5vnt/daug LCD TV Universalus Perjungimo Maitinimo Modulis Universalus DVD Gavimo žemų dažnių garsiakalbis Galia Valdybos 5-24V

5vnt/daug LCD TV Universalus Perjungimo Maitinimo Modulis Universalus DVD Gavimo žemų dažnių garsiakalbis Galia Valdybos 5-24V

Nauja prekė

€9.88

€10.51

-5%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Aprašymas: Šis modulis ateina su optocoupler, kuri priklauso DC ėmimo tipas ir yra stabili, kaip originalius mašina įtampos.Tai yra patobulinta versija derinimo-nemokamai modulis.Ji maži ir dideli energijos ir tinka išėjimo galia žemiau 180W.

Išėjimo priežiūros 1460 colių pagrindinių ir pagalbinių elektros energijos tiekimas LCD TV nuo 5-24V, įskaitant elektros energijos tiekimą priežiūra LCD monitoriai, Dvd, TV set-top boxes, namų ūkių, oro kondicionieriai, fakso aparatai ir kt., kaip ilgai, kaip originalius jungiklis transformatorius yra sveika, vidurinio ištaisyti filtro grandinės ir apkrova yra naudojamas be trumpo jungimo.

įrengimo būdas

1. Patikrinkite, ar originalas +300V įtampa yra normalus, perjungimo transformatorius, absorbcijos grandinės ir lygintuvas filtro grandinės turėtų būti sveika, ir apkrova yra ne trumpas jungimas.

2. Išimkite originalus oro uosto poveikį vamzdžių arba IC, nustatyti modulio originalus šilumos kriaukle, ir ją išspręsti.Tai geriausia nuvalyti terminis tepalas palengvinti šilumos išsklaidymo.

3. Raudona linija yra prijungtas prie D-polių pirminės AKT, juoda linija yra prijungtas prie 300V filtro kondensatorius (karšto) žemės, žalios, pilkos linijos prijungtas prie antrinio pagrindinis įtampa 5-24V filtro kondensatorius abiejuose galuose, pilka linija yra sujungta (šaltas), žaliosios linijos prijungtas.Teigiamas (turi būti prijungtas prie pagrindinės DC įtampa)

Derinimo būdas:

Po kiekvieno ryšio linija yra teisinga, atjungti apkrovą ir išbandyti atskirai.Įjunkite pagrindinį įtampos elektros energijos tiekimo iš apie 45V. (Jei įtampa yra šiek tiek nestabili pradžioje, tai yra normalu, galite toliau bando prisitaikyti, įtampos bus stabilus, kai pakoreguotas), reguliuoti pagal laikrodžio rodyklę Rezistorius, įtampa palaipsniui pakyla, prisitaikyti prie reikiamo įtampa, v prisijungti prie apkrovos bandymo mašina, kitai-įtampa bus automatiškai pritaikyti, jei nėra suderinta, galite patikrinti krovinio nesuderintus įtampos ir filtravimo grandinė su arba be trumpojo jungimo nuotėkio. (Gali būti 2-5W220 omų rezistorius ant pagrindinės įtampos, kad manekenas apkrova, jei asmuo mašina negali pradėti žemos įtampos)

Nėra išėjimo arba žemos įtampos remonto veiksmus

1. Maitinimo pirminių: Ten turi būti IC būti pašalintas, be elektros energijos tiekimo, kelių multimetras RX1K failą įvertinti 300V filtro kondensatorius su arba be įkrovimo ir iškrovimo, jei nėra įkrovimo ir iškrovimo, pakeisti šis kondensatorius.Taip pat priemonė absorbcijos už grandinės trumpojo jungimo nuotėkio.Taip pat pasiimti pirminės transformatoriaus atsiliepimus tiekimo diodas.Ar galios matavimo +300V, jei jis yra mažesnis nei 250V, pakeiskite filtro kondensatorių.Kaip ilgai, kaip filtro kondensatorius yra bulged, jis turi būti pakeistas.

2. Galios antrinio: tiesiogiai naudoti multimetras RX10 failą priemonė kiekvienos antrinės įtampos apkrovos pabaigos.Pirmyn ir atgal pasipriešinimo grandinė turi būti vienas didelis ir vienas mažas.Jei teigiamos ir neigiamos varžos vertės yra mažesnė kaip 10 omų, yra trumpas sujungimas, ir apkrova yra atjungti.Po matavimu ir tada atmesti

3. Jei apkrova įtampos nėra tinkamai prijungtas ir apkrovos įtampa yra maža, pakeiskite filtro kondensatorius ši apkrova.

4. Aukštos įtampos jitter: įtampa išėjimo yra didelis, ir mažas ir didelis drebėjimas.Joje yra apsaugos modulis.Patikrinkite, žalios ir pilkos linijos yra susijusios atgal, ir teisingai prijungti žalia linija pilka linija.Žalioji linija turi būti prijungtas prie pagrindinės įtampos. (Pavyzdžiui, namų ūkio 5V yra pagrindinis įtampos, nejunkite prie 12V ir 24V, iš principo, kuris lygintuvas diodas prijungtas prie kurių viena, mažų diodų nėra pagrindinis įtampos)

5. Yra garsų: įdiegus šį modulį, transformatorius turi aukšto dažnio švilpimas, garso, patikrinkite absorbcijos grandinės.Jei nėra jokių problemų, jūs galite pakeisti varža tiesiai virš modulį, jungiklį vamzdis (modulis yra 2W0.22 ohm), kuris gali būti 0.22 om.Inter-atrankos, galia 2W-3W, didesnis atsparumas, tuo mažesnė modulio galia, nuo mažų iki didelių, jokio triukšmo, gali būti pasirinktas.

6. Nuotolinio išjungimo, įdiegti 1N4148 ar FR107 diodas ant D3 dėl optocoupler pusėje modulis, ir lydmetalis neigiamas laidas į C ašigalio optocoupler originalo mašina.Originalus optocoupler yra prijungtas prie D3 neigiamą gnybtą.Žemės, modulis neturi išėjimo.

Renginiai:

Tinka priežiūra LCD TV 14-60 colių maitinimo diapazone 5V-24V per 180W, įskaitant techninės priežiūros impulsinis maitinimo šaltinis LCD monitorius, DVD grotuvas, stiprintuvas žemų dažnių garsiakalbis, kompiuterio garsiakalbis, receiver, set top box, oro kondicionierius, faksas ir pan.

Pastaba:

Nenaudokite šio modulio dėl elektros energijos tiekimo su pagrindinių įtampa didesnė nei 40V.Kitaip, TL431 atrankos rate šis modulis bus sugadintas.

Žymos: dvd modulis mercedes, modelis 3 tesla spoileris, countax jungiklis valdyba, arduino mygtuką, tv plokštė skaitmeninis, lcd tv maitinimo šaltinis, chip epson, dc žemyn žingsnis, imtuvo modulis, universalus, portabl dvd.

Charakteristikos

Maitinimo Įtampa 5-24V
Modelio Numeris LCD TV Universalus Perjungimo Maitinimo Modulis
sąlyga Naujas
Tipas Įtampos Reguliatorius
Prašymas Kompiuteris
Prekės Pavadinimas ReYeBu

Parašyti atsiliepimą

5vnt/daug LCD TV Universalus Perjungimo Maitinimo Modulis Universalus DVD Gavimo žemų dažnių garsiakalbis Galia Valdybos 5-24V

5vnt/daug LCD TV Universalus Perjungimo Maitinimo Modulis Universalus DVD Gavimo žemų dažnių garsiakalbis Galia Valdybos 5-24V

Aprašymas: Šis modulis ateina su optocoupler, kuri priklauso DC ėmimo tipas ir yra stabili, kaip originalius mašina įtampos.Tai yra patobulinta versija derinimo-nemokamai modulis.Ji maži ir dideli energijos ir tinka išėjimo galia žemiau 180W. Išėjimo priežiūros 1460 colių pagrindinių ir

Panašūs produktai: