Aventik H 4/6 Super lengvas Vandeniui Didelė Pavėsinė Gėlavandenių Upėtakių Grafito Skristi Ritės NAUJAS

Aventik H 4/6 Super lengvas Vandeniui Didelė Pavėsinė Gėlavandenių Upėtakių Grafito Skristi Ritės NAUJAS

Nauja prekė

€17.61

Apie prekę

Aprašymas: Aventik 4/6 Super lengvas Vandeniui Didelė Pavėsinė Grafito Skristi Ritės NAUJAS Super didelė pavėsinė dizainas Super lengvas Vandeniui vilkite sistema, Vienas dydis 4/6 dauguma rinkų Šios ritės gali būti perjungtas į dešinę arba kairę ranką priimti.Linijos pajėgumas: WF 5F + 80m 20lb pagrindo

Reeldia

Spooldia

Arbordia

SpoolW

Svoris

4/6

3.35" (85.00 mm)

2.91" (74.00 mm)

2.13" (54.00 mm)

1.26" (32.00 mm)

5.35 oz (151.6 g), Ji ateina su popieriaus langelį.

Pristatymas:

Prekė jums bus išsiųsta per 24 valandas po to, kai gavo mokėjimo.

Visame Pasaulyje Siunta:

Mes laivas per Kiniją paštu, tai gali užtrukti ilgiau, kol gausite prekę, paprastai siuntą visame pasaulyje imsis 18 iki 35 darbo dienų.

Taip pat galime pasiūlyti kurjerių kaip DHL, "FedEx" ir EMS, kuris yra greitesnis ir užtruks keletą dienų, bet tai kainuoja $20 ar didesnis.Jei yra skubus, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes suteiksime jums priimtiną laivybos mokesčius.

Mes ir siųsti sekimo nėra.jums išsiuntus jūsų prekes, todėl jūs galite sekti siuntą ir žinoti, kai jūs galite gauti savo prekę.

Apmokėjimas:

Mes tik Paypal

Kartu pristatymas:

Norėdami išsaugoti, siuntimo išlaidų, rekomenduojama užsisakyti įvairių daiktų bei mokėti vieną mokėjimo.Jeigu norite užsisakyti daugiau, prašome nedvejodami kreipkitės į mus dėl galimo nuolaida laivybos kaina.Ačiū už jūsų malonų pasitikėjimą.

Ritės garantija 25 metai garantija, originalus savininkas, apimantis jokių defektų, medžiagų ir gamybos defektų.Ši garantija suteikia, kad defektais Aventik skristi ritės bus suremontuotas arba pakeistas, mūsų nuožiūra be jokio mokesčio.Ši garantija neapima žalos dėl nelaimingo atsitikimo, netinkamo naudojimo, netinkamos priežiūros ar pakeitimo.Tais atvejais, mūsų paslaugų centras neturi pasiūlyti remontas paslaugą iš USD20 iki USD40 asortimentą.Visais atvejais klientai bus atsakingas už dviejų krypčių pristatymas.

Aventik JAV klientų aptarnavimo centras, Alhambra, CA-91801, JAV

Grįžti aprašymas:

1. Trijų mėnesių garantija.

2. Grįžti laivybos mokesčiai bus taikomi pirkėjui.

3. Prašome grąžinti per 7 dienas gavus prekę, jeigu prekė yra nekokybiška, mes jį pakeisime nauju.

4. Mes priimame tik nepanaudotos prekės, kurios yra geros būklės.

Prašome palikite mums 5 žvaigždučių atsiliepimų.Jei jūsų netenkina, prašome nedvejodami kreipkitės į mus ir mes jums išspręsti problemą iš karto.

Geros dienos!

.dc_tracker_img{display:none;}.dc_tracker_img:last-of-type{display:block;}p:empty+hr{display:none;}hr+span.ebay{display:none;}

Žymos: ritės medienos sėdynės, cnc jig, žuvų skristi ritės, ritė finansuojančiojo, de peche, 3d juodoji skylė, drakono medis, cnc skristi ritės, dm skristi ritės, skristi upėtakis.

Charakteristikos

Dydis 4/6
Pozicija stream
Žvejybos Metodas Musė
Žvejybos Ritės Tipas Musė Varantys
Prekės Pavadinimas Aventik
Medžiaga GRAFITO
Svoris 5.35oz

Parašyti atsiliepimą

Aventik H 4/6 Super lengvas Vandeniui Didelė Pavėsinė Gėlavandenių Upėtakių Grafito Skristi Ritės NAUJAS

Aventik H 4/6 Super lengvas Vandeniui Didelė Pavėsinė Gėlavandenių Upėtakių Grafito Skristi Ritės NAUJAS

Aprašymas: Aventik 4/6 Super lengvas Vandeniui Didelė Pavėsinė Grafito Skristi Ritės NAUJAS Super didelė pavėsinė dizainas Super lengvas Vandeniui vilkite sistema, Vienas dydis 4/6 dauguma rinkų Šios ritės gali būti perjungtas į dešinę arba kairę ranką priimti.Linijos pajėgumas: WF 5F + 80m 20lb

Panašūs produktai: