GGMM D3 Baterijos Bazė Alexa "Amazon" Echo Dot 3rd Gen Pažangų Garsiakalbį Su Įkraunama Baterija, Kroviklis su 8 Valandų žaidimo laiko

GGMM D3 Baterijos Bazė Alexa "Amazon" Echo Dot 3rd Gen Pažangų Garsiakalbį Su Įkraunama Baterija, Kroviklis su 8 Valandų žaidimo laiko

Nauja prekė

€21.63

€50.31

-57%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Pastaba: Negali Būti Garsiakalbis

Maitinimo Adapteris ir Dot 3 Kartos Nėra Įtrauktas.Tai tik baterija bazę.

Nešiojamų Dizaino Lengvo Nešiojimo

Su integruota įkraunama baterija, mūsų nešiojama baterija bazę Dot 3rd Gen gali būti išleistas iš elektros lizdo.Lengvas dizainas leidžia jums naudoti savo akumuliatoriaus įkroviklį, virtuvė, vonios kambarys ir gyvenamasis kambarys, taip pat leidžia jums pasiimti iš balkonas, veranda ir kieme klausytis muzikos.

Patvarus Didelio Baterijos Talpa

5200mAh baterijos talpa, visiškai įkraukite savo įkraunamą maitinimo bankas tik 3,5 valandos.Mėgaukitės smart garsiakalbį iki 8 valandų, esant 50% tūrio, po mūsų baterija bazė yra visiškai įkrautas.Built-in smart įkrovimo lustas leidžia mūsų baterijos bazė būtų prijungtas ilgą laiką be žalos baterijos.

Jokių Trukdžių Garso Kokybė

Mažiausių nešiojamų baterijų kroviklis rinkoje, jūs galėsite, atjunkite jį ir perkelti jį į bet kur.Atvira konstrukcija užtikrina, kad nebus jokio blokavimo ar kišimosi į garso kokybę, jis taip pat vaidina svarbų vaidmenį siekiant užkirsti kelią smart home garsiakalbis nuo braižymo ir stumdomas.

Nešiojamų Dizaino Lengvo Nešiojimo

Su integruota įkraunama baterija, mūsų nešiojama baterija bazę Dot 3rd Gen gali būti išleistas iš elektros lizdo.Lengvas dizainas leidžia jums naudoti savo akumuliatoriaus įkroviklį, virtuvė, vonios kambarys ir gyvenamasis kambarys ir kt.ir taip pat leidžia jums imtis jį iš balkonas, veranda ir kieme klausytis muzikos.

Net ir tada jūs galite imtis rast jūsų biure.

Be jokio vargo Vieno Žingsnio Įdiegimas

Plug and Play, mūsų įkrovimo baterija (akumuliatorius bazė yra lengva įdiegti su paprasta operacija--- Įtvirtinti smart home garsiakalbis į viršų mūsų elektros stotį, paspauskite ir palaikykite įjungimo mygtuką, mūsų elektros bankas 2 sekundes, ir jūs' re gerai eiti.Jokių sudėtingų mygtukų ar surenka.

Kompaktiškas ir Gerai priglundantys Dizainas

Mūsų nešiojamas įkroviklis yra beveik tokio pat dydžio kaip Dot 3, padidės tik 2,5 cm į aukštį, vengti Dot smart garsiakalbis ištinęs ir didelių gabaritų, todėl jis tikrai lengvas ir nešiojamas.Jūs galite pasiimti su savimi visur, kur jums eiti be suspaustas laidai ir maitinimo adapterį.

Žymos: smartwatch, namų smart, bazinė echo rodo 8, 2 echo dot, alexa, echo, portabl garsiakalbis, echo dot 3 paramos, echo dot 4, "airplay" garsiakalbis.

Charakteristikos

style2 Atveju echo dot 3
Feature1 Nešiojamas įkroviklis alexa echo dot 3 kartos
Feature3 Laikiklis alexa echo dot 3rd gen
spalva Įkroviklio alexia "amazon"
Medžiaga Plastikiniai
Kilmės KN(Kilmės)
Elemento Tipas Garsiakalbių Priedai Rinkiniai
Funkcija Paramos baterija dot 3rd gen
Skirta Galia banko "Amazon" Echo Dot 3rd Gen Pažangų Garsiakalbį
Modelio Numeris D3
Pakuotė Taip
Baterija 5200mAh baterija capacityfor echo dot
style1 Stovėti alexa echo dot 3rd gen
Feature2 Tvirtinimas "amazon" echo dot 3 kartos
Prekės Pavadinimas ggmm

Parašyti atsiliepimą

GGMM D3 Baterijos Bazė Alexa

GGMM D3 Baterijos Bazė Alexa "Amazon" Echo Dot 3rd Gen Pažangų Garsiakalbį Su Įkraunama Baterija, Kroviklis su 8 Valandų žaidimo laiko

Pastaba: Negali Būti Garsiakalbis Maitinimo Adapteris ir Dot 3 Kartos Nėra Įtrauktas.Tai tik baterija bazę. Nešiojamų Dizaino Lengvo Nešiojimo Su integruota įkraunama baterija, mūsų nešiojama baterija bazę Dot 3rd Gen gali būti išleistas iš elektros lizdo.Lengvas dizainas

Panašūs produktai: