(Laivų, Iš JAV) Gumos Kibirą Gręžtuvas Mop Kibiras Komercinės Combo 20L

(Laivų, Iš JAV) Gumos Kibirą Gręžtuvas Mop Kibiras Komercinės Combo 20L

Nauja prekė

€33.56

Apie prekę

Skatinti Amerikos Pirkėjas

Išsiųsti Tiesiogiai Iš Mūsų JAV Sandėlyje

Pristatymo būdas : Vietinis Vežimas Agentas

Prekės Siųsti : Aliaska/Havajai,JAV Protectorates, APO/FPO Reikia Pridėti Papildomas Siuntimo, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš.

Nuotolinio Centralizuoto ir salos Papildomos , Prašome Patikrinti "Laivybos ir Tvarkymo" Norėdami Gauti Daugiau informacijos

Mes taip pat Turime Sandėlyje Amerikoje/ Anglija/ & Sidnėjus

Prašome Spausti Parduotuvėje Namų Kategorijų Patikrinti, Ar Punktas Akcijų Oversea Sandėlyje

Šis mop kibiras ir gręžtuvas combo nuo paprastos naudoti kibirą ir pusės gręžtuvas su sunkiųjų pavasarį.Supakuotas su patogi, tai patikimas mop kibiras ateina su ne -) ženklu ratukai ir bamperis apsaugai, siekiant apsaugoti grindis ir kampus.Ilgaamžė metalinė rankena leidžia lengvai kėlimo ir išjungti sargas vežimėliai, ir nuimamas gręžtuvas leidžia lengvai šalinimo purvinas mop vandens.Priekyje tai mop kibiras yra skirta apriboti backsplash, o ištuštinti.

Bruožai: Tarptautinės atsargiai Simbolis Ne ženklinimas ratukai su bamperis apsaugai Nuimamas gręžtuvas su sunkiųjų pavasario

Specifikacijos: Spalva : Geltona Stilius : Pusėje Paspauskite Tipas : Mop Segmentų Aukštis: 40cm / sudarė 15,75" Ilgis: 41cm / 16.14" Plotis: 26.5 cm / 16.43" Top Rankenos Aukštis: 13.39 cm / 34"

Paketą Sudaro: 1 x Mop Kibirai

Apmokėjimas: 1. Mokėjimas turi būti atliktas per 15 dienų nuo aukciono uždarymo. 2. Iš VISO MOKĖTINOS SUMOS apima galutinė aukciono kaina, plius S&H(Laivybos ir Tvarkymo).ATKREIPKITE DĖMESĮ: S&H NEAPIMA PAREIGOS, LOCATL MOKESČIŲ AR BET KOKIŲ KITŲ IMPORTO MOKESČIŲ.Importo muitų, mokesčių ir rinkliavų nėra įtrauktos į prekės kainą, arba siuntimo išlaidas.Šie mokesčiai yra pirkėjo atsakomybė.Prašome patikrinti, su savo šalies muitinės tarnyba, siekiant nustatyti, kas šių papildomų išlaidų bus prieš perkant. 3. Pateikite specialių pageidavimų PRANEŠIME PAŽYMI, SKYRIUS, kai jūs atlikti mokėjimą.

Pristatymas 1. VISAME PASAULYJE LAIVYBOS. (MES NETURIME LAIVŲ PO BOX ) 2. Mes atsiųsime jums sekimo numerį, kai prekės vežamos, todėl jūs galite sekti savo sklypo išsamiai. 3. Mes laivas elementai daugiausia per EMS, Honkongas Paštu, Kartais:DHL,UPS,FedEx,TNT ir Specialių Line Express " Paslauga. 4. Pristatymo laikas: Paprastai reikia maždaug 6-12 dienų labiausiai sostinėje ir didžiuosiuose miestuose, mažuose miestuose ir atokiose vietovėse gali prireikti šiek tiek daugiau. 5. Beveik visi kroviniai bus pristatyti tiesiai iš mūsų kelių sandėlių į jūsų rankas/durų, tai yra daugiau appreciately, kad jei paliksite IŠSAMŲ GYVENA ADRESAS SU galiojančia KONTAKTINIS TELEFONO NUMERIS

Garantija 1. Visus mūsų daiktus (nebent nurodyta kitaip), esate tikri, kad būti visiškai naujas ir atliko visiškai ne mažiau kaip 12 mėnesių Garantija. 2. Už žalą, dėl atvykimo, prašome bendradarbiauti fotografuoti žalą ir siųsti mums patikrinti. 3. Už patvirtino, maža produktas sugedęs jūsų patvirtinimo, mes galime atsiųsti jums atsarginės dalys, dažniausiai jie yra laisvi, bet tiems, brangios dalys (pavyzdžiui, skystųjų kristalų (LCD EKRANAS),jūs galite tiesiog grąžinti sugadintos dalys swapping gerų. 4. Pirkėjas padengia pašto grįžta, mes mokame už siuntimas iš naujo.

Atsiliepimų Mes išlaikyti aukštą meistriškumą ir siekti 100% klientų pasitenkinimo!Atsiliepimai yra labai svarbus mums.Mes prašome, kad jūs su mumis iš karto PRIEŠ, jūs suteikiate mums neutralus ar neigiamas grįžtamasis ryšys, kad galėtume tinkamai spręsti savo problemas .Neįmanoma spręsti problemų, jei mes nežinome apie juos!

Žymos: jav sandėlyje, masalas rc, jav vėliavos, byla forma, kaklo skustuvas, komercinio projekto, aš robotas i7, "pasidaryk pats" bokashi kibiras, kibiras kartus, internete sim.

Charakteristikos

Gamyba Mop Kibiras
Bagažo Veidrodėliai Netaikoma
Talpa 16-20L
Kartus No
Stilius lauko
Medžiaga Plastiko Ir Metalo
Verdančio Vandens Taikoma
Tiekimo Tipas Akcinė Straipsniai
Tipas Kibirai
Funkcija Įžuvinti

Parašyti atsiliepimą

(Laivų, Iš JAV) Gumos Kibirą Gręžtuvas Mop Kibiras Komercinės Combo 20L

(Laivų, Iš JAV) Gumos Kibirą Gręžtuvas Mop Kibiras Komercinės Combo 20L

Skatinti Amerikos Pirkėjas Išsiųsti Tiesiogiai Iš Mūsų JAV Sandėlyje Pristatymo būdas : Vietinis Vežimas Agentas Prekės Siųsti : Aliaska/Havajai,JAV Protectorates, APO/FPO Reikia Pridėti Papildomas Siuntimo, Prašome Susisiekti su Mumis Prieš. Nuotolinio Centralizuoto

Panašūs produktai: