"Logitech" G502 Herojus Belaidžio Įkrovimo Pelės RGB 16000DPI Juoda Žaidimų Pelės GPW Powerpla Be Dėžutės

"Logitech" G502 Herojus Belaidžio Įkrovimo Pelės RGB 16000DPI Juoda Žaidimų Pelės GPW Powerpla Be Dėžutės

Nauja prekė

€87.31

€114.89

-24%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Patarimai siekiant taupyti transporto išlaidas ir suteikti jums geresnę kainą, mes pašalinsime produktų mažmeninės langelyje jums laivą, tačiau produktas yra 100% brand new ir originali.Jei jums galvą, prašom atidžiai apsvarstyti, prieš pateikiant užsakymą, ačiū.

Produkto informacija:

Prekės Pavadinimas: Logitech Serija: G502 Lightspeed Belaidžio Žaidimų Pelės Aparatinės įrangos Platforma:PC Spalva:Black Baterijos: 1 Ličio Polimero baterijų nereikia. (pridedama)

Savybės:

1.Šviesos greitis wireless gaming mouse: išskirtinis "Logitech G" ultra "sparčiojo belaidžio ryšio technologija, kurią naudoja" Pro " žaidėjai per varžybas visame pasaulyje 2.Next gen HEROJUS 16K jutiklis: Logitech labiausiai tikslią jutiklio dar iki 16, 000 DPI galutiniam Žaidimų greitį, tikslumą ir reagavimą per visą DPI intervale 3.11 pritaikoma mygtukai ir hyper greitai slinkties ratukas: priskirti pasirinktinį makro ir nuoroda komandų mygtukai už kiekvieną žaidimą su " Logitech G hub programinės įrangos.Naudoti hyper greitai slinkdami SU greitai peržiūrėti meniu, Ilgas, tinklalapius ir dar daugiau 4,Reguliuojamas svoris Sistema: organizuoti iki šešių nuimamas svoriai viduje pelę už asmeninį svorio ir balanso reguliavimas 5.Lightsync RGB technologija: visiškai pritaikyti RGB apšvietimas iš beveik 16,8 mln. spalvų, apšvietimo sinchronizavimas su jūsų gameplay, ir sukurti savo asmeninę RGB animacija 6.Plastikiniai neutrali sertifikavimo už kiekvieną kilogramą plastiko naudojami G502 šviesos greičiu, pelė, Logitech G padeda fondo plastiko perdirbimo programas, kad kompensuoti suma oceanbound plastiko, lygi, naudojama G502 šviesos greičiu.

Važiuoti lightspeed.

Žaidimas greičiau ir tiksliau su portretų G502 žaidimų pelę-dabar modernizuotos su ultra-reaguoja 1ms LIGHTSPEED bevielis, HEROJUS 16K jutiklis, LIGHTSYNC RGB ir POWERPLAY begalinis apmokestinimo.

Jokių laidų.Jokių apribojimų.

Laidą su mūsų pro-grade belaidžio ryšio technologija pasitiki esports privalumus.LIGHTSPEED nugali apribojimai belaidžio latency, ryšiai ir elektros energijos su rūstus 1 ms ryšį.

Next-gen HEROJUS 16K sensorSelling Taškas

Mūsų HEROJUS jutiklis suteikia neįtikėtinas greitis ir tikslumas su nuline išlyginimo, filtravimo ir pagreitis visoje 16,000 DPI intervale.

11 programuojami mygtukai

Programuojami mygtukai, ir dual-mode " hyper-fast ratuku pateiks jums naują kontroliuoti savo žaidimo.Naudoti G Hub programinės įrangos sąrankos mygtukai su custom žaidimas makrokomandas, nuorodos ir daugiau po ranka.

Derinamieji svoris sistema

Tinkinti pelės svorį ir pusiausvyrą savo naudai.Pridėti, pašalinti ir surengti šeši įtraukti svoriai tik teisę jaustis, kad atitiktų jūsų žaidimo stilių.

LIGHTSYNC pritaikoma apšvietimas

Su LIGHTSYNC technologija ir " Logitech G Hub Programinė įranga, jūs galite individualizuoti RGB apšvietimas nuo maždaug. 16,8 mln. spalvų, apšvietimo sinchronizavimas su jūsų gameplay, ir sukurti savo RGB animacija.

Žaidimas ekologiškesnes

G502 LIGHTSPEED yra PVC-free ir buvo apdovanotas Plastiko Neutrali Sertifikavimo Plastiko Bankas*.Su kiekvienu pirkimu, "Logitech" padeda fondų programas, kurios ekstraktas vandenyno jungiasi plastikiniai, iš aplinkos.

Advanced wireless power

Žaidimas iki 60 valandų, visiškai USB įkrovimo arba 2,5 valandos su greitai 5 minutės kaina.* Pridėti POWERPLAY sistema nuolat belaidžio įkrovimo niekada nereikėtų nerimauti dėl baterijos gyvenimą dar kartą.

Mygtukas įtempimo sistema

Metalo pavasario tempimo sistema, pastatytas į kairę ir į dešinę pelės mygtukai pristato trapumą, švarios spustelėkite jaustis ir itin reaguoja veiklos

Prekės Ženklo Istorija

Įkurta 1981 metais, "Logitech" yra visame pasaulyje žinomų debesis periferinės įrangos tiekėjas, įsikūrusi Šveicarijoje, ir dabar veikia daugiau nei 140 šalių ir regionų visame pasaulyje."Logitech" turi "Logitech", "Logitech G", "Jaybird" ir " Ultimate Ears markių įvairių pramonės šakų, įskaitant produktyvumą ir kūrybiškumą, žaidimų, vaizdo bendradarbiavimą, muzikos ir protingo namo."Logitech" patirtį multi-ženklas, multi-kategorija strategiją."Logitech" yra viešai prekiaujama bendrovės į Šveicarijos vertybinių Popierių Biržoje (LOGN) ir " Nasdaq Global Market (LOGI).Su savo neįvykdyti pramoninį dizainą ir inovacijas, "Logitech" laimėjo daugiau nei 100 pasaulio-klasės dizaino apdovanojimų, įskaitant "Red Dot" Dizaino Apdovanojimą, vokiečių, jeigu Dizaino Apdovanojimas ir Geras Dizainas, Dizaino Apdovanojimas.

Žymos: g502 logitech, pelės, mause sem fio, lqs žaidimų pelės, lagitech g pro, "logitech", žaidimo pelės, "logitech" pelės, belaidės pelės, oro pelės žaidimų.

Charakteristikos

Darbo Režimas Optiniai-elektroniniai
Bendras svoris 400g
Tipas 2.4 Ghz, Belaidis
Prekių kilmės Kinija
Skaičių Volai. 1
Pakuotė No
Skaičių Mygtukai 11
DPI 16000
Modelio Numeris G502LIGHTSPEED
Prekės Pavadinimas "logitech"
Patekimo į rinką laikas Balandis-14
Sąsajos Tipas USB
Ranka Orientacija Teisė
Maitinimo Tipas Baterija
Produkto Tipas Nešiojamų Pelės
"Logitech" Modelis G502

Parašyti atsiliepimą

"Logitech" G502 Herojus Belaidžio Įkrovimo Pelės RGB 16000DPI Juoda Žaidimų Pelės GPW Powerpla Be Dėžutės

Patarimai siekiant taupyti transporto išlaidas ir suteikti jums geresnę kainą, mes pašalinsime produktų mažmeninės langelyje jums laivą, tačiau produktas yra 100% brand new ir originali.Jei jums galvą, prašom atidžiai apsvarstyti, prieš pateikiant užsakymą, ačiū. Produkto informacija: Prekės

Panašūs produktai: