POSSBAY 22 MM 7/8 " CNC Motociklo Rankenos Rankiniai Spaustuvai Baras Pabaigos Bžūp Žvakės Svoriai Slankmačiai Universalus Honda Yamaha Suzuki

POSSBAY 22 MM 7/8 " CNC Motociklo Rankenos Rankiniai Spaustuvai Baras Pabaigos Bžūp Žvakės Svoriai Slankmačiai Universalus Honda Yamaha Suzuki

Nauja prekė

€6.13

€9.42

-34%

Sumažinta kaina!

Apie prekę

Prekės Aprašymas :

Ši rankena juosta pabaigos kištukai pagaminti iš aukštos kokybės, sunkiųjų CNC apdirbti kietas erzina patvarus aliuminio su anoduoto danga baigtas.Ji gali Padėti apsaugoti lazdele ir rankena & sumažinti žalos, o imtynės.Ir tai padarys jūsų motociklą daugiau akių gaudyti ir mados.

Ji yra verta pirkti.

Prekės Specifikacija:

Būklė: 100% antrinėje rinkoje nauja

Medžiaga : CNC apdirbti kietas erzina aliuminio

Dydis : 6.0 cm *3.0 / 3.3 cm (±0.3 mm) (Pro: 2.4" x 1.3 ")

Spalva :5 Spalva (kaip paveikslėlyje) (Juoda/Raudona//Mėlyna/Auksinė//Juodas)

Lengvas montavimas be jokių pakeitimų nereikia.

Įmontuoti :

Universalus motociklas ateina su 7/8" (22 mm) Skersmens Rankena Juosta(Honda ,už Kawasaki,už Suzuki ,už Yamaha,už Triumfą ect..)

Pastaba: patikrinkite dydį, prieš užsakant.

Mes priimame Alipay", Vakarų Sąjunga, TT.Visų didelių kredito kortelėmis per saugių atsiskaitymų procesorius sąlyginio DEPONAVIMO.

Jūsų užsakymas bus išvežti per nurodytą nagrinėjimo trukmė.Jūsų prekės bus patikrintas ir išbandytas prieš vežimą.

Mes neatsakome už netinkamus ar nepristatyti adresą.Mes priimame tik Senamiescioarka.lt patikrinti ir patvirtinti adresą.Prašome įsitikinkite, kad jūsų pristatymo adresas yra teisinga ir siekinys.Jei jums reikia pakeisti savo adresą, prašome pakeisti jį pirmą kartą prieš jums mokėti.

Jei prekė yra su trūkumais, o ne dirbti atvykus, prašome susisiekti su mumis per 7 dienas nuo gavimo trūkumais remonto ar grąžinimo.Visi daiktai grąžinti, turi būti visos originalios pakuotės medžiagas.

Visas ataskaitas privalo turėti išankstinį leidimą.Atkreipkite dėmesį, mes negalime priimti visi grįžta, kad nebuvo įgaliotas mums.Prašome susisiekti su mumis prieš jums grąžinti elementą.Pirkėjas yra atsakingas už grąžinimo pašto išlaidas.Mes esame atsakingi už kartą pakartotinai išsiųsti lėšomis pakeisti dėl defektų.

Jūsų pasitenkinimas yra mūsų prioritetas.Mes vertiname jūsų teigiamus atsiliepimus.Mūsų sistema pateiks palikti atsiliepimus automatiškai po to, kai jūs jį sumokėti.Prašome palikite mums teigiamų atsiliepimų, nuo pasitenkinimo objektą.Prašome susisiekti su mumis prieš paliekant neigiami ir neutralūs atsiliepimai.Mes stengiamės išspręsti šią problemą.

Prieš siūlymą, prašome perskaityti pirmiau sąlygos ir kruopščiai.Konkurso nugalėtojas bus laikoma, kad sutinkate su visomis sąlygomis ir nurodytų sąlygų.

Žymos: motociklo rankena svoris, antenos octavia, ranka baras pabaigos er6n, motociklo baras pabaigos, svorius, baras pabaigos svoris, motociklo rankenos galo sunkus svoris, bamperis raštas universalios, antenos kia sportage, led pabaigos baras, ranka juosta alu.

Charakteristikos

Prekės Svoris 150g
Prekės Stilius Motociklo Rankenos Danga Pabaigos, Svorius Anti Vibracija Silder Plug
Tipas manopole moto
Elemento Ilgio 6.1cm
Produktas Motociklo Vairo Rankenos
Elemento Aukštis 3cm
Pritaikymas Universalus Honda Yamaha, Suzuki Harley Moto
Modelio Pavadinimas 110417010001
Funkcija poignee moto
Prekės Pavadinimas POSSBAY
Prekės Skersmuo 6.4cm
Stilius Motokroso Priedai
Visos spalvos Juoda/Sidabrinė/Mėlyna/Oranžinė/Raudona
Medžiagos Tipas CNC apdirbti kietas erzina aliuminio
Elemento Tipas Motociklo Rankenos Danga Žvakės Baras Dangteliai
Kilmės KN(Kilmės)
Naudojimas Išilginis Pabaigos
Elemento Plotis 3cm
Parduoti 1 Pora Baras Pabaigos

Parašyti atsiliepimą

POSSBAY 22 MM 7/8

POSSBAY 22 MM 7/8 " CNC Motociklo Rankenos Rankiniai Spaustuvai Baras Pabaigos Bžūp Žvakės Svoriai Slankmačiai Universalus Honda Yamaha Suzuki

Prekės Aprašymas : Ši rankena juosta pabaigos kištukai pagaminti iš aukštos kokybės, sunkiųjų CNC apdirbti kietas erzina patvarus aliuminio su anoduoto danga baigtas.Ji gali Padėti apsaugoti lazdele ir rankena & sumažinti žalos, o imtynės.Ir tai padarys jūsų motociklą daugiau akių gaudyti

Panašūs produktai: