandens butelių, vaisių infuzuoti butelis, gėlių bpa free butelis, nuotėkio įrodymas bžūp vandens butelis, harajuku parko, motinos pienas, raagi vandens butelių, botl.

Charakteristikos

Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Vanduo Teka Metodas Tiesioginių Gerti
Modelio Numeris GRG0051
Pavadinimas 1000 ml vandens sporto čempionatas
Raktinis žodis plastikinis vandens butelis
Funkcija Sveikatos bakas
Medžiaga Plastikiniai
Taikoma Žmonių Suaugusieji
Butelis Burną Mados virdulys
Produkto žodžių sportas butelis
Tipas Mados virdulys
Plastiko Tipas Melamino
Produkto pavadinimas Vaisių purkštuko vandens butelis
Produkto Savybės Aukštos Kokybės 1000ml Vaisių Lašinant Infuser Vandens Butelis
Elemento Tipas 1000ml Vaisių Lašinant Infuser Vandens Butelis
Šilumos Izoliacines Charakteristikas NĖRA
Drop laivyba Parama
Verdančio Vandens Netaikoma
Antikorozinė Danga Įrengtas
Stilius Sportas
Lauko Veikla KELIONĖ
Sertifikavimo CIQ
Raktinis Žodis Naujas 1000ml Vaisių Lašinant Infuser Vandens Butelis
Formos Su Dangteliu

Parašyti atsiliepimą

Mados 1000ml Vaisių Lašinant Infuser Vandens Butelis BPA Free Plastiko Sporto Detox Sveikatos Braškių Pieno, Vandens Butelių

Mados 1000ml Vaisių Lašinant Infuser Vandens Butelis BPA Free Plastiko Sporto Detox Sveikatos Braškių Pieno, Vandens Butelių

Aprašymas: 1000ml / 1Litre 100% BPA Free Tritan Infuser vandens butelį. Su ekipuote, ant abiejų šonų ir patvarus, integruota rankena. Didelis infuser krepšelį puikus įpilti vandens.Lengva Valyti. Apversti dangčio užrakto mygtuką atleiskite ir saugos užraktą, kad būtų

Panašūs produktai: