Paprasta Moteris " Messenger Maišeliai Dizainerio Rankinės Nekilnojamojo Odos Pečių Maišą Moterų Crossbody Ponios Totalizator Krepšiai

Paprasta Moteris " Messenger Maišeliai Dizainerio Rankinės Nekilnojamojo Odos Pečių Maišą Moterų Crossbody Ponios Totalizator Krepšiai

Nauja prekė

€35.10

€74.68

-52%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

GAUTI 3 MAIŠELIAI 1 - Iš crossbody maišelį pečių maišą su sankabos krepšys,tiesiog nuimkite diržo, nėra būtinybės pakeisti piniginės.1 krepšys,3 atrodo.

KAMBARYS SU 2 KIŠENĖS - rankinėje yra 25*10*17cm-pakankamai didelis, kad turėti viską, ko norite, mažas ir stilingas.Išorinė kišenė yra idealus dydis už jūsų mobilųjį telefoną, ir didelis užtrauktuku kišenė suteikia saugumą jūsų piniginę, kreditinę kortelę ir kitos vertybės.

LENGVA IŠLAIKYTI ŠVARŲ - rankinėje yra pagamintas iš aukštos kokybės pirma-karvės odos sluoksnis, todėl visada atrodo visiškai nauja.Jei jūs išsiliejimas kažką apie jį, nušluostykite drėgnu audiniu.Ji labai tinka kasdieniam naudojimui ir kelionėms, ir visada atrodo gražiai.

STILINGAS & FUNKCINIAI - Crossbody maišeliai yra labai madingam dabar.Jie yra ne tik įdomus, jaunas, bet taip pat madinga-jie saugo savo rankas nemokamai.Nesvarbu, ką jūs darote, jūs žinote, kad jūsų daiktai yra saugūs ir pasiekiami.

ATITIKTŲ JŪSŲ STILIŲ - Su tiek daug populiarių spalvų, naudojamų mados šiais metais, jums reikės kelių odos rankinės šį sezoną.Juoda galite never go wrong, purvo pilka spalva yra labai karšta dabar.Taip pat yra žalia ir ruda.Jei negalite nuspręsti, galite gauti visa tai už tokią kainą!

Žymos: spalvinga natūralios odos krepšiai moterims, nekilnojamojo odos sportinius moterims, nekilnojamojo odos ponios krepšiai metalo, nekilnojamojo odos apvalus krepšys moterims, moterų genuin odiniai krepšiai, nekilnojamojo veršiuko odos krepšiai moterims, nekilnojamojo odos krepšiai moterims boston, žinučių nekilnojamojo odos moterims, natūralios odos krepšiai moterims nekilnojamojo odos darbai, didelis maišas nekilnojamojo odos moterims.

Charakteristikos

Stilius Mados
Modelio Numeris 125
Uždaryti Tipas užtrauktukas
Natūralios Odos Tipas Karvės Oda
Rankinės Tipas Pečių Krepšiai
Proga Universalus
Pamušalas Poliesteris
Apdaila Grandinės
Rankenų/Dirželiai Vieną
Kietumas MINKŠTAS
Išorinis Dumblo Kišenėje
Rūšių maišelius Peties & Crossbody Krepšiai
Prekės Pavadinimas JINMANXUE
Interjeras Interjero Skyrelio
Pagrindinė Medžiaga Natūralios Odos
Lytis MOTERIS
Kilmės KN(Kilmės)
Modelio Tipas Kietas
Formos Kuprinės

Parašyti atsiliepimą

Paprasta Moteris

Paprasta Moteris " Messenger Maišeliai Dizainerio Rankinės Nekilnojamojo Odos Pečių Maišą Moterų Crossbody Ponios Totalizator Krepšiai

GAUTI 3 MAIŠELIAI 1 - Iš crossbody maišelį pečių maišą su sankabos krepšys,tiesiog nuimkite diržo, nėra būtinybės pakeisti piniginės.1 krepšys,3 atrodo. KAMBARYS SU 2 KIŠENĖS - rankinėje yra 25*10*17cm-pakankamai didelis, kad turėti viską, ko norite, mažas ir stilingas.Išorinė kišenė

Panašūs produktai: