Onever Brūkšnys Kamera, WIFI Bevielio ryšio Automobilių DVR Kamera Skaitmeninis Registratorius, Vaizdo magnetofoną, DashCam Kelių Kameros APP Stebėti Naktinio Matymo

Onever Brūkšnys Kamera, WIFI Bevielio ryšio Automobilių DVR Kamera Skaitmeninis Registratorius, Vaizdo magnetofoną, DashCam Kelių Kameros APP Stebėti Naktinio Matymo

Nauja prekė

€21.57

€29.54

-26%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Savybės: Built-in WIFI & APP "live preview".Prie šio Brūkšnys Fotoaparatą prie mobilaus telefono per built-in WiFi.Naudoti mobilųjį telefoną APP gyventi peržiūrėti, atkurti ir parsisiųsti vaizdo įrašus bet kuriuo metu ir bet kur.Tiesioginių pasidalinti su facebook, twitter ir pan.Reikalauja iOS 8.0 arba aukščiau, "Android" 4.0.3 ar aukščiau. 1080P Full HD vaizdo kokybės įrašas eismo įvykiai, apžvalgos, kelionių, netikėtų akimirkų, ar socialinės žiniasklaidos vertas video, daugiau puikus įrašas. 360 laipsnių pasukti objektyvą dizainas, lengva pasukti, kad gali fiksuoti ne tik tradicines transporto priemonės išorėje, bet ir viduje toks kaip jūsų nuosavybės džiaugsmo akimirką.Vidinis G-Sensor, kai yra nedidelių susidūrimų, ši funkcija gali padėti jums užrakinti keletą svarbių vaizdo failų, kurie nebus taikoma, loop įrašymo.Parama, automobilių stovėjimo aikštelė stebėjimo funkcija.Po automobilio baterijos yra išjungti, fotoaparatas automatiškai imtis vedio 1-2 minutes, kai ji aptinka avarijos. 170 laipsnių platus vaizdas kampas su 6-sluoksnis filmų objektyvas, F2.0 didelę diafragmą, lengva pamatyti situaciją abiejose kelio į dieną, ir naktį.Ateina su automobilinis įkroviklis, lossless montavimas, lengva įdiegti.Specifikacija: Tipas: Mini WI-fi " Paslėptas Brūkšnys Kamera Medžiaga: ABS, PC Kiekis: 1 vnt Prekės Spalva: Juoda Ekranas: Ne vaizdo Kameros Objektyvas: 1200W, 170 laipsnių platus vaizdas kampas, F2.0 Video Rezoliucija: 1280*720p Vaizdo Formatas: H. 264 suspaudimo, MOV/AVI Vaizdo Signalo: NTSC / PAL Linijos Video: Vientiso vaizdo, ar nėra nuotėkio ACC Jungiklis Mašina: Remti G-jutiklis: Parama Judesio Dection: Parama Mikrofonas: Parama, automobilių Stovėjimo aikštelė Stebėti: Parama automatiškai, atsižvelgiant vedio 1-2 minutes, kai ji aptikti katastrofos IR Naktinis Matymas: Ne Atminties Kortelę: TF, iki 32G (neįtraukta) Sąsajos: 1 x TF kortelės lizdas 1 x mini USB maitinimo prievado Maitinimas: DC 12-24V Sertifikavimas: CE, FCC, ROHS, BMK Dydis: 9.3*3.6*4.5 cm / 3.7*1.4*1.8" (L*W*H) Neto Svoris: 0.135 kg / 4.8 mm Pakuotėje: 1*Brūkšnys Kamera 1*Automobilinis Įkroviklis su 3.4 m/11ft Kabelis 1*anglų kalba Vartotojo Vadovas 1*Pakuotės Dėžutė

1) Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

2) Mokėjimas turi būti atliktas per 3 dienų nuo užsakymo.

3) Jei galite\'t kasos iš karto po aukciono arti, palaukite kelias minutes ir bandykite dar kartą Mokėjimai turi būti atlikti per 3 dienas.

1)LAIVYBOS VISAME PASAULYJE.( Senamiescioarka.lt standartinis pristatymas greitas,aš siūlau jums pasirinkti it )

2)Nurodymai, apdoroti laiku, kai mokėjimo tikrinimo.

3) Mes tik laivas patvirtino, kad adresai.Mes can\ \ 't keisti adresu po to, kai mokėjimas patvirtino.Jei norite pakeisti,prašome atšaukti šį įsakymą tada vietoje, kad dar kartą su nauju adresu.Savo užsakymą adresas TURI būti anglų kalba.

4)vaizdus, rodomus nėra faktinio prekės ir jūsų nuoroda tik.

5)PASLAUGŲ TRANZITO LAIKAS teikia vežėjas, ir išskiria savaitgaliais ir švenčių dienomis.Tranzito laikas gali skirtis, ypač per atostogų sezoną.

6)Jei negavote jūsų siunta per 45 dienas nuo mokėjimo, prašome susisiekti su mumis.Mes sekti siuntą ir susisieksime su jumis kaip įmanoma greičiau atsakyti.Mūsų tikslas yra klientų pasitenkinimas!

7) Dėl išteklių būklę ir laiko skirtumų, mes pasirinkti, kad laivas jūsų prekė iš mūsų pirmą sandėlio greitas pristatymas.

1)Jūs turite 7 dienas susisiekite su mumis ir 30 dienų grąžinti jį nuo tos dienos, kai ji buvo gauta.Jei ši prekė yra jūsų turimą daugiau nei 7 dienos, yra laikoma, naudojama ir MES NE PROBLEMA JUMS GRĄŽINTI pinigus AR PAKEISTI.

2)Visos grąžinamos prekės TURI BŪTI originalioje pakuotėje ir turėsite PATEIKTI mums laivybos sekimo numerį, konkrečios priežasties grąžinti,ir savo telefono numerį.

3)Mes grąžinsime VISĄ SAVO LAIMĖJUSIO PASIŪLYMO SUMĄ, gavęs prekę į savo pradinę būklę ir pakuotes, visi komponentai ir priedai įtraukti, PO TIEK Pirkėjas ir Pardavėjas atšaukti operaciją iš Senamiescioarka.lt.

4)Mes padengti visas siuntimo išlaidas, jei produktas yra ne toks, kaip žadėta.

1)12 mėnesių Gamintojas\ \ 's ribota Garantija dėl nekokybiškų daiktų (išskyrus sugadintų daiktų ir/ar netinkamą jų gavusi).Priedai, ateina su 3-jų mėnesių garantija.

2)Sugedę daiktai TURI BŪTI nurodyti ir grąžintos per garantijos terminą (ir originalioje pakuotėje, jei įmanoma).Jūs turite mums pasakyti, ką defektus ir pateikti mums savo užsakymo numerio.

3)Jūs sutinkate su visomis aukščiau išvardytų politikos po užsakymo dėl Senamiescioarka.lt!

1)Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Jeigu norite produkto,prašome palikti 5 žvaigždžių atsiliepimus,aš duosiu jums nuolaidos kitą kartą.

2)Prašome susisiekti su manimi prieš tai, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys,kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas.

Žymos: 4k dashcam, cam brūkšnys, seksualus wifi vibratorius, dvr su g jutiklis, 70mai, dashcam zoom, automobilių h4, vaizdo įrašymas, automobilių kelių kamera prancūzijos, roadgid citygo 2 wifi.

Charakteristikos

Sąsaja USB2.0
GPS logger Vidaus
Linijos video Vientiso vaizdo, ar nėra nuotėkio
Vaizdo Formatas MOV
Elemento Tipas Automobilių DVR
Ekrano Dydis Kita
OSD Kalba lietuvių
Kameros Rezoliucija 1280x720
Skaičius Objektyvai 1
Max Išorinė Atmintis 32G
Baterija Built-in
Kadrų Per Sekundę 30
Surinkimo Režimas Nešiojamų Diktofonas
vaizdo signalo NTSC/PAL
Originalioje Pakuotėje Taip
Prekės Pavadinimas Onever
Specialios Funkcijos Skaitmeninis Priartinimas
Pikselių 1200Mega
Video Kodas H. 264
Vaizdo Jutiklis "Sony Ccd
Peržiūrėti Kampas 170°
Chipset Gamintojas Kita

Parašyti atsiliepimą

Onever Brūkšnys Kamera, WIFI Bevielio ryšio Automobilių DVR Kamera Skaitmeninis Registratorius, Vaizdo magnetofoną, DashCam Kelių Kameros APP Stebėti Naktinio Matymo

Onever Brūkšnys Kamera, WIFI Bevielio ryšio Automobilių DVR Kamera Skaitmeninis Registratorius, Vaizdo magnetofoną, DashCam Kelių Kameros APP Stebėti Naktinio Matymo

Savybės: Built-in WIFI & APP live preview .Prie šio Brūkšnys Fotoaparatą prie mobilaus telefono per built-in WiFi.Naudoti mobilųjį telefoną APP gyventi peržiūrėti, atkurti ir parsisiųsti vaizdo įrašus bet kuriuo metu ir bet kur.Tiesioginių pasidalinti su facebook, twitter ir pan.Reikalauja iOS

Panašūs produktai: