ET Telefono Objektyvą Atveju Plataus Kampo vaizdo Kameros Objektyvas "Fisheye" Artinimo Makro Lęšiai, skirti "iPhone" XR XS Max X 7 8 Plius Telefono Galinį Dangtelį Len

ET Telefono Objektyvą Atveju Plataus Kampo vaizdo Kameros Objektyvas "Fisheye" Artinimo Makro Lęšiai, skirti "iPhone" XR XS Max X 7 8 Plius Telefono Galinį Dangtelį Len

Nauja prekė

€15.09

€30.17

-49%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

IPhone 7p/8p:

Kaip naujas, skirtos telefono objektyvą, kad patobulinta atsižvelgiant į pirmojo leidimo, Ponia laimėti 6 1 Daugiafunkcinis Telefonas Lęšis iPhone 7/8 Plius surenka fisheye, platus kampas, teleskopas ir makro objektyvo, kuris gali atnešti naują supratimą apie telefono objektyvą jums.Kartu su patogus perjungimo režimas, išorinio apsauginio apvalkalo, lengvas ir nešiojamų funkciją, Ponia laimėti 6 1 Daugiafunkcinis Telefonas Lęšis iPhone 7/8 Plius bus jums ištirti puikus ir fantastinis pasaulis.

Specifikacijos

Taikytinos modeliai: iphone 7/8 plius

Objektyvo konstrukcija: Fisheye, platus kampas, teleskopas, makro objektyvas

Fisheye Objektyvas: 160 laipsnių žiūrėjimo kampas užtikrina, trimatis fotografavimas

Plataus kampo objektyvas: 0.65 x super plataus kampo objektyvas leidžia jums šaudyti įvairių scenų, pavyzdžiui, daugiau žmonių, pastatų ir peizažai

Teleskopo Objektyvas: 3x teleskopo objektyvas leidžia į sceną

Makro Objektyvas: Laikyti 10-15 mm atstumu šaudyti su 10X-20X zoom

Spalva: Juoda

Svoris: 124g

Savybės

• 1.6 objektyvas atsitiktinis pasirinkimas

• Patogus perjungimo režimas

• Gali būti naudojamas kaip mobiliojo telefono apvalkalas

• Lengvas ir nešiojamų

Pakavimo sąrašas

• 1 x 6 1 Daugiafunkcinis Telefonas Lęšis iPhone 7/8 Plius

• 1 x objektyvo apsauginis dangtis

• 1 x Virvelės

• 1 x Valymo audinys

• 1 x Instrukcijas

Kad Patarimai

• 1Pay dėmesį dulkėms.Nelieskite stiklo lęšius, pirštų ar kitų dalykų, ir nepamirškite įdėti dangtelį ir įdėti jį į maišą, vėliau jį naudoti.

• Nėra atsparus vandeniui, prašome nedvejodami padėkite jį ant drėgnos vietos.

• Built-in lęšiai yra pagaminti iš labai permatomos medžiagos, todėl ji gali būti nutrauktas, jei kritimo ant kieto objektus.

• Yra du objektyvai vienoje eilėje mėginio, bet jie negali būti naudojami tuo pačiu metu, ir tik vienas lęšis gali būti naudojamas viena kryptimi.Jei jums reikia naudoti kitos trys objektyvai, jūs turite įdėti juos į skirtingas puses.

IPhone XR/XS/XS maks.:

ET Fotoaparato Objektyvą Telefono dėklas Skirtas iPhone XS/XR/Xs Max, kuris yra lengvai keisti objektyvą greitas ir patogus fotografavimas, priima visų pusių apsauga, užtikrina ilgą tarnavimo laiką.Be to, jis turi įvairių objektyvą jums duoti skirtingus fotografavimo efektų.Be to, platus matymo kampas yra naudinga fotografavimo gražių nuotraukų.Ką jūs laukiate?Tiesiog nuneškite jį.

Spec

Svoris: 52g

Korpuso medžiaga: TPU, ABS

Funkcijos: Fotografavimas

Tinkamas prietaiso: iPhone XS, "iPhone " XR", " iPhone XS Max

Funkcija

Lengvai keisti objektyvą greitas ir patogus fotografavimas

Iš visų pusių apsauga, užtikrina ilgą tarnavimo laiką

Skirtingų lęšių įvairių fotografavimo efektai

Platus žiūrėjimo kampas graži nuotrauka

Pakavimas:

1 x ET Fotoaparato Objektyvą Telefono dėklas Skirtas iPhone XS/XR/Xs Max

"IPhone" X:

Šis Telefonas Objektyvas yra specialiai sukurta išmaniojo telefono fotografų kurie naudoja "Apple" naująjį "iPhone" x, kuris prideda šešių skirtingų lęšių į savo portfelį plečia savo fotografijos kūrybiškumo dar labiau.Galingas užfiksuoti aukštos raiškos nuotraukas ir vaizdo kelyje.

Specifikacijos

Pakuotės Dydis: 6.7 x 3.7 x 1.4 cm

Savybės

Creative "Iphone" x Objektyvo Atveju: Specialiai jai sukurta išmaniojo telefono fotografų kurie naudoja "Apple" naująjį "iPhone" x, kuris prideda šešių skirtingų lęšių į savo portfelį plečia savo fotografijos kūrybiškumo dar labiau.Galingas užfiksuoti aukštos raiškos nuotraukas ir vaizdo kelyje.

Tvirtas, Plonas, atsparus Smūgiams Atveju: Išlaiko jūsų iPhone saugu apie fotografija, keliones ir kasdienius nuotykius, o dar pridėjus gerą sukibimą ir neprivaloma riešo dirželis, dėl papildomo saugumo, išlygina puikiai su savo "iPhone" fotoaparatas kiekvieną kartą.

Visada, Kai Reikia Kulka: Greitai persijungti tarp artinimo, platus kampas, "fisheye" ir makro naudojant įmontuotą skaidrių ir akimirksniu mechanizmas, suteikia jums galimybę užfiksuoti apsvaiginimo peizažai ir gražus close-ups dalintis net daugiau nuostabios nuotraukos.

Kelis DualUAL Objektyvo Funkcijos: Labai išplėsti savo optinio transfokavimo diapazonas ir užfiksuoti įvairių kadrų, kad negalėjo pasiekti tiesiog savo telefone.Jungiklis 6 Objektyvo Rinkinys apima 120 Laipsnių Platus Kampas, 2X Artinimo, 10X Macro, 20X Super Makro, 180 Laipsnių Fisheye Objektyvą.

Lengvas & Ultra-Portable: Sveria tik 2 uncijų, tai nereiškia, įveskite savo kišenės mažą objektyvą.Slim ir supaprastinta atveju yra tiesiog 12mm, pridedant minimalus storis į jūsų telefoną.Tai bus dar plonesni, jei jūs pašalinti lęšius.

Pakavimo sąrašas

1 x X1 Telefono Lęšis iPhone X

Žymos: audinio telefono dangtelį, "žuvies akies" led iphone, 20 telefono, didelis plataus kampo objektyvas, "iphone" priedų kanalas, padengti kameros, nešiojamojo kompiuterio, fotoaparato dangtelis, len telefono, "huawei" mar lx1a, žiedas nešiojamojo kompiuterio dangtį.

Charakteristikos

Formos ROUND
spalva juoda
Objektyvo Konstrukcija Platus kampas, makro, "žuvies akies", teleskopo objektyvo
Suderinamos Prekės "Apple ""iphone".
Prekės Pavadinimas ET
Modelio Numeris Mobilaus Telefono Objektyvą
Svoris 100g
Telefono Fotoaparato Tipas Plataus Kampo Len
SS ID 9257

Parašyti atsiliepimą

ET Telefono Objektyvą Atveju Plataus Kampo vaizdo Kameros Objektyvas

ET Telefono Objektyvą Atveju Plataus Kampo vaizdo Kameros Objektyvas "Fisheye" Artinimo Makro Lęšiai, skirti "iPhone" XR XS Max X 7 8 Plius Telefono Galinį Dangtelį Len

IPhone 7p/8p: Kaip naujas, skirtos telefono objektyvą, kad patobulinta atsižvelgiant į pirmojo leidimo, Ponia laimėti 6 1 Daugiafunkcinis Telefonas Lęšis iPhone 7/8 Plius surenka fisheye, platus kampas, teleskopas ir makro objektyvo, kuris gali atnešti naują supratimą apie telefono objektyvą

Panašūs produktai: