Pieno Putų Elektros Foamer Kavos Putos, Montažinės Pieno Kokteilis Maišytuvas Baterija Pieno Putų Ąsotis Taurė

Pieno Putų Elektros Foamer Kavos Putos, Montažinės Pieno Kokteilis Maišytuvas Baterija Pieno Putų Ąsotis Taurė

Nauja prekė

€9.77

€12.85

-23%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Greitai Šis Kreminės putos montažinės kavos su dvigubo pavasarį gali padaryti putotas pieno 20 sekundžių arba mažiau.Tobula pieno putų mašina kava, Latte, cappuccino kavos, karšto šokolado, kavos,migdolų pieno .Ji gerai veiks su tiek karšto ir šalto skysčių.

Nešiojamų Kelionės Mūsų kavos putų lazdelė maišytuvas yra įrengta dviguba šluotelė galva, daugiau galingas ir efektyvus, patenkinti skirtingus poreikius.mūsų atnaujintą pieno, mes rekomenduojame naudoti rankinius 2* 1,5 V AA baterijos .lengvai atlikti šį pieno putų baterijomis, bet kur.

Už prieinamą Kainą Geriausias kavos foamer yra ne tik pigūs, bet taip pat gana efektyvi.Karšto, Šilto arba Šalto Pieno: Atsigaivinti šalto, šilto pieno, kad cappuccinos, lattes, espresso ir daugiau.

Plauti indaplovėje ir Lengva Naudoti Puikus kapučino virimo aparatas!Paspauskite mygtuką kelias sekundes, tada jūs galite mėgautis savo kavos kreminė.Įdėkite pieno putų šluotele, karšto vandens ir paspauskite mygtuką apačioje.Tai pakankamai švarūs.Stiklo ąsotis yra plauti indaplovėje ir lengva valyti .

Mikrobangų saugus, Šis Stiklinės pieno putų ąsotis šio pieno foamer kavos yra didelis Talpos ąsotis -450ml/15 oz Karščiui atsparūs borosilikatinio stiklo pieno putų puodelis su Didžiausia užpildyti linija.ir Mikrobangų krosnelė-saugus šiltas putų pieno.tiesiog įdėti stiklo taros mikrobangų 20 sekundžių.

Karšto, Šilto arba Šalto Pieno: Atsigaivinti šalto, šilto pieno, kad cappuccinos, lattes, pieno putų espresso ir daugiau.Iš lattes į cappuccinos, pieno putų elektros nešiojamą atneša kavos į savo tobulumą.Tai yra geriausias kavos putų

Apimtis pieno puta bus maždaug dvigubai.Leisti puta sėdėti už minutę ir sutankinti iki.

Pieno putų ąsotis pagamintas iš patvarių, karščiui atsparūs borosilikatinio stiklo.Tai stiklinės pieno putų yra lengva valyti .

Prašome įdėti pavasario pagrindinė šios kavos šluotelė giliai pieno, o putų išvengti purslų.Rūpintis pieno putų stiklo ąsotis .Nuo šio pieno putų yra su baterijomis , prašome parengti AA baterijas pakeisti.

Spalva: juoda + skaidri

Variklio greitis: 19000 APS / min

Medžiagos: stiklas+ ABS

Maitinimas: 2 AA baterijos (neįtraukta)

Šio pieno putų ir ąsotis, gali iškart putos putos karštų ir šaltų gėrimų .Puikus kavos putų

Talpa (15 oz./450 ml.)

Paketas apima

1*Pieno putų

Tik pirmiau paketo turinį, kiti produktai nėra įtraukti.

Pastaba: Šviesa, fotografavimo ir įvairių ekranuose gali sukelti spalvos objektą, vaizdas šiek tiek skiriasi nuo nekilnojamojo dalykas.Matavimo leidžiama paklaida yra +/- 1-3cm.

Žymos: joyoung soymilk maker, kapučino pieno, putų, burbulas putos, montažinės, pieno putų ąsotis meno, kavos parduotuvė, mocha kavos virimo aparatas, kavos putos, montažinės, maker soymilk, electr pieno putų.

Charakteristikos

Įtampa (V) 220-240V
Sukimosi Greitis(RPM) 1130
Prekės Pavadinimas FGHGF
Kilmės KN(Kilmės)
Maitinimo Tipas Įkrovimo/Elektriniai Tiek Darbo
Stilius Nuolatinis
Modelio Numeris Pieno Putų
Galia (W) <750W
Sertifikavimo NĖRA

Parašyti atsiliepimą

Pieno Putų Elektros Foamer Kavos Putos, Montažinės Pieno Kokteilis Maišytuvas Baterija Pieno Putų Ąsotis Taurė

Pieno Putų Elektros Foamer Kavos Putos, Montažinės Pieno Kokteilis Maišytuvas Baterija Pieno Putų Ąsotis Taurė

Greitai Šis Kreminės putos montažinės kavos su dvigubo pavasarį gali padaryti putotas pieno 20 sekundžių arba mažiau.Tobula pieno putų mašina kava, Latte, cappuccino kavos, karšto šokolado, kavos,migdolų pieno .Ji gerai veiks su tiek karšto ir šalto skysčių. Nešiojamų Kelionės Mūsų

Panašūs produktai: